ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017



Αρχή πολιτείας απάσης νέων τροφά.,μτφρ: θεμέλιο κάθε πολιτείας είναι η ανατροφή των νέων : ( Πυθαγόρας )


…ΘΕΜΑΤΑ …02-08-2017


Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017
























Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017» αυτήν την εβδομάδα και είναι:
-Τετάρτη 02-08-2017 το θεατρικό εργαστήρι Έκφραση παρουσιάζει το «θεατρικό παιχνίδι» στην πλατεία Μαργαριτίου. Ώρα έναρξης 21:00, είσοδος ελεύθερη.
-Τετάρτη 02-08-2017 το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Το αβγό» παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» στον προαύλιο χώρο της μαθητικής εστίας. Ώρα έναρξης 21:00,είσοδος 6€.
-Παρασκευή 04-08-2017 το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Πήτερ Παν» στο Δασάκι Ηγουμενίτσας. . Ώρα έναρξης 21:00, είσοδος 10€ γενική-προπώληση 8€.
Το πλήρες πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ , Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟY NEWS















 

Συνελήφθη  οικιακή βοηθός για κλοπή στους Φιλιάτες…. ( αχ αυτό το χέρι…??? )
Συνελήφθη, την (01-08-2017) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, μία 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, η 33χρονη αφαίρεσε χρηματικό ποσό από σπίτι ηλικιωμένου ημεδαπού, στο οποίο απασχολούνταν ως οικιακή βοηθός. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή της αποδόθηκε στον παθόντα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.
Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στην Ανατολή Ιωαννίνων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, χθες (01-08-2017) το απόγευμα στην Ανατολή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (10,6) γραμμαρίων
           (41) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής
           ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
           το χρηματικό ποσό των (75) ευρώ
           κινητό τηλέφωνο
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας
Συνελήφθη, χθες (01-08-2017) αργά το απόγευμα στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Πρέβεζας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε,  βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (9,2) γραμμαρίων.






                                                                         








Δεν υπάρχουν σχόλια: