ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Translate

Διάκριση του Έλληνα Chef κ. Θωμά Νικολάου στο Φεστιβάλ “TIPICITA’ IN BLU FESTIVAL 2017”



Η εξουσία, ο έπαινος, η φήμη, η επιτυχία είναι πράγματα που κάνουν τους καλούς καλύτερους και τους κακούς χειρότερους.: ( Μανώλης Δουκίδης )


…ΘΕΜΑΤΑ …28-05-2017


Διάκριση του Έλληνα Chef κ. Θωμά Νικολάου στο Φεστιβάλ “TIPICITA’ IN BLU FESTIVAL 2017”

























Την Παρασκεύη 26 Μαΐου 2017 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Tipicita’ in Blu που διοργανώνεται στην Ανκόνα της Ιταλίας όπου η πόλη της Ηγουμενίτσας συμμετέχει ως «τιμώμενη πόλη», στο επίσημο δείπνο προς τιμήν της αποστολής της πόλης της Ηγουμενίτσας, των χορηγών και των συνδιοργανωτών του Φεστιβάλ, ο Ηγουμενίτσιώτης Chef κ. Θωμάς Νικολάου, Μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος και υπεύθυνος της Ένωσης στο Νομό Θεσπρωτίας, διαγωνίστηκε με τον αντίστοιχο Ιταλό Chef, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές όλων των παριστάμενων, μεταξύ των οποιων μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων των εθνικών μέσων ενημέρωσης  της Ιταλίας και περιοδικών γαστρονομίας.Ο Έλληνας Chef επικράτησε «κατά κράτος» του Ιταλού και στα τρία πιάτα που προσέφερε στους προσκεκλημένους του Φεστιβάλ.Την επόμενη μέρα, στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ ανοιχτή στο κοινο που διοργανώθηκε στην Μαρίνα της Ανκόνα, ο κ. Θωμάς Νικολάου βραβεύτηκε από την Δήμαρχο της Ανκόνα και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού της Βενετίας με τιμητική πλακέτα υπό τις έντονες επευφημίες όλων των παρευρισκόμενων.













Δεν υπάρχουν σχόλια: