ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Νέοι Υποψήφιοι - Νέοι Ορίζοντες για τον τόπο



Εκείνος που απέρριψε τα περιττά, εκείνος απέφυγε τις στερήσεις. : ( Εμμάνουελ Καντ )

 

…ΘΕΜΑΤΑ …18-10-2017


Νέοι Υποψήφιοι - Νέοι Ορίζοντες για τον τόπο




















Πυκνώνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον συμπατριώτη μας και στέλεχος του ΥΠΕΣ να ετοιμάζει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Φιλιατών . Έχει ήδη πραγματοποιήσει τις σχετικές επαφές και έχει διαμορφώσει τις πρώτες συμμαχίες που θα τον οδηγήσουν στην κατάρτιση του συνδυασμού,έχοντας επίγνωση των δυσκολιών και γνώση των προβλημάτων του τόπου μας,γνώση που είναι αποτέλεσμα της επαφής με αυτόν. Αρθρογραφεί τακτικά στον τοπικό τύπο για θέματα που αφορούν τον Δήμο και κυρίως σε θέματα κοινωνικής πολιτικής . Αναμένονται εξελίξεις.

Χωρίς γιατρό το ΚΑΠΗ Φιλιατών- Έντονη ανησυχία των ηλικιωμένων























Χωρίς γιατρούς έμεινε εδώ και αρκετό καιρό το ΚΑΠΗ Φιλιατών διότι όπως επικαλούνται οι αρμόδιοι δεν δύναται το Νοσοκομείο Φιλιατών να στείλει προσωπικό λόγω ελλείψεων και στο Νοσοκομείο.Γεγονός είναι ότι αν υπήρχε βούληση θα έστελνε η Π.Ε Θεσπρωτίας αν ήθελαν να μεριμνήσουν του θέματος.Τουλάχιστον να τους γράφουν τα φάρμακα να μην πηγαίνουν στο Νοσοκομείο κούτσα-κούτσα με τα μπαστούνια τους στα τρία χιλιόμετρα.Μεγάλη είναι η ανησυχία των ηλικιωμένων στο ΚΑΠΗ των Φιλιατών, καθώς ο γιατρός που παρείχε τις υπηρεσίες έχει αποχωρήσει. Οι ηλικιωμένοι εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς οι γιατροί βοηθούσαν και στήριζαν τα μέλη του ΚΑΠΗ σε καιρούς δύσκολους λόγω της οικονομικής κρίσης και των περικοπών στις συντάξεις του.Οι ηλικιωμένοι ζητάνε από τους αρμόδιους φορείς να μεριμνήσουν για το θέμα και να μην στερηθούν της βοήθειας γιατρού.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS




















Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διωκτικά έγγραφα κατά το τελευταίο 24ωρο
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τέσσερα άτομα, για διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
           Χθες (17-10-2017) το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς  του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου και αντίστοιχο βούλευμα και απόφαση, ποινής φυλάκισης πέντε ετών, για το αδίκημα της απάτης.
           Χθες (17-10-2017) το βράδυ στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, ποινής φυλάκισης τριών ετών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
           Χθες (17-10-2017) το μεσημέρι στην Ανέζα Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων και του Α’ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, συνολικής ποινής φυλάκισης σαράντα μηνών, για φοροδιαφυγή και χρήση πλαστού εγγράφου.
           Χθες (17-10-2017) το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι ο 32χρονος είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ψευδή στοιχεία ταυτότητας.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε σπίτι στον Ωρωπό Πρέβεζας
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 46χρονης ημεδαπής .Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής σε σπίτι στον Ωροπό Πρέβεζας και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 46χρονης ημεδαπής.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, η 46χρονη εμπλέκεται σε κλοπή που έγινε την 14-09-2017, σε μονοκατοικία στον Ωρωπό Πρέβεζας, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: