ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Translate

‘’ Η τρομοκρατία δεν είναι η Αριστερά . Είναι η ίδια η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ‘’…ΘΕΜΑΤΑ …16-07-2017

‘’ Η τρομοκρατία δεν είναι η Αριστερά . Είναι η ίδια η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ‘’…γράφει : ο Νίκος Κουτούκης
 
Την τρομοκρατία δεν τη γεννά στην Ελλάδα η αριστερά,την εκθέσανε τα παγκόσμια συμφέροντα που βασίζονται στην παρακμή της όποιας χώρας για να πετύχουν τους οικονομικούς τους στόχους.
Τόσες δεκαετίες έχουμε ακούσει δεκάδες θεωρίες συνομωσίας για την τρομοκρατία στην Ελλάδα και τις ρίζες της.Μια βρίσκεται σε «ξένα κέντρα» και «μυστικές υπηρεσίες», προβοκάτσιες, στις υπηρεσίες ενός «κράτους καταστολής», σε πολιτικούς αντιπάλους, σε κόμματα ή κυβερνήσεις.Οι αιτίες της τομοκρατίας, βάσει των θεωριών αυτών, βρίσκονται στο να δυσφημιστεί το «λαϊκό κίνημα», να «αποσταθεροποιηθεί η χώρα», να ανατραπεί η (οποιαδήποτε) κυβέρνηση, να παρθούν σκληρά μέτρα καταστολής χωρίς αντιδράσεις, να συρθεί η χώρα κάτω από ομπρέλες μεγάλων δυνάμεων διεθνώς κ.ο.κ. ! Μετά δε την εξάρθρωση μεγάλου μέρους της 17 Νοέμβρη και τη λεγόμενη «τρομοκρατία δεύτερης γενιάς» που πλήττει τη χώρα την τελευταία δεκαετία, και ειδικότερα την έξαρση της τρομοκρατίας των τελευταίων ετών, έχουμε και μία ακόμη θεωρία που κινείται στη δημόσια σφαίρα. Ότι η τρομοκρατία της πρώτης λεγόμενης γενιάς (17Ν, ΕΛΑ κλπ) ήταν «ιδεολογική», ενώ η πρόσφατη είναι, ασ πούμε, «στεγνή πολιτικά».Δεν έχω πειστεί για τίποτε από τα παραπάνω.Η τρομοκρατία είναι ΜΙΑ.Η τρομοκρατία είναι ΤΥΦΛΗ.Η τρομοκρατία είναι σκέτη βία. Πάντοτε έτσι ήταν.Σημείωση: Αξιοσημείωτη ήταν η παραδοχή του Χριστόδουλου Ξηρού στο δικαστήριο ότι πολλές φορές δεν γνώριζαν σχεδόν τίποτα για τους «στόχους» τους. Διάβαζαν τα αφιερώματα στις εφημερίδες μετά τις δολοφονίες τους και συνέτασσαν βάσει αυτών των στοιχείων τις προκηρύξεις τους.Ετσι κάνουν και οι τζιχαντιστές,οι νεότουρκοι και οι τουρκομάνοι (μισθοφόροι της Τουρκίας). Την τρομοκρατία δεν τη γεννά στην Ελλάδα η αριστερά. Θα πρέπει κάποτε να το πούμε δημόσια χωρίς φόβο και πάθος. Όχι βεβαίως η αριστερά, αλλά το πιο ακραίο ίσως κομμάτι της «Πλουτοκρατίας» και των ξένων συμφερόντων,.βλέπε Βραζηλία με παράγκες και Βενεζουέλα πρόσφατα όλες οι χώρες που έχουν εδαφικό πλούτο όπως πχ  αέριο και υδρογονάθρακες πετρέλαιο .Όλοι ανεξαιρέτως όσοι έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί σε τρομοκρατικές ενέργειες προέρχονται από αυτόν τον συγκεκριμένο πολιτικό στοχευμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης των χωρών-κρατών που οργανώνουν  τρομοκρτικές επιθέσεις.Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι κάποιος εμπλεκόμενος τα τελευταία 35 χρόνια στην τρομοκρατία ,δεν ανήκει σε οργαανώσεις αποσταθεροποίησης με σκοπό την οικονομική παρακμή.Το κακό έχει παραγίνει.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: