ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο αναπληρωτής κ. Τσιρώνης επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας



Ίσως, όταν βρεθούμε στο σημείο να θέλουμε τα πάντα, να συμβαίνει επειδή βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να μη θέλουμε τίποτα.: ( Σύλβια Πλαθ )


ΘΕΜΑΤΑ …07-12-2017


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο αναπληρωτής κ. Τσιρώνης  επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας

Προσθήκη λεζάντας





















Στις 4-12-2017 Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο αναπληρωτής κ. Τσιρώνης  επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη  και τον Δήμαρχο Φιλιατών  Σπυρίδωνα Παππά. Του ετέθηκαν προβλήματα που χρίζουν αντιμετώπισης εκ μέρους του Υπουργείου, και ζητήθηκε η συνδρομή του έτσι ώστε :
-Να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την άμεση ολοκλήρωση της έκδοσης Προεδρικού διατάγματος για την Π.Ο.Α.Υ Θεσπρωτίας (αφορά τις ιχθυοκαλλιέργειες).
-Να αντιμετωπισθεί άμεσα η γονιδιακή ταυτοποίηση εκτρεφόμενου φαγκριού στους ιχθυογεννητικούς σταθμούς, σε εναρμόνιση με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
-Να εξετασθεί η δυνατότητα άρσης απαγόρευσης εξαγωγών εσπεριδοειδών (μανταρίνια) με φύλλο προς κράτη των Βαλκανίων.
- Να επιληφθεί της αντιμετώπισης και άρσης της  αναδάσωσης για περιοχές που είχαν κηρυχθεί αναδασωτέες εδώ και δεκαετίες και παραμένουν χαρακτηρισμένες έως και σήμερα.
-Να γίνει  επανεξέταση της νομοθεσίας για τις μισθώσεις βοσκήσιμων εκτάσεων προς όφελος των δυνητικών δικαιούχων κτηνοτρόφων.
- Να  συνδράμει  ώστε να γίνουν άμεσα αναπληρώσεις (νέες δενδροφυτεύσεις) των νεκρών πλατάνων στην περιοχή Καλαμά και Αχέροντα, μαζί με τις Δασικές υπηρεσίες και όποιον άλλον φορέα επιλέξει το Υπουργείο.
Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Υπουργό ως εκπρόσωπο της κυβέρνησης για την απόφασή της να απαλλάξει τους Θεσπρωτούς που κινούνται στην Εγνατία προς Ιωάννινα, από την καταβολή διοδίων στον σταθμό της Τύριας.Απαντώντας ο Υπουργός, αφού ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Φιλιατών για τον εποικοδομητικό διάλογο που ανέπτυξαν και τους προβληματισμούς που έθεσαν, δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα  δώσει απαντήσεις -λύσεις για τα τεθέντα ανωτέρω ζητήματα.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ  - NEWS
Συνελήφθησαν στο Αιγάλεω Αττικής στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων έμποροι ναρκωτικών


























Συνελήφθησαν στο Αιγάλεω Αττικής, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για - τα κατά περίπτωση- αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράνομης οπλοκατοχής.Στην κατοχή των δραστών και σε έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων,  ποσότητα κοκαΐνης, βάρους (45,78) γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (1.204,95) γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των -42.335- ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών.Συνελήφθησαν, χθες (06-12-2017) το μεσημέρι στο Αιγάλεω Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους δύο δράστες, εντοπίσθηκαν χθες το μεσημέρι στο Αιγάλεω Αττικής και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση, στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην προαναφερθείσα περιοχή. Στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (45.78) γραμμαρίων,
           δεκαεπτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (1.204,95) γραμμαρίων,
           το χρηματικό ποσό των (42.335) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών,
           δύο μαχαίρια και τρία γκλοπ,
           πλήθος νάιλον συσκευασιών για αποθήκευση και πώληση ναρκωτικών ουσιών,
           τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
           δύο μεταλλικοί τρίφτες, με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,
           χειρόγραφες σημειώσεις,
           τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων Ιωαννίνων.                    
Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί στο Βασιλικό Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους



























Βρέθηκαν σε «καβάτζα» στην παραπάνω περιοχή  και κατασχέθηκαν περίπου -230- κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Συνελήφθησαν, χθες (05-12-2017) το μεσημέρι, σε δύσβατη δασική περιοχή στο Βασιλικό Πωγωνίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32, 31 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων και πληροφοριών για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στη χώρα μας και μετά από συστηματικές έρευνες, εντόπισαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στην παραπάνω περιοχή, υπαίθριο χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών «καβάτζα», με περισσότερα από 229 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών είχαν εισάγει, μεταφέρει και αποκρύψει εκεί οι τρεις συλληφθέντες, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στο εσωτερικό της χώρας.Συνολικά κατασχέθηκαν:
           εννέα ταξιδιωτικοί σάκοι με -90- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -229- κιλών και -900- γραμμαρίων και
           δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι επιπρόσθετα είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.   
Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 19χρονος ημεδαπός, για κλοπή από κατάστημα στη Γραμμενίτσα Άρτας
Συνελήφθη, σήμερα (06-12-2017) μετά τα μεσάνυκτα στη Γραμμενίτσα Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες αργά το βράδυ στην Γραμμενίτσα Άρτας, ο 19χρονος δράστης μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του που αναζητούνται, μετέβησαν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του αφαίρεσαν τρεις ροοστάτες ηλεκτρικών φώτων. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης  και μεταφοράς των προϊόντων της κλοπής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του δράστη και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

       
                                                                                                                                   




















Δεν υπάρχουν σχόλια: