ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας 25χρονος με ναρκωτικά



Αν κάποιος απλώσει το χέρι του πάνω σου, βεβαιώσου ότι δεν θα απλώσει το χέρι του σε κανέναν άλλον ξανά. : ( Malcolm X )


…ΘΕΜΑΤΑ …23-09-2017

Συνελήφθη στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε πεζός ταξιδιωτικό σάκο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (978) γραμμαρίων


























Συνελήφθη, σήμερα (23-09-2017) μετά τα μεσάνυκτα, στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, στα πλαίσια στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισόδου ναρκωτικών στη χώρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι κατελήφθη να μεταφέρει πεζός έναν ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους  (978) γραμμαρίων.Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και  ένα κινητό τηλέφωνο.Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου για έργα οδικής     ασφάλειας, πολιτισμού και προστασίας περιβάλλοντος






















Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, ανέδειξε τους αναδόχους των παρακάτω έργων:
         Συντήρηση Ε.Ο. Άρτας- Τρικάλων, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ. Ανάδοχος ΕΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΤΕ ΒΑΣ. ΘΩΜΑΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε.
         «Συντήρηση  E.O.  Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 100.000. Ανάδοχος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.
         «Προμήθεια προκατασκευασμένου οικίσκου για τις ανάγκες της Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού 74.400.Ανάδοχος Κωσταβασίλης κ ΣΙΑ Ο.Ε.
         «Αποκατάσταση οδού πλησίον του κυρίως φράγματος στην λίμνη Μετσόβου», προϋπολογισμού € 65.000. Ανάδοχος Σταύρου Ιωάννης.
         «Αναστύλωση – στερέωση Δημοτικού Σχολείου Κράψης», προϋπολογισμού 50.000. Ανάδοχος: Έντι Ράφτης.
         «Άμεση προστασία οικίας επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας στο ύψος του Παραποτάμου» προϋπολογισμού 37.200. Ανάδοχος ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.
         «Εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου: α. Καστανιά – Τετράκωμο, β. Τυμπά - Διχομοίρι», προϋπολογισμού € 30.000. Ανάδοχος Γεώργιος Μπαζούκης.
         «Συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Οδικού Δικτύου ΠΕ Άρτας για το έτος 2017» προϋπολογισμού € 10.000.Ανάδοχος Λάμπρου Βασίλης.
Επίσης, μεταξύ άλλων,  ενέκρινε τη δημοπράτηση των έργων:
         «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Τ.Δ. Παρακαλάμου του Δήμου Άνω Καλαμά (Προμήθεια – Εγκατάσταση)», προϋπολογισμού € 700.000,00 πλέον ΦΠΑ.
         Επείγουσες εργασίες διαγράμμισης στην Ε.Ο. Ιωαννίνων- Μετσόβου, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ
         Επείγουσες εργασίες διαγράμμισης στις Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας και Ιωαννίνων- Κόνιτσας, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Εξετάσεις για ραδιοερασιτέχνες – οδηγούς οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων






















Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, ανακοινώνεται ότι προκηρύσσονται εξετάσεις για την ανανέωση και απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων. Οι εξετάσεις ανανέωσης θα διεξαχθούν την Δευτέρα 09/10/2017 και ώρα 9:00 π.μ. και οι εξετάσεις απόκτησης νέων αδειών  θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 10/10/2017 και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας Ηπείρου. Επισημαίνεται ότι για λόγους απρόσκοπτης διενέργειας των εξετάσεων, οι σχολές Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε. οφείλουν να προσκομίσουν στην Διεύθυνση την Υ/Δ του διευθυντή σπουδών με τις τελικές καταστάσεις και τα δικαιολογητικά (παράβολο συμμετοχής κλπ) των υποψηφίων έως και τις 29/9/2017. Οι υποψήφιοι που δεν θα δηλωθούν μέχρι και την συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.Επίσης η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων ραδιοερασιτεχνών Β’ περιόδου 2017 (για μήνα Οκτώβριο) θα πραγματοποιηθούν στις 24-10-2017 και ώρα 9:00 π.μ..Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια υπηρεσία μέχρι τις 17-10-2017. Οι εξετάσεις θα γίνουν με τη μορφή ερωτηματολογίων πολλαπλών επιλογών (ηλεκτρονική εξέταση).

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















 
Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας σε αγροτική περιοχή στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών, για εισαγωγή και παράνομη είσοδο στη χώρα
Κατασχέθηκαν τρεις σάκοι με (66.042) γραμμάρια κάνναβης .Συνελήφθησαν, σήμερα (23-09-2017) τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές  και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πεζοί τρεις ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν -60- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (66.042) γραμμαρίων. Οι τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι με τα ναρκωτικά και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από μονοκατοικία στην Πέρδικα Θεσπρωτίας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή .Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας  σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από μονοκατοικία στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 25χρονου ημεδαπού.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο 25χρονος εμπλέκεται σε διάρρηξη – κλοπή από μονοκατοικία στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, που έγινε την 02-08-2017, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Δυστύχημα - Θανάσιμος τραυματισμός 68χρονου ημεδαπού στη Μηλέα Μετσόβου
Χθες (22-09-2017) το βράδυ σε δασική περιοχή στη θέση «Μπάλτα» στη Μηλέα Μετσόβου Ιωαννίνων, βρέθηκε νεκρός 68χρονος ημεδαπός, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια κοπής δένδρου.Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου. 
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στους Φιλιάτες
Συνελήφθη, χθες (22-09-2017) το πρωί στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στο 34ο χιλιόμετρο της Ε.Ο Αρχαγγέλου – Γλυκής – Νεράϊδας
Συνελήφθη, χθες (22-09-2017) αργά το απόγευμα στο 34ο χιλιόμετρο της Ε.Ο Αρχαγγέλου – Γλυκής – Νεράϊδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (13,4) γραμμαρίων.
Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων για παραβάσεις της Νομοθεσίας
Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.Συνελήφθη, χθες (22-09-2017) το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για σοβαρά ποινικά αδικήματα. Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε μετά από διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου και εμπεριστατωμένη έρευνα, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσαν   δύο διωκτικά έγγραφα και συγκεκριμένα:
           ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Τρικάλων, για διακεκριμένες κλοπές από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και
           καταδικαστική απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης είκοσι δύο (22) ετών και έξι (6) μηνών, για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων, για πλαστογραφία
Συνελήφθη, χθες (22-09-2017) το πρωί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε με πλαστή σφραγίδα εισόδου. Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: