ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. ίκου Παππά στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας



Αν δεν υπάρχει δρόμος, εμείς θ’ ανοίξουμε το δρόμο. :  ( Αννίβας )


…ΘΕΜΑΤΑ …25-10-2017


Επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας




 







Την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, μεταξύ του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά, του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριου Κάτση, του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, του Αντιδημάρχου Φιλιατών κ. Πέτρου Κατσάρη, του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας κ. Ανδρεα Νταή, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Δονάτου Μαρτίνη και της Περιφερειακής Συμβούλου κας Αντιγόνης Φίλη.  Ο κ. Λώλος έθεσε στον κ. Παππά το θέμα της κάλυψης με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα των λευκών περιοχών, οι οποίες είναι αρκετές στην περιοχή, την επέκταση του μητροπολιτικού δικτύου οπτικών ινών, το οποίο διασυνδέει τα δημοτικά και τα δημόσια κτήρια, καθώς και την αύξηση της ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο ιδιαίτερα στο παραλιακό τόξο.  Επίσης ο κ. Δήμαρχος μετέφερε στον κ. Υπουργό τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την μείωση πόρων, την υποστελέχωση να μαστίζει τους Δήμους και την παράλληλη αύξηση των αρμοδιοτήτων. Ο κ. Δήμαρχος μετέφερε επίσης τον προβληματισμό του σχετικά με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μέλλον του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου που έχει έδρα στην Ηγουμενίτσα.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας
























Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη, του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου, του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριου Κάτση, του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, του Δήμαρχου Φιλιατών κ. Σπύρου Παππά, της Αντιδημάρχου Σουλίου κας. Βασιλική Ντούκα, του Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας κ. Ανδρέα Νταή και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Αθανασίου Βούρδα.Ο κ. Λώλος έθεσε στον κ. Σπίρτζη αρκετά θέματα με κυριότερα όλων την κατασκευή του οδικού άξονα Ηγουμενίτσας – Μαυροματίου, ο οποίος περιλαμβάνει και την παράκαμψη της πόλης της Ηγουμενίτσας, την κατασκευή των έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης για τα ρέματα που διασχίζουν την Ηγουμενίτσα και την Νέα Σελεύκεια, καθώς και τα έργα προστασίας της παραλίας του Δρεπάνου από την διάβρωση. Παράλληλα τέθηκαν και ζητήματα βελτίωσης του οδικού άξονα Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας και γενικότερα του οδικού δικτύου του παραλιακού μετώπου, το οποίο κατά τους θερινούς μήνες έχει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση ενώ τέθηκε και το θέμα της σιδηροδρομικής σύνδεσης.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε αυτοκίνητο στην Πρέβεζα
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 19χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή .Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε αυτοκίνητο που έγινε στην Πρέβεζα. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 19χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι βραδινές ώρες της 26/27-08-2017 στην Πρέβεζα, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συλλήψεις δύο φυγόποινων στην Πρέβεζα και στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Πρέβεζα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, δύο άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις. Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
           Σήμερα (25-10-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 37χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, συνολικής ποινής κάθειρξης δεκατεσσάρων (14) ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
           Χθες (24-10-2017) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του  εκκρεμούσαν τρεις  καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πόρου και των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Θεσσαλονίκης και Γιαννιτσών, συνολικής ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και δεκαπέντε ημερών και συνολικής χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί φορολογίας, περί αλλοδαπών, καθώς και για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Συνελήφθη στην Πρέβεζα 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, σήμερα (25-10-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα, ο 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη αρχικά για παράνομη είσοδο στη χώρα καθόσον στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ όπως διαπιστώθηκε δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.Στη συνέχεια, από τον έλεγχο των πραγματικών του στοιχείων, προέκυψε επιπρόσθετα ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.















Δεν υπάρχουν σχόλια: