ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας : Διανομή του Παιδικού Βιβλίου «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη;»



Γοητεία είναι ένας τρόπος να παίρνεις την απάντηση «ναι», χωρίς να έχεις κάνει κάποια ξεκάθαρη ερώτηση.: ( Αλμπέρ Καμύ )


…ΘΕΜΑΤΑ …06-11-2017


Δήμος Ηγουμενίτσας : Διανομή του Παιδικού Βιβλίου «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη;» 
























Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών, προχωρά σε δωρεάν διανομή βιβλίου παιδικής λογοτεχνίας στα Δημοτικά Σχολεία, στα ΚΔΑΠ «Δίαυλος» και «Αρίων», καθώς και στο ΚΔΑΠ-μεΑ «το εργαστήρι» του Δήμου Ηγουμενίτσας.Το βιβλίο, που έχει γραφεί από την βραβευμένη στην Ελλάδα και την Κύπρο συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας κα. Ιωάννα Μπουλντούμη και έχει λάβει την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών. Στόχος μας είναι το βιβλίο αυτό να αποτελέσει μια ασπίδα προστασίας στη διαμόρφωση αυριανών συνειδητοποιημένων πολιτών ως προς την ποιότητα ζωής και το επίπεδο υγείας τους.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 


















Συνελήφθη στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση
Κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2.036) γραμμαρίων.Συνελήφθη, προχθές (04-11-2017) μετά τα μεσάνυχτα, σε αγροτική περιοχή στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια περιπολίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 22χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε δέμα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2.036) γραμμαρίων.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας κλοπής σε διώροφη οικία στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας
 Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής .Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, υπόθεση απόπειρας κλοπής σε διώροφη οικία στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου υπηκόου Αλβανίας.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατά το χρονικό διάστημα από 01 έως 28-09-2017, ο 35χρονος αφού διέρρηξε διώροφη οικία στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, εισήλθε στο εσωτερικό και ερεύνησε τους χώρους, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν, την 03-11-2017 το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 72 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, οι δύο δράστες κατείχαν στα σπίτια τους τα παρακάτω:
           οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (94,4) γραμμαρίων
           μία συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη, βάρους (2,1) γραμμαρίων
           μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους (0,9) γραμμαρίων
Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Ιωάννινα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος
Συνελήφθησαν, σήμερα (06-11-2017) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 36 ετών, διότι κατελήφθησαν ως ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, να έχουν παραβιάσει το ωράριο λειτουργίας.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, χθες (05-11-2017) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματικής ποινής (4.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στην Άρτα
Συνελήφθη, την 03-11-2017 το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζής στην Άρτα
Σήμερα (06-11-2017) το πρωί, στην Άρτα, Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 45χρονο ημεδαπό, παρέσυρε 86χρονη πεζή ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 86χρονης.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.















Δεν υπάρχουν σχόλια: