ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS




Ο παφλασμός ενός κύματος δεν μπορεί να εξηγήσει ολόκληρη τη θάλασσα. : ( Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ )


…ΘΕΜΑΤΑ …17-12-2017


ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στο Μολυβδοσκέπαστο Ιωαννίνων, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα
Κατασχέθηκε ένας σάκος με (6.250) γραμμάρια κάνναβης 




































Συνελήφθησαν, σήμερα (17-12-2017) μετά τα μεσάνυχτα στο Μολυβδοσκέπαστο Ιωαννίνων, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 37 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στο Μολυβδοσκέπαστο Ιωαννίνων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πεζοί έναν ταξιδιωτικό σάκο, που περιείχε -6- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (6.250) γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Πρέβεζα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεων του Τελωνειακού Κώδικα 
Συνελήφθησαν, χθες (15-12-2017) αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 21 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεων του Τελωνειακού Κώδικα.Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           (220) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία γνησιότητας
           μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή των Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων και συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί, μέλη της ομάδας 























Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης  και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση  καθώς και παραβάσεων της Νομοθεσίας  για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του τελωνειακού κώδικα.Στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και λαθραίου καπνού, κυνηγετικό όπλο και χρηματικό ποσό.Διακριβώθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων, εγκληματική ομάδα ημεδαπών που εμπλέκεται στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων.Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, χθες (15-12-2017) το πρωί, σε χωριά του Δήμου Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων, πέντε ημεδαποί, ένας 62χρονος (με αρχηγικό ρόλο) καθώς και τέσσερα ενεργά μέλη της ομάδας, ηλικίας 49, 53, 43 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για - τα κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της παράβασης της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα καθώς και του τελωνειακού κώδικα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2017, έχοντας διακριτούς ρόλους και υπό την καθοδήγηση του 62χρονου αρχηγού, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα, με σκοπό την καλλιέργεια και αποξήρανση δενδρυλλίων κάνναβης και τη μετέπειτα διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων. Στην κατοχή των δραστών καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (158,5) γραμμαρίων,
           δύο συσκευασίες με ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους (463) γραμμαρίων,
           κυνηγετικό όπλο,
           το χρηματικό ποσό (450) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών,
           μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και
           έξι κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων.
Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στην Ελεούσα Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη ανάληψη μετρητών με τραπεζική κάρτα 53χρονου ημεδαπού
Συνελήφθη, χθες (15-12-2017) το μεσημέρι στην Ελεούσα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή  και παράνομη ανάληψη χρηματικού ποσού από αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών (Α.Τ.Μ.). Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος άντρας, χθες μετά τα μεσάνυκτα εισήλθε, από ανασφάλιστη πόρτα, σε σπίτι 53χρονου ημεδαπού στην Ελεούσα Ιωαννίνων και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το πορτοφόλι του παθόντα, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, δύο τραπεζικές κάρτες ανάληψης μετρητών και άλλα προσωπικά του έγγραφα.Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την μία εκ των κλεμμένων τραπεζικών καρτών, προέβη στην παράνομη ανάληψη του χρηματικού ποσού των (600) ευρώ από αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών (Α.Τ.Μ.).  Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν το κλεμμένο κινητό καθώς και το ανωτέρω αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.






                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: