ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη « καρκαλέτσης » , τούρκος στην εγναντία οδό ,περιοχής Παραμυθιάς , για απόπειρα εμπρησμού



Εκτός από τις άγριες δυνάμεις της Φύσης, τίποτε δεν κινείται σ’ αυτόν τον κόσμο που να μην είναι Ελληνικής προέλευσης.:  ( Λόρδος Άκτον )


…ΘΕΜΑΤΑ …19-08-2017


Συνελήφθη « καρκαλέτσης » , τούρκος στην εγναντία οδό , περιοχής Παραμυθιάς ,  για απόπειρα εμπρησμού




















Συνελήφθη χθες 18-08 ,έπειτα από ειδοποίηση πολίτη στην εγναντία οδό από αστυνομικούς ΑΤ. Παραμυθιάς ένας τούρκος υπήκοος « καρκαλέτσης », ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς πως ήθελε να βάλει φωτιά για να ζεσταθεί τέτοια εποχή που σκάει ο τζίτζικας.Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν ερεύνησαν άψογα για τον εν λόγω «καρκαλέτση» «μουσοτλμανομπιτσιλιάγκο» και βρήκαν πως πριν καιρό είχε συλληφθεί στην Ηγουμενίτσα ως λαθρομετανάστης και ζήτησε πολιτικό άσυλο.Αφού έκανε την αίτηση τον αφήσαν προσωρινά έως νεωτέρας να κυκλοφορεί στην Θεσπρωτία. Πάλι όμως μετά την σύλληψή του αφέθη ελεύθερος για να απολογηθεί την Δευτέρα, αντί να τον χώσουν στα μπουντρούμια του Αλή Πασά να δει την γλύκα ο «καρκαλέτσης». Μας έφαγε η Δημοκρατία ενώ μας σάρωσε το ΕΝΦΙΑ και τι αφορολόγητο….βρε που πάμε..που πάμε;;;;;

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαίδευση αστυνομικών σε θέματα πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό





















Ολοκληρώθηκε με επιτυχία Σεμινάριο Επιμόρφωσης αστυνομικών σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπό την επιμέλεια του Γραφείου Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων. Την εκπαίδευση παρακολούθησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, η επιλογή των οποίων αφορά στην άμεση και πρώτη ανταπόκρισή τους σε τέτοιου είδους περιστατικά. Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν τα στελέχη να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση, προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο σε περίπτωση ανάγκης παροχής πρώτων βοηθειών.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στη Σαγιάδα



















Συνελήφθη, το πρωί της 16-08-2017 στη Σαγιάδα Φιλιατών, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση στο Κανάλι Πρέβεζας



















Συνελήφθη, προχθές (17-08-2017) μετά τα μεσάνυκτα στο Κανάλι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 26χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι  σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κλοπή σε Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Καστάνιανη Ιωαννίνων






















Καταγγέλθηκε σήμερα (18-08-2017) στο Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου, κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Καστάνιανη Ιωαννίνων.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, κατά την 17/18-08-2017, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την πόρτα του Ιερού Ναού, αφαίρεσαν μία ξύλινη εικόνα, ένα ασημένιο δισκοπότηρο και χρηματικό ποσό από το παγκάρι. Ενεργείται προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: