ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Επίσκεψη του Προέδρου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού στον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας



Αν μεν καλήν, έξεις κοινήν, αν δε αισχράν, έξεις ποινήν.μτφρ: αν πάρεις όμορφη (γυναίκα) θα την μοιράζεσαι, αν πάρεις άσχημη θα τιμωρηθείς : ( Αντισθένης )


…ΘΕΜΑΤΑ …04-08-2017


Επίσκεψη του Προέδρου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού στον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας




























Τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Ιωάννη Λώλο, επισκέφθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου.Ο Δήμαρχος, αφού συνεχάρη τον κ. Δήμου για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου, είχαν μια πολύεπίπεδη συζήτηση για θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα, προώθησης των προϊόντων της Ηπείρου, αλλά και επέκτασης του τουριστικού προϊόντος. Ειδικότερα ο Δήμαρχος επεσήμανε την στήριξη που παρέχουν οι σύλλογοι και οι αδελφότητες Ηπειρωτών εξωτερικού στους Ηπειρώτες που μεταναστεύουν προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης. Επιβραβεύοντας την προσπάθεια που κάνουν για την ανάδειξη της Ηπείρου και την διάδοση του πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι Ηπειρώτες του εξωτερικού έχουν καταφέρει να αποτελέσουν μια ισχυρή παρουσία στο παγκόσμιο οικονομικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι, χωρίς να χάνουν την ταυτότητά τους. Τέλος, κατά την διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης που είχαν, αμφότεροι τόνισαν την ανάγκη συνεργασίας και προσέλκυσης επενδύσεων, στοχεύοντας στην εξωστρέφεια και αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηπείρου.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS











 





Ληστεία σε περίπτερο στην πόλη της Άρτας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου, μέχρι στιγμής δράστη, που διέπραξε ληστεία, την (02.08.2017) αργά το βράδυ, σε περίπτερο στην πόλη της Άρτας.Ειδικότερα, ο δράστης εισήλθε σε περίπτερο  και  αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή ενώ όταν έγινε αντιληπτός από  79χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη του περιπτέρου, την απώθησε βίαια, προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.Την προανάκριση διενεργεί  το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Περιφερειακή Οδό Άρτας
Συνελήφθη,την (02-08-2017) το βράδυ στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι  κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου,  βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθησαν στην Παναγιά Πρέβεζας δύο ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν, χθες (02-08-2017) το απόγευμα στην Παναγιά Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ένας 30χρονος και μία 23χρονη, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Πιο συγκεκριμένα,  κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίοι επέβαιναν οι δράστες, διαπιστώθηκε  ότι κατείχαν από κοινού:
           τέσσερις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), συνολικού βάρους (31,7) γραμμαρίων
           ποσότητα παραισθησιογόνου μανιταριού, βάρους (3,4) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί  το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.
Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για σοβαρά ποινικά αδικήματα
Συγκεκριμένα, εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης και μία διάταξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.Συνελήφθη, σήμερα (02-08-2017) το πρωί στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς σε συνεργασία από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για σοβαρά ποινικά αδικήματα. Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε μετά από διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου και εμπεριστατωμένη έρευνα, σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσαν   τρία διωκτικά έγγραφα και συγκεκριμένα:
           ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Τρίπολης, για ανθρωποκτονία με πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξεις που τελέστηκαν την 14-06-2003 στην Τρίπολη Αρκαδίας
           ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Τρίπολης, για έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών
           διάταξη του Προέδρου Εφετών Ναυπλίου Αργολίδας, για έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στον Μύτικα Πρέβεζας
Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε αφαιρέσει  προπέλα σκάφους από εξοχική κατοικία.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από εξοχική κατοικία στον Μύτικα Πρέβεζας, για την οποία συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ένας 18χρονος ημεδαπός. Η ίδια κατηγορία βαρύνει έναν 23χρονο συνεργό του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ο οποίος αναζητείται.Ειδικότερα, οι δύο δράστες, την 01-08-2017 το μεσημέρι,  αφαίρεσαν από τον προαύλειο χώρο εξοχικής κατοικίας στον Μύτικα Πρέβεζας, μία προπέλα σκάφους.Από την άμεση και ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών, ενώ μετά από επισταμένες αναζητήσεις, συνελήφθη ο 18χρονος και εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία. Η κλεμμένη προπέλα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε  το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ ο 18χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: