ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. (156) κιλά χασίς σε «καβάντζα» στην Σπάταρη Φιλιατών



Από χοντρή κοιλιά δεν βγαίνουν ποτέ λεπτές σκέψεις.: ( Άγιος Ιερώνυμος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
 

…ΘΕΜΑΤΑ …15-08-2017

Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. (156) κιλά χασίς σε «καβάντζα» στην Σπάταρη Φιλιατών




































Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, κατασχέθηκαν σε «καβάντζα» σε δασική περιοχή στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας, πάνω από (156) κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα .Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας  και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, συνελήφθη σήμερα (15-08-2017) μετά τα μεσάνυχτα, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη καθώς προέκυψε ότι επιτηρούσε σε δασική περιοχή στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας, σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης (καβάντζα). Σε έρευνα που έγινε στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οχτώ σάκοι, που περιείχαν εκατόν πενήντα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (156) κιλών και (320) γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.Ο συλληφθείς, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

























Συνελήφθησαν, χθες (14-08-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 44 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, οι δύο δράστες κατείχαν από κοινού τα παρακάτω:
           τρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (30,9) γραμμαρίων
           μία συσκευασία που περιείχε MDMA (μεθαμφεταμίνη), βάρους (1) γραμμαρίου
Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στο Καλπάκι

























Συνελήφθη, προχθές (13-08-2017) το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας, ποινής φυλάκισης δύο μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.












Δεν υπάρχουν σχόλια: