ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εργαζόμενη έπαθε ηλεκροπληξία στο Νοσοκομείο των Φιλιατών Θεσπρωτίας



Ιστορία, συνήθως, δεν είναι αυτό που έχει συμβεί. Ιστορία είναι αυτό που κάποιοι άνθρωποι θεώρησαν ότι ήταν σημαντικό. : ( Ίντρις Σαχ )


…ΘΕΜΑΤΑ …22-10-2017


Εργαζόμενη έπαθε ηλεκροπληξία στο Νοσοκομείο των Φιλιατών Θεσπρωτίας



























Λαυράκι είδηση έβγαλε στον αέρα της ART TV ο έμπειρος και άριστος Δημοσιογράφος Ευάγγελος Μάστορας, εκδότης συνάμα και Διευθυντής της εφημερίδας ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.Περί τίνος πρόκειται;; Το θέμα είναι για το νοσοκομείο Φιλιατών όπου εργαζόμενη έπαθε ηλεκτροπληξία και μάλιστα στην καινούρια πτέρυγα.Το συμβάν παίρνει διαστάσεις με το ρεπορτάζ πού οσονούπω θα ….τυπώνεται και θα αναφέρεται τηλεοπτικά.Αναμένονται εξηγήσεις και δελτία τύπου..ίσως..!

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS

















Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διωκτικά έγγραφα
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τέσσερα άτομα, για διωκτικά έγγραφα. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
           Την (20-10-2017) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 33 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Θεσπρωτίας, για το αδίκημα της κλοπής.
           Την (20-10-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 37χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
           Την 20-10-2017) αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ από τον περεταίρω έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, ως νόμιμος εκπρόσωπος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για υγειονομικές παραβάσεις         Συνελήφθη, σήμερα (21-10-2016) μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας 44χρονος ημεδαπός, ως νόμιμος εκπρόσωπος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου κατελήφθη να λειτουργεί τον εν λόγω κατάστημα στερούμενος άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας καταστήματος από αρμόδια αρχή.
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας
Συνελήφθησαν, την (20-10-2017) το μεσημέρι στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και υπαλλήλους του Περιφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Ασφάλισης Αττικής, ένας 58χρονος ημεδαπός και ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού και παράνομης εισόδου και εργασίας στη χώρα. Συγκεκριμένα, ο 58χρονος απασχολούσε παράνομα στην επιχείρησή του τον 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια για εργασία.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Γλυκή
Συνελήφθη, την (20-10-2017) το απόγευμα στην Γλυκή Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,6) γραμμαρίων.
Συνελήφθη 32χρονη υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα, η οποία προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (21-10-2017) νωρίς το πρωί στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κόνιτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, μία 32χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 32χρονη, διαπίστωσαν ότι μετέφερε παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις ομοεθνείς της, (μία 60χρονη γυναίκα και τρείς άνδρες, ηλικίας 24, 29 και 28 ετών), οι οποίοι στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος τριών εξ αυτών, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 32χρονης αλλοδαπής, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: