ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας ο κ. Νίκος Μπέζας



Η μόνη ανηθικότητα είναι να μην κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις, όταν πρέπει να το κάνεις.: ( Ζαν Ανουίγ )


…ΘΕΜΑΤΑ …28-11-2017


Νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας ο κ. Νίκος Μπέζας




























Ο κ. Νίκος Μπέζας εξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας, στις αρχαιρεσίες της Κυριακής την 26 -11- 2017. Ενας δικηγόρος καταξιωμένος στη Θεσπρωτική με πολλές νομικές γνώσεις. Γιός του συνταξιούχου δικηγόρου Παναγιώτη Μπέζα. Ο επί τέσσερεις  θητείες, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας Κώστας Σιντόρης συγκέντρωσε ποσοστό 36,8 % (25 ψήφοι). Για το διοικητικό συμβούλιο έλαβαν: Γιάννης Τζοβάρας: 51 ψήφους,  Παναγιώτης Σιώχος: 44, Χρήστος Ντάλας: 40, Ρεβέκα Κοσιώρη: 32, που εκλέγονται, και οι Σπύρος Μανδέλας: 29 και Ρεγγίνα Δηλαβέρη: 27, που είναι αναπληρωματικοί. Οι εκλογές διεξήχθησαν κανονικα και η  πλειοψηφία των ψηφισάντων, από τους 72 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 68, επέλεξε τον κ. Μπέζα.

Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών




















Συνελήφθη, σήμερα (27-11-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 32χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δύο φυτά κάνναβης, χρησιμοποιώντας κατάλληλο εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας ενώ επιπρόσθετα κατείχε και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Συνολικά κατασχέθηκαν:
           δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 50 εκατοστών έκαστο, τοποθετημένα  σε γλάστρες,
           ένας λαμπτήρας τεχνητού φωτισμού και ένας ανακλαστήρας φωτός,
           μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (35,4) γραμμαρίων,
           μία συσκευασία με φύλλα κάνναβης, βάρους (10,5) γραμμαρίων,
           ποσότητα κοκαΐνης, βάρους (0,5) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: