ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Είναι σχεδόν έτοιμος ο νέος ανεξάρτητος συνδυασμός για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 για τον Δήμο Φιλιατών



Κάθε δικτάτορας θα θαύμαζε την ομοιομορφία και την υπακοή των ΜΜΕ των ΗΠΑ. : ( Νόαμ Τσόμσκυ )


…ΘΕΜΑΤΑ …10-03-2018


Είναι σχεδόν έτοιμος ο νέος ανεξάρτητος  συνδυασμός για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 για τον Δήμο Φιλιατών




















Σύμφωνα με πληροφορίες  που έρχονται στο http://filiates.blogspot.com είναι σχεδόν έτοιμος ο νέος ανεξάρτητος  συνδυασμός για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 για τον Δήμο Φιλιατών.Ο Υποψήφιος Δήμαρχος του νέου ανεξάρτητου συνδυασμού δηλώνει ότι είναι αισιόδοξος από τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνει, συζητώντας με τους πολίτες  του Δήμου Φιλιατών ,την επιτυχία της υποψηφιότητάς του και του νέου εγχειρήματος που αναλαμβάνει η νέα ανεξάρτητη δημοτική παράταξης. Τόνισε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο  γνωρίζουν τις δυσκολίες που συνεπάγεται ο Δήμος καθώς είναι πολλά τα λειτουργικά και διαχειριστικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, πολλά και διαφορετικά τα προβλήματα σε κάθε περιοχή. Κύριο χαρακτηριστικό της παράταξης  θα είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες και η σύνθεση των δημιουργικών δυνάμεων που επιθυμούν να προσφέρουν, χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς κομματικές αγκυλώσεις.Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS











 




Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε σπίτι στην πόλη της Πρέβεζας
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 22χρονης ημεδαπής .Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής σε σπίτι στην πόλη της Πρέβεζας και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 22χρονης ημεδαπής.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, η 22χρονη εμπλέκεται σε κλοπή που έγινε μεσημβρινές ώρες της 25-08-2014 σε σπίτι στην πόλη της Πρέβεζας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρυσά κοσμήματα.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Σύλληψη  φυγόποινου αλλοδαπού στο Δελβινάκι
Συνελήφθη, την (09-03-2018) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών, για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης.
Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων στην Άρτα
Συνελήφθη,την (09-03-2018) το βράδυ, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του 53χρονου ημεδαπού, διαπιστώθηκε ότι είχε θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (59) ευρώ, προερχόμενο από την διενέργεια του  παιγνίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: