ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής : ‘’ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ‘’



Κι αν γυρίζει ο χρόνος πίσω στην αρχή όπως γυρίζει πίσω μια βιντεοκασέτα,το ίδιο αδέξια, με την ίδια ταραχή τα ίδια θα κάναμε, άσ’ τα και γάμησέ τα.: ( Τίτος Πατρίκιος )


…ΘΕΜΑΤΑ …06-05-2017


Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής   :  ‘’ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ‘’























 



Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής   για την ημέρα λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Μεγάλη  Νίκη των Λαών της Ευρώπης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού .Κυριακή 7 Μαΐου 2017  Ώρα: 20:00. Στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου, Τo πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-Χαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη  Θεσπρωτίας
-Χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
-Χαιρετισμό από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γραικοχωρίου
-Ομιλία από τον Φιλόλογο Κοσμά Φουσέκη
-Παρουσίαση Χορευτικών του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γραικοχωρίου
-Προβολή αφιερώματος στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση





















Κατασχέθηκαν (432) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και (4,2) γραμμάρια κοκαΐνης.Συνελήφθη, χθες (05-05-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι στην πόλη της Πρέβεζας τον 32χρονο, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (180) γραμμαρίων.Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (4,2) γραμμαρίων, ενώ στην αυλή του σπιτιού του βρέθηκε κρυμμένη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (243) γραμμαρίων.  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα στο Δελβινάκι
Συνελήφθησαν, χθες (05-05-2017), στα Ιωάννινα και στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, τρεις αλλοδαποί, ένας 29χρονος υπήκοος Ερυθραίας και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 30 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.Ειδικότερα, σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Ιωαννίνων,  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παράνομη διακίνηση μεταναστών.Σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθη 55χρονη αλλοδαπή στα Ιωάννινα, υπεύθυνη καταστήματος, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων
Συνελήφθη, χθες (05-05-2017) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 55χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.Ειδικότερα, η 55χρονη συνελήφθη διότι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ), ιδιοκτησίας 32χρονου αλλοδαπού, στο οποίο εργαζόταν ως υπεύθυνη, διευκόλυνε μία 33χρονη υπήκοο Νιγηρίας, εργαζόμενη στο κατάστημα, να συνευρίσκεται ερωτικά έναντι αμοιβής με τους πελάτες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος. Επίσης, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, συνελήφθη και μία 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι όπως διαπιστώθηκε εργαζόταν στο κατάστημα ως σερβιτόρα και στερούνταν άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.Ο 32χρονος αλλοδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ σε βάρος της 33χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο ημεδαπές, για κλοπή από διαμέρισμα στα Ιωάννινα
Επίσης, σε βάρος της μίας συλληφθείσας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παρόμοιο αδίκημα.Συνελήφθησαν, χθες (05-05-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο ημεδαπές, ηλικίας 50 και 21 ετών, κατηγορούμενες για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δύο γυναίκες μαζί με μία ακόμη συνεργό τους που αναζητείται,  αφού παραβίασαν την πόρτα διαμερίσματος στα Ιωάννινα, εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν λίγο αργότερα τις δύο γυναίκες και τις συνέλαβαν.Επίσης,  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 50χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για απόπειρα κλοπής.Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: