ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών από την ΕΛ.ΑΣ. Φιλιατών



Δημοκρατία υπάρχει εκεί όπου ένας πολίτης έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα πως δεν υπάρχει Δημοκρατία. : ( Τζων Κένεθ Γκαλμπρέιθ )


…ΘΕΜΑΤΑ …01-11-2017

                             
                              ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ


Καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών από την ΕΛ.ΑΣ. Φιλιατών
























Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών .Συνελήφθη, χθες (31-10-2017) αργά το απόγευμα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών και του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες αργά το απόγευμα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 21χρονος και επιχείρησαν να το ελέγξουν, πλην όμως ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης  και ανέπτυξε ταχύτητα. Το όχημα ακολουθήθηκε και ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση, όπου και συνελήφθη ο προαναφερόμενος.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης πριν τη σύλληψή του, είχε απορρίξει κοντά στο οδόστρωμα, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (4.912) γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου. Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Οι Εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας στις 26 Νοεμβρίου




























Υποψήφιοι για το αξίωμα του Προέδρου και του Συμβούλου του Δικηγορικού Συλλόγου ΘΕΣΠΡΩΤIΑΣ στις Αρχαιρεσίες της 26ης Νοεμβρίου 2017, είναι οι Δικηγόροι-Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας :
Α. Υποψήφιοι Πρόεδροι:
 1.   ΜΠΕΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 2.   ΣΙΝΤΟΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Β. Υποψήφιοι Σύμβουλοι:
1.    ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΡΕΓΓΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
2 .   ΚΟΣΙΩΡΗ ΡΕΒΒΕΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
 3.   ΜΑΝΔΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
4 .   ΝΤΑΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
5 .   ΣΙΩΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6 .   ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS

















Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στην Ηγουμενίτσα, για μεταφορά και κατοχή κάνναβης, με σκοπό την διακίνησή της
Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -10- κιλών και -228-γραμμαρίων, που βρέθηκε σε κρύπτη στα ηχεία Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου .Συνελήφθησαν, χθες (31-10-2017) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηγουμενίτσας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή κάνναβης, με σκοπό την διακίνησή της.Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν χθες το βράδυ στην πόλη της Ηγουμενίτσας να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη πίσω από τα ηχεία του οχήματος, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.Συγκεκριμένα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα (11) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -10- κιλών και -228- γραμμαρίων. Το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, ενώ επίσης κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (950) ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από αυτοκίνητο και κατάστημα, που διαπράχθηκαν στον Μύτικα Πρέβεζας και στην πόλη της Πρέβεζας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από αυτοκίνητο και κατάστημα, που διαπράχθηκαν στον Μύτικα Πρέβεζας και στην πόλη της Πρέβεζας. Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 18χρονος εμπλέκεται στις παρακάτω κλοπές:
           την 22-09-2017, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην παραλία του Μύτικα Πρέβεζας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό
           την 27/28-09-2017, διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Πρέβεζας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Συνελήφθη 38χρονη ημεδαπή στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, κατηγορούμενη για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (31-10-2017) το μεσημέρι στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, μία 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, η 38χρονη συνελήφθη διότι, χθες το μεσημέρι στο χώρο της εμποροπανήγυρης στη Φιλιππιάδα αφαίρεσε εμπόρευμα από 44χρονη αλλοδαπή.  Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Άρτα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Άρτα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και Κ.Ο.Κ.Συνελήφθησαν, χθες (31-10-2017) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 37χρονος και μία 34χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και Κ.Ο.Κ. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 34χρονης, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, διαπιστώθηκε ότι αυτό έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε έτερο αυτοκίνητο της 34χρονης, με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. Επιπρόσθετα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή της 34χρονης συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (3,38) γραμμαρίων καθώς και ένα τσιγάρο κάνναβής. Σε νομότυπες έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2,88) γραμμαρίων,
           μία κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή,
           μία κυνηγετική καραμπίνα, με ληγμένη άδεια κατοχής,
           ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και
           μία εξωλέμβια μηχανή, η προέλευση της οποίας ερευνάται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συλλήψεις τριών ημεδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
           Χθες (31-10-2017) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρους του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής κάθειρξης έξι ετών και έξι μηνών και χρηματικής ποινής (600) ευρώ, για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία.
           Χθες (31-10-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης επτά ετών καθώς και σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία έτη, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
           Χθες (31-10-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Πταισματοδικείου Λαμίας, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: