ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας : Αναζήτηση χώρου για την στέγαση του 7ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας



Γυμνοί ήλθομεν οι πάντες, γυμνοί και απελευσόμεθα.μτφρ: γυμνοί ήρθαμε όλοι [σ’ αυτή τη ζωή], γυμνοί και θα φύγουμε: ( Αίσωπος )

…ΘΕΜΑΤΑ …23-08-2017

Δήμος Ηγουμενίτσας : Αναζήτηση χώρου για την στέγαση του 7ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας























1. Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, πρόκειται να προβεί σε ενέργειες για την εξεύρεση χώρου για την στέγαση του 7ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας. Το προς ενοικίαση ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών Σουλίου, Κύπρου, 23ης Φεβρουαρίου, Εθνικής Αντίστασης, Δαγκλή, Ολυμπιάδος, Γράμμου και Πατριάρχου Αθηναγόρα. Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία, παρακαλούμε, όσοι διαθέτετε ισόγειο ακίνητο με αύλειο χώρο στην συγκεκριμένη περιοχή, να έρθετε σε επικοινωνία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας στο τηλέφωνο 2665361254.
2. Βανδαλισμοί σε βάρος του πρασίνου.Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της καταστροφικής μανίας ασυνείδητων σε βάρος του πρασίνου, που με πολύ κόπο οι υπηρεσίες του Δήμου φροντίζουν. Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να μην ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές και να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς  το κόστος αποκατάστασης επιβαρύνει όλους μας.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στη Λούτσα Πρέβεζας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. 
Συνελήφθη, την (22-08-2017) το μεσημέρι στη Λούτσα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου, ένας 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. .Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στη Λούτσα Πρέβεζας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 25χρονο να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας και δίπλωμα οδήγησης, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 19-06-2017 στο Τμήμα Ασφάλειας Μεγαρέων Αττικής.Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 25χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαναρίου.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου στην Άρτα
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου υπηκόου Πολωνίας για κλοπή τροχοφόρου .Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου υπηκόου Πολωνίας, για κλοπή τροχοφόρου.Ειδικότερα, την (21-08-2017) το μεσημέρι στην Άρτα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, εντόπισαν τον 42χρονο να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε είχε κλαπεί κατά το χρονικό διάστημα από 25 έως 31-07-2017 από τους Κωστακιούς Άρτας.Το κλεμμένο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 42χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, χθες (21-08-2017) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών Βοιωτίας, ποινής φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών καθώς και χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη δύο αλλοδαπών στους Νεγράδες Ιωαννίνων για παράνομη είσοδο και καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθησαν, χθες (21-08-2017) το πρωί στους Νεγράδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου και του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 22 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι σε βάρους τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: