ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών



Οι φίλοι είναι τα μέλη της οικογένειας που δεν μας έδωσε ποτέ ο Θεός.: ( Μένκιος )


…ΘΕΜΑΤΑ …09-06-2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών




















Σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2017-2018 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω τομείς ειδικοτήτων:
         Πληροφορικής
         Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
         Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος
         Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας με ειδικότητες:
o          Βοηθός Νοσηλευτή
o          Βοηθός Ιατρικών –Βιολογικών Εργαστηρίων
o          Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
o          Αισθητικής Τέχνης
o          Κομμωτικής Τέχνης
Στην Β’ Τάξη δύναται να εγγράφονται:
         μαθητές που έχουν προαχθεί από την Α’ Τάξη του Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου
         κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή ισοτίμων με τα απολυτήρια αυτά τίτλων σπουδών
         απόφοιτοι Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.) για απόκτηση απολυτηρίου και πτυχίου
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ.
Στους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο δίνεται η δυνατότητα να διαμένουν και να σιτίζονται στη μαθητική εστία του Δήμου Φιλιατών.

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ    (Ν.Π.Δ.Δ)























ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΣΠΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ  2017-2018
Ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για εγγραφές με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ, ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ μέχρι την 14 – 06 – 2017 ημέρα Τετάρτη .  Διευκρίνιση: Όσες μητέρες έχουν πρόβλημα με το εκκαθαριστικό μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις με τους εξής τρόπους:
1. για όσες έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση και δεν έχει εκδοθεί εκκαθαριστικό σημείωμα μέχρι τις 14-6-2017 να υποβάλλουν μόνο το Ε1.
2. για όσες για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας και μόνο δεν έχει υποβληθεί η φορολογική δήλωση θα γίνει υπεύθυνη δήλωση με τους λόγους που δεν είναι δυνατή η κατάθεση φορολογικής δήλωσης.
 Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα : 26653-60018 , 26653- 60010 .
  Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΚΠΠΟ :  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ

1ος Ερασιτεχνικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δήμου Ηγουμενίτσας 























Ο Δήμος Ηγουμενίτσας επενδύοντας στην Έβδομη Τέχνη και θέλοντας να υποστηρίξει την δημιουργική έκφραση των δημοτών του διοργανώνει τον 1ος Ερασιτεχνικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με θέμα:  «Ο τόπος μας …. αλλιώς»
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και προβολή περιοχών του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού τους πλούτου, μέσω της διάδοσης της τέχνης του κινηματογράφου και της ταινίας μικρού μήκους. Επιπλέον επενδύει στην ανταλλαγή απόψεων, αλλά κυρίως στην καλλιέργεια του πνεύματος φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των νέων κινηματογραφιστών. Καλούμε λοιπόν όλους, όσοι αισθάνονται δημιουργικοί και θέλουν να λάβουν μέρος να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στον Δήμο, μαζί με τα δικαιολογητικά και το απαραίτητο οπτικοακουστικό υλικό απαραιτήτως μέχρι και την Πέμπτη 31 Σεπτεμβρίου 2017. Βραβεύουμε:
 την ατομική ή συλλογική έκφραση με ελεύθερη επιλογή της κατηγορίας του κινηματογραφικού είδους (ντοκιμαντέρ, μυθοπλασία, βίντεο τέχνης κ.α.)
 την πρωτοποριακή και εναλλακτική ματιά στην παρουσίαση του θέματος
 τη βέλτιστη αποτύπωση του θέματος στον μικρότερο δυνατό κινηματογραφικό χρόνο
 το τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα.
Οι όροι και οι λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας tmm.igoumenitsa.gr ενώ η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Δήμος Ηγουμενίτσας - Δημοτική Κοινότητα Νέας Σελεύκειας - Δήλωση του Προέδρου της Δ.Κ. Νέας Σελεύκειας για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας

























Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Σελεύκειας κ. Γεώργιος Ιωάννου με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:«Η Δημοτική Κοινότητα της Νέας Σελεύκειας ήταν και είναι πάντα πρόθυμη να συμβάλει στην εγκατάσταση των απαραίτητων στην περιοχή δομών προς όφελος των πολιτών. Με την παραπάνω αρχή, η Κοινότητα μας παραχώρησε συνολικά 13 στρέμματα με σκοπό την κατασκευή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας. Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Σελεύκειας και εκφράζοντας το σύνολο των συμπολιτών μου, ενώνω την φωνή μου με αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας και συνυπογράφω το ψήφισμά του, με το οποίο καταδικάζεται η προωθούμενη υποβάθμιση του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας σε Κέντρο Υγείας. Θέλω επίσης, να υπενθυμίσω ότι η κοινοτική έκταση που παραχωρήθηκε από την  Κοινότητά μας, έγινε με αποκλειστικό σκοπό την κατασκευή του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και για καμία άλλη χρήση, και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη».
Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Νέας Σελεύκειας

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:























           Δευτέρα (12-06-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (13-06-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (14-06-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (15-06-2017)   και   ώρες    από    08.00  έως      15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (16-06-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Σάββατο  (17-06-2017)    και    ώρες    από    18.00   έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησίες – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλιθέα – Χαραυγή - Λεπτοκαρυά.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στα Ιωάννινα     

























Συνελήφθη, χθες (08-06-2017) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα αφαίρεσε από πελάτη καταστήματος, ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στα Ιωάννινα




















Συνελήφθη, χθες (08-06-2017) αργά το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και πέντε ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.





Δεν υπάρχουν σχόλια: