ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας



Νόσος ψυχής το των αδυνάτων εράν. μτφρ: είναι ψυχική νόσος να επιδιώκεις τα αδύνατα : ( Βίας ο Πριηνεύς )


…ΘΕΜΑΤΑ …27-10-2017


Τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας






















Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Δευτέρα (30-10-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (31-10-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (01-11-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (02-11-2017)    και    ώρες    από     08.00  έως   15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (03-11-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Σάββατο   (04-11-2017)   και   ώρες   από    18.00   έως   01.00
           ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησίες – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 

















Θανατηφόρο τροχαίο με ποδηλάτη στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού  Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας
Σήμερα (26-10-2017) το πρωί, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού  Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.
Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, για κατοχή αναβολικών ουσιών
Συνελήφθη, χθες (26-10-2017) αργά το απόγευμα, στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 22χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή αναβολικών ουσιών.Ειδικότερα, ο 22χρονος συνελήφθη διότι σε έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           (50) αναβολικά δισκία σε συσκευασίες
           (16) φιαλίδια με αναβολικές ουσίες σε υγρή μορφή και 
           (2) αναβολικά δισκία
Σε βάρος του 22χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος  40χρονου ημεδαπού για κλοπή από κατάστημα στα Ιωάννινα
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε βάρος  40χρονου ημεδαπού, για κλοπή που διαπράχθηκε σε κατάστημα στα Ιωάννινα.Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η εμπλοκή του 40χρονου σε κλοπή, που έγινε απογευματινές ώρες την 28-06-2017, σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών στα Ιωάννινα, απ’ όπου αφαιρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση  ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (26-10-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι  στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (25,6) γραμμαρίων.























Δεν υπάρχουν σχόλια: