ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ



Υπάρχουν δύο είδη βλακών: εκείνοι που δεν αμφιβάλλουν για τίποτε και εκείνοι που αμφιβάλλουν για όλα.: ( πρίγκηψ της Λιν )


…ΘΕΜΑΤΑ …11-10-2017


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ























Προς όλα τα Μέλη του Συνδικάτου
Συνάδελφοι, η Διοίκηση του Συνδικάτου μας σας καλεί σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση  την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου με θέματα:
1.         ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
2.         ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
3.         ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ  - ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος                    ο Γεν. Γραμματέας
ΓΚΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ     ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 

















Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς
Την (10-10-2017) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς (στο ύψος της διασταύρωσης Παρακαλάμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός.Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 76χρονης ημεδαπής, συνοδηγού του δεύτερου οχήματος και ο τραυματισμός των δύο οδηγών.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου Ιωαννίνων.
Συνελήφθη ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, που εμπλέκεται στην υπόθεση για μεταφορά κάνναβης
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έπειτα από τη σύλληψη 24χρονου ημεδαπού στην Ιόνια Οδό Άρτας, για μεταφορά κάνναβης, συνελήφθη και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, που εμπλέκεται στην υπόθεση .Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, έπειτα από την προχθεσινή σύλληψη ημεδαπού στην Ιόνια Οδό Άρτας, για μεταφορά κάνναβης, συνελήφθη και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, που εμπλέκεται στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι, προχθές (09-10-2017) το μεσημέρι στην Ιόνια Οδό Άρτας, συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε σε κρύπτες σε διάφορα σημεία Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πάνω από (21) κιλά κάνναβης.Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών και διερεύνησης της υπόθεσης διακίνησης κάνναβης, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (10-10-2017) το μεσημέρι στην Πετρούπολη Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πετρούπολης, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητούνταν ως ιδιοκτήτης του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών       Συνελήφθη, χθες (10-10-2017) το βράδυ στις Σελλάδες Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Άρτας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι  στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -24- ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στην Άρτα
Συνελήφθη,την (10-10-2017) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αιγαίου, ποινής φυλάκισης δεκαπέντε μηνών και εννέα ημερών, για κατάρτιση και χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, την (10-10-2017) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (4,5) γραμμαρίων.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: