ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα» στον αρχαιολογικό χώρο του Πύργου Ραγίου



Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.: ( Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης )


…ΘΕΜΑΤΑ …16-08-2017


Θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα» στον αρχαιολογικό χώρο του Πύργου Ραγίου



























Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σας προσκαλεί τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 στη θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα» που θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο του Πύργου Ραγίου. Το έργο παρουσιάζει τον μύθο του οίκου των Ατρειδών μέσα από το ομώνυμο κείμενο του Κωνσταντίνου Μπούρα και τη σκηνοθετική προσέγγιση του Θωμά Λιώλιου. Ώρα έναρξης: 21.15 ~ είσοδος ελεύθερη.Η παράσταση στον αρχαιολογικό χώρο του Πύργου Ραγίου πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ταυτότητα παράστασης
.Κείμενο: Κωνσταντίνος Μπούρας
.Σκηνοθεσία: Θωμάς Λιώλιος
.Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Άρτεμις Αγαθοπούλου
.Σκίτσο αφίσας: Άρτεμις Αγαθοπούλου
.Διεύθυνση παραγωγής / Επιμέλεια αφίσας: Σεμέλη Παπαοικονόμου
.Παραγωγή: Politheatro | performing arts – Καλλιτεχνικός διευθυντής: Θοδωρής Γκόγκος
.Ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά: Άρτεμις Αγαθοπούλου, Έφη Δέπη, Ελένη Δημητρίου, Γιώργος Κολιούσης, Κατερίνα Κρίστο, Ναυσικά Λατσού, Γιώργος Λουκάς, Αλεξάνδρα Λώλη, Φρειδερίκη Μεσχίνη, Φώφη Νικολαΐδου, Έφη Ντάγκα, Αλέξανδρος Πατσούρας, Βασίλης Πατσούρας.
Ο Προϊστάμενος της Εφορείας :  Ιωάννης Χουλιαράς , Αρχαιολόγος

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στους Νεγράδες Ιωαννίνων




















Συνελήφθη, χθες (15-08-2017) το πρωί στους Νεγράδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη αλλοδαπής φυγόποινης στα Ιωάννινα




















Συνελήφθη, χθες (15-08-2017) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων, μία 37χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Ιωαννίνων, για επαιτεία.












Δεν υπάρχουν σχόλια: