ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Προαναγγελία για 2η πρόσκληση του Υπομέτρου "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" στην Περιφέρεια Ήπειρου



Λέγοντα μη κινείν την χείρα, μανικόν γαρ.μτφρ: όταν μιλάς μην χειρονομείς, διότι δείχνει ταραχή : ( Χίλων ο Λακεδαιμόνιος


…ΘΕΜΑΤΑ …02-06-2017


Προαναγγελία για  2η πρόσκληση του Υπομέτρου  "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" στην Περιφέρεια Ήπειρου 






















Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντός του έτους 2017 και 2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για την Περιφέρεια Ηπείρου.Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 41ο ετών και να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου. Λοιπά κριτήρια επιλεξιμότητας παρουσιάζονται στο άρθρο 2 της 1ης πρόσκλησης του ΥΠΑΑΤ, έτους 2016 (ΦΕΚ 3442/τ.Β’/25-10-2016). Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα.Σημειώνεται ότι τα δηλωθέντα στοιχεία της αίτησης του ενδιαφερομένου θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τα δηλωθέντα στο ΟΣΔΕ.Όσον αφορά τους επαγγελματίες αγρότες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών το 2014 και εκκρεμούν ακόμα οι αιτήσεις εγγραφής τους στον ΟΓΑ και δεν τους έχει αποδοθεί αριθμός μητρώου ασφαλισμένου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα (π.χ. φορολογικά), σύμφωνα με διαβεβαίωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, το πρόβλημα θα αντιμετωπισθεί άμεσα με νομοθετική ρύθμιση.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 










 






Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Τρίτη (06-06-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (07-06-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (08-06-2017)   και   ώρες    από    18.00  έως      01.00 , ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (09-06-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00 ,ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Κυριακή  (11-06-2017)    και    ώρες    από    08.00   έως   15.00  ,  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος –  Κουκλιοί - Γλυκή.
Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή της Πλαταριάς
Χθες  (01-06-2017) το μεσημέρι στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας (περιοχή Πλαταριάς), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού,  με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί  το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για διάρρηξη – κλοπή από σπίτι στα Ιωάννινα
Συνελήφθησαν, χθες (01-06-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, τέσσερις αλλοδαποί, τρεις υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 29, 23 και 16 ετών καθώς και ένας 25χρονος υπήκοος Μαρόκου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της παράνομης εισόδου στη χώρα.Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι τέσσερις δράστες, διέρρηξαν σπίτι στην πόλη των Ιωαννίνων και αφαίρεσαν κοσμήματα, η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, που επέστρεφαν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι και τράπηκαν σε φυγή.Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν λίγο αργότερα στην πόλη των Ιωαννίνων τους δράστες και τους συνέλαβαν.Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει από το παραπάνω σπίτι καθώς και άλλα χρυσαφικά, η προέλευση των οποίων εξετάζεται.Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος και ο 23χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα.
Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, χθες (01-06-2017) μετά τα μεσάνυκτα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εξόδου, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε πλαστή - κλεμμένη άδεια διαμονής.Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.








Δεν υπάρχουν σχόλια: