ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΤΕΙ Ηπείρου - Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: “ Εξωστρέφεια και Επιχειρείν ”








Αυτό που είναι σημαντικό δεν είναι να είσαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος, αλλά να είσαι αποφασισμένος. :  ( Ζαν Μονέ )

                                                                                                                                              
…ΘΕΜΑΤΑ …19-01-2018


ΤΕΙ Ηπείρου - Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: “ Εξωστρέφεια και Επιχειρείν ”























Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου διοργανώνει ημερίδα με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας, του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας με θέμα: "Εξωστρέφεια και Επιχειρείν". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα. Θέματα όπως η εξωστρέφεια, η προώθηση προϊόντων σε αγορές του εξωτερικού, η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα, οι στρατηγικές συμμαχίες, η μεταφορά προϊόντων και η διείσδυση σε αγορές του εξωτερικού θα αναπτυχθούν από εκπροσώπους φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής όπως ο Δήμος Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., η Ζυθοποιία Ηπείρου Ε.Π.Ε., Κερκυραϊκή Ζυθοποιία, Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. η Agroparago κ.α. .Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 και είναι ανοιχτή στο κοινό. Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να αποτελέσει η ημερίδα αυτή ένα φόρουμ συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων αλλά και ενημέρωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας από οργανισμούς, επιχειρήσεις και φορείς με εμπειρία σε εξωστρεφείς επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας : Συνάντηση εργασίας για το έργο «Αξιοποίηση των υδάτινων πόρων»






















Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 στο Μπάρι της Ιταλίας η πρώτη συνάντηση για το έργο «Αξιοποίηση των υδάτινων πόρων» του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V-A "Ελλάδα-Ιταλία", προϋπολογισμού 983.000,00€, στο οποίο επικεφαλής εταίρος είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσα, ενώ ως εταίροι συμμετέχουν το Πολυτεχνείο του Μπάρι, ο Σύνδεσμος Ύδρευσης της Απουλίας και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ζακύνθου. Στην συνάντηση παρευρεθήκαν ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας κ. Σωτήριος Μήτσης και ο Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:





















           Δευτέρα (22-01-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (23-01-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (24-01-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (25-01-2018)    και    ώρες    από     18:00  έως   01:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (26-01-2018)   και  ώρες    από  08:00  έως  15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Σάββατο    (27-01-2018)   και   ώρες   από    08:00   έως   15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησίες – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.
Εξιχνίαση υπόθεσης διάρρηξης - κλοπής από κελί Ιεράς Μονής στο Βαβούρι Φιλιατών Θεσπρωτίας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 46χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή .Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από κελί Ιεράς Μονής στο Βαβούρι Φιλιατών Θεσπρωτίας. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 46χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη – κλοπή που έγινε την 3/4-02-2013 από κελί της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου στο Βαβούρι Φιλιατών Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκε ένα ιερό ευαγγέλιο, δύο δισκοπότηρα και ένας σταυρός αγιασμού.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.
Συνελήφθη 55χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Κομπότι Άρτας, για παράνομη διακίνηση πέντε ομοεθνών του
Συνελήφθη, χθες (18-01-2018) το απόγευμα στο Κομπότι Άρτας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη διακίνηση πέντε αλλοδαπών, μη νόμιμων μεταναστών.Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρει έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, πέντε ομοεθνείς του, τρεις άνδρες ηλικίας 28, 47 και 26 ετών καθώς και δύο γυναίκες ηλικίας 27 και 55 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.Επιπρόσθετα, σε βάρος όλων των μη νόμιμων μεταναστών  εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 55χρονου αλλοδαπού, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Άρτας ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.
Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για λαθρεμπορία στο Κομπότι Άρτας
Συνελήφθησαν, χθες (18-01-2018) αργά το βράδυ στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 56χρονος υπήκοος Αλβανίας και τρεις ημεδαποί, δύο 53χρονοι και ένας 62χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άνδρες, βρήκαν δέκα δοχεία που περιείχαν οινοπνευματώδες ποτό (τσίπουρο), συνολικού βάρους (54,6) λίτρων καθώς και τρείς συσκευασίες που περιείχαν καπνό, συνολικού βάρους (1.500) γραμμαρίων.Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα ανωτέρω προϊόντα δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ετικέτες φορολόγησης και αναγραφής περιεχομένου ενώ οι συλληφθέντες δεν διέθεταν κατάλληλα παραστατικά αγοράς.Οι παραπάνω ποσότητες λαθραίου ποτού και καπνού κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: