ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Έργα για το οδικό δίκτυο, τις αγροτικές υποδομές και τον πολιτισμό προωθούνται με αποφάσεις της Οικονομικής ΕπιτροπήςΤο «Εγώ» είναι αυστηρή διαταγή της ανθρώπινης συνείδησης.: ( Μαξ Πλανκ )


…ΘΕΜΑΤΑ …08-11-2017


Έργα για το οδικό δίκτυο, τις αγροτικές υποδομές και τον πολιτισμό προωθούνται με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου


 Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου έλαβε αποφάσεις για έργα οδικού δικτύου, αγροτικών υποδομών και πολιτισμού. Συγκεκριμένα:
Ανέδειξε τους αναδόχους των έργων:
         «Εργασίες διαγράμμισης στο Εθνικό Οδικό δίκτυο», προϋπολογισμού € 150.000. ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Ε.
         «Συντήρηση Ε.Ο. Ιωαννίνων- Κακαβιάς», προϋπολογισμού € 150.000.  Ανάδοχος R-V-R KATAΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.
         «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Κόνιτσας», προϋπολογισμού € 100.000. ΝΤΑΦΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣ.
         «Βελτίωση οδού Μανολιάσα προς Μελιγγούς», προϋπολογισμού € 80.000.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.
         «Βελτίωση-ασφαλτόστρωση επαρχιακής οδού Παλαιοχώρι Συρράκου -Κοτομίστα», προϋπολογισμού € 300.000. ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΤΕ.
         «Βελτίωση οδού κόμβος εθνικής οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης προς Μπουραζάνι», προϋπολογισμού € 100.000. Ανάδοχος «Πανηπειρωτική ΑΤΕ».
         «Αποκατάσταση οδού πλησίον του κυρίως φράγματος στη λίμνη Αώου», προϋπολογισμού 65.000 ευρώ. Ανάδοχος Ιωάννης Σταύρου
         «Εργασίες αποκατάστασης και αντιμετώπισης της υγρασίας στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καπεσόβου», προϋπολογισμού € 76.800. Ανάδοχος ΝΤΑΦΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
         «Αντικατάσταση αγωγών άρδευσης ΤΟΕΒ Αχέροντα - Γλυκής και ΤΟΕΒ Παραμυθιάς», προϋπολογισμού € 63.000. Ανάδοχος Ν. Κασσαβός.
Ανάδοχος για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Ιωαννίνων
Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαγωνιστική διαδικασία για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ της 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου (Π.Ε. Ιωαννίνων). Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής, αναδεικνύοντας ανάδοχο τη «ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.», με τελική προσφορά 462.500 ευρώ για 25.000 τόνους.
Δημοπρατήσεις νέων έργων
 Η  Ο.Ε. ενέκρινε επίσης τη δημοπράτηση των εξής έργων:
         «Βελτίωση προσβάσεων σε παραγωγικές μονάδες στην περιοχή μεταξύ των οικισμών Αγίου Σπυρίδωνα και Βίγλας ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού 300.000.
         «Τεχνικά έργα βελτίωσης ροής διωρύγων και τάφρων πεδιάδας Άρτας», προϋπολογισμού € 40.000.
         «Αποκατάσταση Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου Καλογερικού», προϋπολογισμού € 8.000.
         «Αποκατάσταση 41Γ επαρχιακής οδού από 43ο χλµ. Παλαιάς Εθνικής οδού Ιωαννίνων - Τρικάλων έως οροπέδιο Πολιτσών Χρυσοβίτσας», προϋπολογισμού 40.000.
         «Βελτίωση βατότητας σε κτηνοτροφικές μονάδες στον Ωρωπό Πρέβεζας», προϋπολογισμού 74.400.
         «Αποκατάσταση βατότητας στην Κρυοπηγή Πρέβεζας», προϋπολογισμού 45.000
         «Ανάπτυξη συστήματος μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων», προϋπολογισμού 180.000 ευρώ.
         «Άμεση αποκατάσταση Επαρχιακής οδού προς Παρδαλίτσα και προστασία οικίας και κτηνοτροφικής εγκατάστασης από κατολίσθηση μεγάλου μήκους», προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.
 Με άλλες αποφάσεις της Ο.Ε.:
         Εγκρίθηκε πίστωση και δέσμευση πολυετούς υποχρέωσης, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση – βελτίωση οδού Μεσόπυργος – Αυλάκι – όρια Νομού Αιτωλοακαρνανίας», προϋπολογισμού € 2.600.000.
         Εγκρίθηκε πίστωση 12.400 ευρώ και ανατέθηκε στο μελετητικό γραφείο «Ζωή Ν. Καϊντάση», η επικαιροποίηση – τροποποίηση της μελέτης «Αρδευτικό κάμπου Αμμότοπου θέση «μπούφος» Δήμου Αρταίων».
         Εγκρίθηκε πίστωση 12.083,38 ευρώ για το πρόγραμμα Αγροτικού Εξηλεκτρισμού της Π.Ε. Πρέβεζας.

Δήλωση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Στ. Παργανά
Η παράταξη «Συμμαχία Ηπειρωτών» με ανακοίνωσή της αναφέρεται στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκφράζοντας διαφωνίες για την Ημερήσια Διάταξή της καθώς και για άλλα ζητήματα.  Η  επικοινωνιακή πολιτική  της κάθε παράταξης είναι   εσωτερικό της θέμα.  Ο  χρόνος όμως και ο τρόπος  με τον οποίο έγινε  προκαλεί εύλογες απορίες. Επειδή η λειτουργία του Π.Σ. είναι πρωτίστως  αρμοδιότητα του εκάστοτε  Προέδρου και όχι γενικά και αόριστα της Περιφερειακής Αρχής και προς αποκατάσταση της αλήθειας,  κάνω γνωστά  τα εξής:
1).  Ως προς το θέμα της οδού Νιάρχου   υπήρξαν δύο ζητήματα:  Πρώτον: Η παράταξη του κυρίου Ζάψα  έθεσε  σχετικό αίτημα,   που ήταν στην ουσία «ολίγον» επερώτηση και «ολίγον αίτημα για συζήτηση» του θέματος  στο Π.Σ.  Ζήτημα δεύτερο: Οι λοιπές παρατάξεις της μειοψηφίας του Π.Σ. αιτήθηκαν συζήτηση του θέματος στο Π.Σ. Ενημέρωσα λοιπόν τον κύριο Ζάψα  ότι,  αν θεωρεί το αίτημά του επερώτηση,   η απάντηση ήταν  έτοιμη και θα μπορούσε να δοθεί ήδη κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του Π.Σ.. Αν ήταν αίτημα για συζήτηση στο Π.Σ.  πρέπει να τύχει  της ίδιας μεταχείρισης  με όμοια αιτήματα των λοιπών παρατάξεων.Πριν την συνεδρίαση του προηγουμένου Π.Σ. γνωστοποίησα  τόσο στον ίδιο, όσο  και στους επικεφαλής των λοιπών παρατάξεων, την άποψη  ότι είναι σκόπιμο να γίνει η συζήτηση για την οδό Νιάρχου ταυτόχρονα με το θέμα των απαλλοτριώσεων για την οδό αυτή, στην οποία άπαντες  συναίνεσαν. Λόγω φόρτου εργασίας των αρμοδίων υπαλλήλων δεν κατέστη δυνατό μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Οκτωβρίου να έρθει το θέμα των απαλλοτριώσεων  προς συζήτηση. Μη υπαρχόντων δε  άλλων θεμάτων και λαμβανομένου υπόψιν του αναπτυξιακού συνεδρίου  δεν  πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Π.Σ. το μήνα Οκτώβριο.
2).  Η παράταξη του κ. Ζάψα φαίνεται ότι επιθυμεί την επιλεκτική και κατά το δοκούν τήρηση του  κανονισμού λειτουργίας του Π.Σ.. Άλλωστε μέλη της  καταστρατηγούν συστηματικά τον κανονισμό,  παραβιάζοντας το χρόνο ομιλίας,   διακόπτουν άλλους ομιλητές,  ή ακόμη και τοποθετούνται  επί θεμάτων εκτός ημερησίας διατάξεως. Πολύ δε περισσότερο, όταν αιτούνται τη συζήτηση θεμάτων για τα οποία  δεν υπάρχει  ο εκ του κανονισμού προβλεπόμενος και  απαιτούμενος αριθμός υπογραφών  για να έρθουν προς συζήτηση ( ήτοι το 1/3 των μελών του Π.Σ.) ή δεν  υποβάλλονται κατά  τη διαδικασία  που προβλέπει ο ισχύον κανονισμός.
3).  Δεν με διακατέχει πνεύμα αλαζονείας και τυπολατρίας, όπως  μου καταλογίζει η «Συμμαχία  Ηπειρωτών» και αυτό αποδεικνύεται από την κατ΄ επανάληψη συζήτηση θεμάτων  που έχουν τεθεί  ακόμη και από μία παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως συμβαίνει και στη σημερινή συνεδρίαση με το θέμα που εισηγείται η παράταξη ΑΡ.Π.Η.
4).  Φάσκει και αυτοαναιρείται  η παράταξη του κ. Ζάψα  αιτούμενη   αφενός μεν  την  πιστή τήρηση του κανονισμού, αφετέρου δε  την συζήτηση στο Π.Σ  περί του γενομένου αναπτυξιακού συνεδρίου,   χωρίς  την συγκέντρωση,  του  απαιτούμενου αριθμού  υπογραφών του 1/3 των μελών του Π.Σ. ή  την  υποβολή αυτού  κατά τα προβλεπόμενα στον κανονισμό.
5).  Τα αναφερόμενα  στην ανακοίνωση περί συμπεριφοράς του 51%  στερούνται στοιχειώδους   πολιτικής σοβαρότητας. Θα μπορούσα  να τα εκλάβω  ως πρώιμο προεκλογικό πυροτέχνημα ή τουλάχιστον ατυχή έκφραση του συντάκτη της ανακοίνωσης και όχι ότι  εκφράζουν τις ενδόμυχες   σκέψεις  και απόψεις  του, ότι θα λειτουργούσε  ως απόλυτος και αλάθητος άρχοντας,  αν ελάμβανε ο ίδιος  αυτό το ποσοστό σε εκλογική αναμέτρηση.
6). Η αυστηρή αλλά δίκαιη, θεσμική  και επί αληθών γεγονότων ασκούμενη κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Η διαστρέβλωση όμως της αλήθειας και η επιλεκτική   τήρηση της νομιμότητας  δεν μπορούν να τύχουν ουδεμίας υιοθέτησης ή αποδοχής.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS   
             
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς
. Συνελήφθη, χθες (07-11-2017) αργά το βράδυ στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.
. Συνελήφθη, χθες (07-11-2017) το πρωί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στην Καλλιθέα Θεσπρωτίας
Συνελήφθη, χθες (07-11-2017) το απόγευμα στην Καλλιθέα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Καστοριάς και Φλώρινας, συνολικής ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και συνολικής χρηματικής ποινής (6.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Hμερήσια Διάταξη Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, (Συνεδρίαση Τετάρτη 8 Νοεμβρίου)Την Τετάρτη 8-11-2017 και ώρα 12.00 συνεδριάζει η  Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:  Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 02-11-2017 έκτακτης συνεδρίασης.
1.         Έγκριση του Πρακτικού 4ο/25-10-2017 της Επιτροπής Διενέργειας της από 14-02-2017 ανοιχτής διαδικασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες διαγράμμισης στο Εθνικό Οδικό δίκτυο», προϋπολογισμού € 150.000,00 με Φ.Π.Α.
2.         Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 18-07-2017 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες αποκατάστασης και αντιμετώπισης της υγρασίας στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καπεσόβου», προϋπολογισμού € 76.800,00,00 με Φ.Π.Α.
3.         Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (υπερβάσεως) του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου της Περιφερείας Ηπείρου «Αποχέτευση εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας ακαθάρτων του Δ.Δ. Παραμυθιάς και Καρυωτίου του Δήμου Σουλίου», αναδόχου ΕΡΓΟΡΟΗ Α.Τ.Ε.
4.         Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάθεσης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επικαιροποίηση - τροποποίηση μελέτης "Αρδευτικό κάμπου Αμμότοπου θέση «Μπούφος» Δήμου Αρταίων"».
5.         Έγκριση ανάθεσης της προμήθειας υλικών για χρήση σε εργασίες ηλεκτροφωτισμού στο ΕΟΔ Περιφέρειας Ηπείρου.
6.         Έγκριση παράτασης συμβατικού χρόνου για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για το έργο της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση Μουσουλμανικού Τεμένους Καλούτσιανης».
7.         Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 27-07-2017 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Κόνιτσας», προϋπολογισμού € 100.000,00 με Φ.Π.Α.
8.         Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 18-07-2017 ανοιχτής διαδικασίας ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση οδού Μανολιάσα προς Μελιγγούς», προϋπολογισμού € 80.000,00 με Φ.Π.Α.
9.         Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 10-08-2017 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση-ασφαλτόστρωση επαρχιακής οδού Παλαιοχώρι Συρράκου -Κοτομίστα», προϋπολογισμού € 300.000,00 με Φ.Π.Α.
10.       Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάθεσης του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων, για την «Προμήθεια υλικών για την αποκατάσταση στην επαρχιακή οδό στα όρια του Δ.Δ. Σίτσαίνων».
11.       Έγκριση δαπάνης για τη μετακίνηση του υπαλλήλου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ιωαννίνων, Ιωάννη Παπαγιάννη, στην Αθήνα, για τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ» που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και το οποίο θα διεξαχθεί 08-10/11/2017.
12.       Έγκριση του Πρακτικού Νο1/01-11-2017 της Επιτροπής Διεξαγωγής του συνοπτικού διαγωνισμού για την ασφαλιστική κάλυψη των οχημάτων και μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, για το έτος 2018.
13.       Έγκριση του Πρακτικού 1/01-11-2017 (αποσφράγιση και έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων, για τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019 (έως 31-08-2018), με δικαίωμα τρίμηνης παράτασης (έως 30-11-2019), συνολικού προϋπολογισμού 7.663.432,56 € συμπεριλαμβανομένων δικαιωμάτων προαίρεσης και Φ.Π.Α. (CPV:60130000 Υπηρεσίες Ειδικών Οδικών Μεταφορών).

14.       Έγκριση απευθείας ανάθεσης υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων, από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-12-2017.
15.       Έγκριση συμπληρωματικής δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αναμόρφωση ΚΑΕ μισθοδοσίας της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
16.       Έγκριση ανάκλησης αναλήψεων δέσμευσης της Π.Ε. Ιωαννίνων οικ. έτους 2017.
17.       Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάθεσης του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων, για την «Προμήθεια υλικών για την αποκατάσταση γέφυρας καθώς και οδοποιίας στα όρια του Δ.Δ. Βοβούσας».
18.       Έγκριση συμπληρωματικών δαπανών συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση GRECA PANORAMA 2017 που διοργανώνεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας το διάστημα 1-3/12/2017.
19.       Έγκριση δαπανών για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε συναντήσεις με κρατικούς και επιχειρηματικούς φορείς στην Κύπρο (Λεμεσός, Λάρνακα & Λευκωσία) κατά το διάστημα 12-15 Νοεμβρίου 2017.
20.       Έγκριση δαπανών για τη διοργάνωση fam trip (ταξίδι εξοικείωσης) στην Ήπειρο, με Host Buyers από διάφορες χώρες το διάστημα 12-19/11/2017.
21.       Έγκριση δαπάνης για τη μετακίνηση του Νομικού Συμβούλου της Π.Ε. Ιωαννίνων, κου Δημητρίου Στάθη, στην Αθήνα, προκειμένου να παραστεί σε μετ’ αναβολή διαδικασία του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την 13-11-2017.
22.       Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάθεσης του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων, για την «Προμήθεια αδρανών υλικών για την αποκατάσταση βατότητας σε κτηνοτροφικές και αγροτικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μετσόβου».
23.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων διακήρυξης κάτω των ορίων του Ν.4412/16 με ανοιχτή διαδικασία για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση προσβάσεων σε παραγωγικές μονάδες στην περιοχή μεταξύ των οικισμών Αγίου Σπυρίδωνα και Βίγλας ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού 300.000,00  € με Φ.Π.Α.
24.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Τεχνικά έργα βελτίωσης ροής διωρύγων και τάφρων πεδιάδας Άρτας», προϋπολογισμού € 40.000,00 με ΦΠΑ.
25.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Αποκατάσταση Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου Καλογερικού», προϋπολογισμού € 8.000,00 με ΦΠΑ.
26.       Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης της Π.Ε. Άρτας «Βραχίονες προστασίας και εκβάθυνση εκβολών τάφρων Φιδοκάστρου, Σαλαώρας και Νεοχωρίου» (υποέργο: Εκβάθυνση, προστασία και έργα παραβολής σκαφών καναλίου Νεοχωρίου)», αναδόχου συμπραττόντων γραφείων μελετών «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΔΥΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΓΚΑΝ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΦΟΥ, ΛΗΔΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ», μέχρι την 26-06-2018.
27.       Έγκριση πραγματοποίηση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και δέσμευση πολυετούς υποχρέωσης, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση – βελτίωση οδού Μεσόπυργος – Αυλάκι – όρια Νομού Αιτωλοακαρνανίας», προϋπολογισμού € 2.600.000,00 με ΦΠΑ.
28.       Έγκριση ανάκλησης αποφάσεων ανάληψης δαπάνης της Π.Ε. Άρτας.
29.       Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών για την «Παροχή Υπηρεσιών για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό των ελαιοδέντρων, στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς το έτος 2017, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας».
30.       Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης λογισμικού και πληροφοριακών συστημάτων των λειτουργικών περιοχών Λογιστικής, Προγραμματισμού, Τεχνικών Έργων και Μισθοδοσίας για το έτος 2017 στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
31.       Έγκριση του Πρακτικού Νο1/27-10-2017 της Επιτροπής Διενέργειας της διαπραγμάτευσης, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε Θεσπρωτίας για το σχολικό έτος 2017-2018 (μέχρι 31-12-2017), συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης € 17.036,30 με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.
32.       Έγκριση διενέργειας διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, κατάρτιση των όρων της διακήρυξής του, πραγματοποίηση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και δέσμευση πολυετούς υποχρέωσης, για την προμήθεια πετρελαιοειδών τα έτη 2018 & 2019, για την Π.Ε Θεσπρωτίας και τα Ν.Π.Δ.Δ. χωρικής της αρμοδιότητας.
33.       Έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών και προμηθειών της Π.Ε. Θεσπρωτίας (Πρόγραμμα ΤΕΒΑ/FEAD κλπ).
34.       Έγκριση δαπάνης και διάθεση πιστώσεων λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
35.       Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για το έργο της Π.Ε. Πρέβεζας «Αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό δίκτυο Π.Ε. Πρέβεζας – Διευθέτηση ομβρίων» προϋπολογισμού 50.000,00 € με ΦΠΑ.
36.       Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την εκτέλεση του υποέργου «Αγροτικός Εξηλεκτρισμός Π.Ε. Πρέβεζας ετών 2016-2017», του έργου της ΣΑΕΠ 030 Ηπείρου με ΚΑ 2013ΕΠ03000013 και τίτλο «Επέκταση αγροτικού ηλεκτροφωτισμού».
37.       Έγκριση του Πρακτικού Ι/30-10-2017 (αποσφράγιση και έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας για τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019 (έως 31-08-2019), με δικαίωμα τρίμηνης παράτασης, συνολικού προϋπολογισμού 3.787.303,85 €, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24% συμπεριλαμβανομένων δικαιωμάτων προαίρεσης (CPV 60130000-8 Υπηρεσίες Ειδικών Οδικών Μεταφορών Επιβατών).
38.       Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη προμήθεια οικολογικών πάνινων τσαντών με το λογότυπο του TEBA στα πλαίσια της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD) για την Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Πρέβεζας.
39.       Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης, σε εκτέλεση της αριθμ. 32/1596/13-10-2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, για τη μη άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής και της αναστολής εκτέλεσης κατά της αριθ. 46/2017 διαταγής πληρωμής του Δικαστή του Ειρηνοδικείου Πρέβεζας, μετά την δεύτερη κοινοποίηση αυτής.
40.       Έγκριση δαπανών για τη μετακίνηση των υπαλλήλων του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας, Τσαπάρα Αλεξίου και Κοτσαρίνη Μιχαήλ, στα Ιωάννινα, στις 13 και 17-11-2017, για τη συμμετοχή τους σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. με τίτλο: «Φυτοϋγειονομικοί Έλεγχοι».
41.       Έγκριση δαπανών για τη μετακίνηση του υπαλλήλου του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας, Κοτσαρίνη Μιχαήλ, για τη συμμετοχή του σε κλιμάκιο επιθεωρητών του Υπ.Α.Α.Τ. για επιθεωρήσεις στον τομέα ζωοτροφών από 27 Νοεμβρίου έως και 1 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και στη Χαλκίδα.
42.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση 41Γ επαρχιακής οδού από 43ο χλµ. Παλαιάς Εθνικής οδού Ιωαννίνων - Τρικάλων έως οροπέδιο Πολιτσών Χρυσοβίτσας», προϋπολογισμού 40.000,00 € με Φ.Π.Α.
43.       Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 01-08-2017 ανοιχτής διαδικασίας ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση οδού κόμβος εθνικής οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης προς Μπουραζάνι», προϋπολογισμού € 100.000,00 με Φ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: