ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ : Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης



Οι εξουσίες σήμερα χαϊδεύονται σαν ερωτιάρες γάτες πάνω στις στέγες μας.: ( Μιχάλης Κατσαρός )


…ΘΕΜΑΤΑ …22-09-2017


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ     : Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης
























Οι Δήμοι και οι ιδιώτες που έχουν στην κυριότητά τους βοσκήσιμες εκτάσεις και επιθυμούν αυτές να ενταχθούν στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης, πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2017. Αυτό επιβάλλεται για να μπορούν οι εκτάσεις αυτές να λαμβάνονται υπ’ όψιν για τις επιδοτήσεις. Μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας, οι ιδιοκτήτες θα είναι αναγκασμένοι να εκπονήσουν μόνοι τους διαχειριστικά σχέδια.
 Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ : ΘΩΜΑΣ Γ ΠΙΤΟΥΛΗΣ

(Π.Α.Κ.Π.ΠΟ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ»



























Το τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δ. Ηγουμενίτσας  ξεκινά τις εγγραφές για το πρόγραμμα: "ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ" από την  20-09-2017 , εως την έναρξη των μαθημάτων.  Θα λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα. Η ημέρα έναρξης θα ανακοινωθεί με την πρόσληψη του/της  Κ.Φ.Α. με νέο δελτίο τύπου.ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΑΒΟΥ».το ωράριο θα οριστεί με  νέο δελτίο τύπου (συνήθως από τις 08:30-10:00 ανάλογα  με τον αριθμό τμημάτων)
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Α' ΤΜΗΜΑ: 16:30-17:30
Β' ΤΜΗΜΑ: 17:30-18:30
Γ' ΤΜΗΜΑ: 18:30-19:30
Οι γυναίκες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να προσκομίσουν εκτός από την αίτηση συμμετοχής που θα δοθεί από τον/την  Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και την ιατρική βεβαίωση συμμετοχής όπως έχουν ενημερωθεί από τον φορέα μας. Η παράδοση τους θα γίνεται στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής στην προσέλευση του μαθήματος.Τιμή συμμετοχής 10€ το μήνα (τρεις φορές την εβδομάδα).
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : :ΓΙΑΝΝΑΚΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Πληροφορίες:  Τηλ. 2665360019
FAX : Email:pakppo2@1345.syzefxis.gov.gr
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ,    Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στην Ιόνια Οδό, οι οποίοι μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πάνω από -51- κιλά κάνναβης

































 
Συνελήφθησαν, χθες (21-09-2017) το μεσημέρι στην Ιόνια Οδό (στα διόδια Τερόβου), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36 και 41 χρονών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι στην Ιόνια Οδό (στα διόδια Τερόβου), οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος δράστης με συνοδηγό τον 41χρονο και μετά από έρευνα βρέθηκαν στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος, τρεις σάκοι που περιείχαν (14) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -51- κιλών και -150- γραμμαρίων. Συνολικά κατασχέθηκαν:
           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (51.150) γραμμαρίων
           το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 41χρονου συλληφθέντα, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών
           τρία κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Δευτέρα (25-09-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (26-09-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (27-09-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (28-09-2017)    και    ώρες    από     18.00  έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (29-09-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Κυριακή   (01-10-2017)   και   ώρες   από    08.00   έως   15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί - Γλυκή.
Συνελήφθησαν  στην Αμφιθέα Ιωαννίνων, δύο άτομα, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση  ποσότητας κάνναβης βάρους πάνω από (52) κιλών























Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δυο άτομα, ένας 47χρονος ημεδαπός και μία 31χρονη υπήκοος Γεωργίας, οι οποίοι εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ποσότητας κάνναβης, βάρους πάνω από (52) κιλών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω προχθές (20-09-2017) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (στο ύψος της Ελεούσας Ιωαννίνων) να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 47χρονο και συνοδηγό την 31χρονη. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά τους, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης και πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό διαφυγής προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Το όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Αμφιθέα Ιωαννίνων, όπου και συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες πριν τη σύλληψή τους, είχαν αποκρύψει σε περιοχή με πυκνή βλάστηση, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (52.300) γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου. Κατασχέθηκαν:
           ποσότητα κάνναβης, βάρους (52.300) γραμμαρίων
           το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 47χρονου δράστη
           το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και
           τρία κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (21-09-2017) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, ένας 24χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (21-09-2017) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας βουπρενορφίνης.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, χθες (21-09-2017) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Καμερούν στην Ηγουμενίτσα,  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες (21-09-2017) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 38χρονος υπήκοος Καμερούν, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για απάτη κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: