ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Φιλιατών επικουρικός ιατρός ειδικότητας Οφθαλμολογίας



Οι μικρές λύπες είναι φλύαρες, η μεγάλη οδύνη είναι σιωπηλή : ( Σενέκας )


…ΘΕΜΑΤΑ …20-07-2017


Ανέλαβε υπηρεσία  στο Νοσοκομείο Φιλιατών επικουρικός ιατρός ειδικότητας Οφθαλμολογίας


















Ανέλαβε υπηρεσία  στο Νοσοκομείο μας, επικουρικός ιατρός ειδικότητας Οφθαλμολογίας ( με 3/ετή θητεία ) και από  Δευτέρα 24-7-2017 θα λειτουργεί κανονικά το Οφθαλμολογικό Εξωτερικό Ιατρείο . Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να προγραμματίσουν επίσκεψη στο Νοσοκομείο  κλείνοντας ραντεβού στο τηλέφωνο 2664360228 και 2664360284.Στόχος της Διοίκησης είναι η συνεχής αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του Νομού.
ΕΚ  ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δήμος Ηγουμενίτσας : Υπογραφή Μνημονίου Στρατηγικής Συνεργασίας με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού


















Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Ηγουμενίτσας να αναδείξει την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, αλλά και της στρατηγικής των συνεργασιών και της εξωστρέφειας που έχει επιλέξει να ακολουθεί, υπεγράφη Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Ένα Ίδρυμα εγνωσμένου κύρους, το οποίο αποδεδειγμένα έχει συμβάλει στην έρευνα, στην επιστημονική μελέτη, καθώς και στην ανάδειξη και προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού. Το Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας στοχεύει:
           στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων για την ανάδειξη, διάσωση και προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και της ιστορίας, αρχαίας και σύγχρονης, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, που καλύπτουν την περιοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας
           στην υποστήριξη της ερευνητικής προσπάθειας του ΙΜΕ σε θέματα πολιτιστικά και ιστορικά, που αφορούν στην περιοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας και που δύνανται να αξιοποιηθούν από το ΙΜΕ στο πλαίσιο των σκοπών του για την ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής του Δήμου Ηγουμενίτσας.
           στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε ζητήματα ανάπτυξης και διαχείρισης πολιτιστικών έργων.
           στη διάδοση και προβολή των δράσεων των δύο φορέων, τόσο στην περιοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας, αλλά και στο ευρύτερο κοινό, ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας                                                
Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017






















Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το μουσικό τετραήμερο που πραγματοποιήθηκε στα Πλατάνια από 12-15 Ιουλίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» που διοργάνωσε ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας. Πάνω από 4.000 κόσμος συνολικά αγκάλιασε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι φορείς, οι υπεύθυνοι πολιτισμού και η πολιτιστική επιτροπή του Π.ΑΚ.Π.ΠΟ ώστε να ευχαριστήσουν όλους τους πολίτες κάθε ηλικίας του Δήμου μας, και μάλιστα με δωρεάν είσοδο.Το τετραήμερο ξεκίνησε με την Δημοτική βραδιά αφιερωμένη στον τραγουδιστή Γιώργο Κούρτη, που την πλαισίωσαν αξιόλογοι τραγουδιστές και οργανοπαίχτες που έχει συνεργαστεί, στα περίπου 50 χρόνια προσφοράς του στο δημοτικό τραγούδι, χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών, και χορευτικά τμήματα παραδοσιακού χορού, τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων που χόρεψαν ηπειρώτικους χορούς.Οι επόμενες δύο ημέρες ήταν αφιερωμένες στις τοπικές μουσικές μπάντες(COSMIC SUPERMISSION, AMERICAN GARAGE, MUSICK, JUKE BOX και GRAIN BOUNDARIES) που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και το ζήλο τους για την μουσική με ΡΟΚ ελληνικό και ξένο πρόγραμμα, έπειτα από δημόσια πρόσκληση του Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας.Το κλείσιμο του τετραημέρου έγινε με την μεγάλη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας με ένα ελληνικό και ξένο νοσταλγικό πρόγραμμα τις χρυσής δεκαετίας του 80.Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε να προάγουμε τον πολιτισμό μας και να βοηθούμε στην ανάδειξη των προσπαθειών που καταβάλλονται από τοπικά σχήματα (μουσικά, θεατρικά, χορευτικά κ.α) και υποσχόμαστε την διοργάνωση ακόμη καλύτερων εκδηλώσεων. Το πολιτιστικό μας καλοκαίρι είναι μεγάλο με πλήθος ποιοτικών εκδηλώσεων που μπορείτε να ενημερωθείτε από τα αναρτημένα προγράμματα σε δημόσιους χώρους, τα δελτία τύπου και το πλήρες πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
Η Πολιτιστική Επιτροπή του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Συλλήψεις τριών ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα 



















Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
           Χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας, ποινής φυλάκισης ενός έτους, για κλοπή κατά συναυτουργία.
           Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.
           Χθες το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.










Δεν υπάρχουν σχόλια: