ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Βρέθηκε ο Ηλίας…..Ο Θεός έβαλε το χέρι του…!



Τα σώματά μας θα χαθούν θα σβήσουν από μας θα μείνη μέχρι της συντελείας των αιώνων αυτό το “σε αγαπώ” που σου ψιθύρισα στις ώρες τις πιο κρυφές.: ( Νίκος Εγγονόπουλος


…ΘΕΜΑΤΑ …09-10-2017


Βρέθηκε ο Ηλίας…..Ο Θεός έβαλε το χέρι του…!


























Ο Θεός έβαλε το χέρι του για τον 35χρονο Ηλία Ντρίκο από τη Σίδερη Φιλιατών. Βρέθηκε ο νεαρός κτηνοτρόφος σήμερα 09-10-2017 ,09.15 το πρωί,  που αγνοούνταν εδώ και 15 ημέρες από την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2017 που δηλώθηκε η εξαφάνισή του. Υπήρχε όμως η πληροφορία από κάτοικο του χωριού Ελαίας, που από ότι τον είδε και μίλησε μαζί του.Ο Ηλίας τελικά βρέθηκε ,ζει και είναι καλά στην υγεία του. Μετά τη δήλωση της εξαφάνισής του αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές, οι οποίες από τότε συνεχώς και μέχρι τον εντοπισμό του τον έψαχναν σε όλες τις μεριές στην ευρύτερη περιοχή. Με πολλούς εθελοντές οι αρχές είχαν ξεκινήσει αμέσως έρευνες προς αναζήτηση του νεαρού όπου τελικά βρέθηκε και η υπόθεση αναζήτησης έκλεισε, έτσι που όλοι λένε « δόξα το Θεό», αφού ο Ηλίας ήταν και είναι αγαπητός σε όλους.

ΗΠΕΙΡΟΣ… ΜΑΝΑ ΗΠΕΙΡΟΣ - ‘‘ Ευχαριστώμεν… Ηπειρώτες ευεργέτες ’’






















Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Θέατρο ΕΣΤΙΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθεί η παράσταση με τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ…  ΜΑΝΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ‘‘Ευχαριστώμεν… Ηπειρώτες ευεργέτες’’» ενώ η Είσοδος είναι Ελεύθερη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για μια Θεατρική – Μουσική Παράσταση σε ποιητικό λόγο συνοδεία ζωντανής μουσικής. Στο ρόλο ‘‘Μάνα Ήπειρος’’ η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, στο κλαρίνο ο ΠΕΤΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ, ενώ τραγουδά ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ και συμμετέχουν ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτικά σύνολα και το πολυφωνικό ΗΝΟΡΟ. Συγγραφέας – Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο ΘΑΝΟΣ ΖΗΚΑΣ. Αναφέρει σχετικά ο συγγραφέας - σκηνοθέτης Θάνος Ζήκας:Η μάνα Ήπειρος αναπολεί τα χρόνια του ξενιτεμού… όταν πολλά από τα βλαστάρια της, άλλα αμούστακα παιδιά και άλλοι αφήνοντας φαμίλια, γυναίκα και αγαπητικιά, έφυγαν να παν στα μαύρα έρμα. Εκεί μια άλλη μάγισσα, που ‘λέγαν ξενιτιά, τα πλάνεψε, τα μάγεψε, τα κράτησε στα ξένα…, πίσω μην ματαρθούνε…Κι ήταν εκείνοι Ήλιοι Λαμπροί. Ήταν εκείνοι που ’σπειραν δέντρα θωριά, αστέρια φωτεινά, στης Ηπείρου την γκρίζα θλιμμένη συννεφιά.Στην Ήπειρο ο λαός έλεγε ‘‘οι αγιασμένοι’’ κι ήταν όλοι τους βλογημένοι.Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Η 2η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ηγουμενίτσας























Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 2η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ηγουμενίτσας με τίτλο «Το Όραμα της πόλης μας - Παρουσίαση Προκαταρκτικών Σεναρίων Διαχείρισης της Κινητικότητας» στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου, Φορέων, Συλλόγων, καθώς και απλοί πολίτες.Αρχικά παρουσιάστηκε από τους μελετητές η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και η αξιολόγησή της, πως προέκυψε το όραμα και οι στόχοι του Δήμου και αναπτύχθηκαν τα προκαταρκτικά σενάρια Διαχείρισης της κινητικότητας. Ακολούθησαν σχόλια και παρατηρήσεις από τους παρευρισκόμενους συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο εποικοδομητικά στον σχεδιασμό του ΣΒΑΚ.Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου να ενημερωθούν και να υποβάλουν τις προτάσεις – παρατηρήσεις τους για το ΣΒΑΚ, καθώς αυτό θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη των επόμενων ετών για τα έργα, που αφορούν στην κινητικότητα στη πόλη μας. Ολόκληρο το υλικό που αφορά το ΣΒΑΚ έχει αναρτηθεί στην σελίδα svak.igoumenitsa.gr .
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας
  
ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS









 







Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (08-10-2017) μετά τα μεσάνυχτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Πρέβεζας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι  στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, προχθές (07-10-2017) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης είκοσι δύο μηνών και χρηματικής ποινής (3.300) ευρώ, για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί επιταγών.
Σύλληψη 29χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος, για ηχορύπανση στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (08-10-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 29χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε  με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 29χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού στο Δελβινάκι Ιωαννίνων
Συνελήφθη, προχθές (07-10-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, συνολικής ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματικής ποινής (7.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: