ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εγγραφές στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας



Οι γυναίκες δεν θέλουν τίποτα άλλο από ένα σύζυγο, αλλά όταν τον αποκτήσουν, τα θέλουν όλα.: ( Σαίξπηρ )


…ΘΕΜΑΤΑ …26-05-2017


Εγγραφές στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας
























Στα πλαίσια της πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση των πράξεων της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2017 – 2018 καλούνται οι ωφελούμενοι που επιθυμούν να εγγραφούν στα ΚΔΑΠ «ΔΙΑΥΛΟΣ», ΚΔΑΠ «ΑΡΙΩΝ» και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Το εργαστήρι» να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά έως και 9 Ιουνίου 2017.
ΚΔΑΠ «ΔΙΑΥΛΟΣ» : Στον χώρο του ΚΔΑΠ στο ΕΙΝ και ώρες 12:00-20:00.  Πληροφορίες στα τηλεφωνά 2665021463 και 6942840490
ΚΔΑΠ «ΑΡΙΩΝ» :  Στον χώρο του ΚΔΑΠ στο Μαργαρίτι και ώρες 15:00-20:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2665094221
ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Το Εργαστήρι» : Στο χώρο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ  (Δημοδιδασκάλου Μιχ. Λουκά στο Λαδοχώρι, 46100 Ηγουμενίτσα) και ώρες 09:00-13:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26650 27333
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 29/5/2017 το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου  




















Τη Δευτέρα  29  του μηνός Μαΐου έτους  2017,  ημέρα Δευτέρα  και ώρα 15.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου (Πλ. Πύρρου 1, Ιωάννινα), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1.         Επικύρωση πρακτικών –αποφάσεων 4ης/7-4-2017 τακτικής  συνεδρίασης Π.Σ.
2.         Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για το  Α΄ τρίμηνο έτους 2017
(εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)
3.         Έγκριση 3ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Ηπείρου οικ. έτους 2017
(εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)
4.         Έγκριση τροποποίησης Περιφερειακών Προγραμμάτων
(εισήγηση: η Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού)
5.         Κατάργηση του Κ.Ε.Κ. Π.Ε. Θεσπρωτίας
(εισήγηση: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας)
6.         Έγκριση σύναψης Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Ζίτσας για διάθεση προσωπικού για την τεχνική υποστήριξη του Δήμου
(εισήγηση: ο Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου)
7.         Απόφαση επί του αιτήματος της Κωνσταντινιάς Γιαννούλα, για συμβιβασμό και κατάργηση δίκης  (εισήγηση: η Νομική Υπηρεσία Π.Ε. Άρτας).

Θετικά αποτελέσματα από τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση"























Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετείχε-  κάνοντας έντονα αισθητή την παρουσία της-   στη 2η Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι Αττικής υπό την αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας, Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ και ΕΟΤ. Στο περίπτερο της Περιφέρειας,  φιλοξενήθηκαν 20 εκθέτες, ενώ βασική στόχευση ήταν η συνδυασμένη προβολή τουρισμού- πολιτισμού- γαστρονομίας και αγροτικών προϊόντων.  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν οι παράλληλες δράσεις που οργάνωσε η Περιφέρεια, ήτοι των ηπειρώτικων συνταγών και της ηπειρώτικης μουσικοχορευτικής παράδοσης, με τα χορευτικά της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ηπείρου και της "Κωστηλάτας" να κερδίζουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών της έκθεσης. Στη διάρκεια της (18-21 Μαΐου), πραγματοποιήθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις.  Στην στρατηγική επιλογή της Περιφέρειας για εξωστρεφείς και συνδυασμένες δράσεις προβολής της Ηπείρου, επισημαίνοντας τα θετικά αποτελέσματα που ήδη καταγράφονται, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κατέρης στο περίπτερο της Έκθεσης, την επιμέλεια του οποίου είχε εκ μέρους της αρμόδιας Διεύθυνσης  η κ. Σοφία Φούκη.

Έγκριση χρηματοδότησης στο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας για συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus+




















Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ενέκρινε χρηματοδότηση προς το Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας για τη συμμετοχή του στο σχέδιο Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1, Τομέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Erasmus+ 2017.Η μέγιστη κοινοτική επιχορήγηση έχει ύψος 58.676,00 Ευρώ, και αφορά το αίτημα του ΙΕΚ για ενίσχυση των δεξιοτήτων σπουδαστών της Μαγειρικής Τέχνης, Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Γαλακτοκομίας Τυροκομίας και Βοηθών Φαρμακείου. H παραπάνω δράση, έχει στόχο να αναδείξει ευκαιρίες και δυνατότητες βελτίωσης των γνώσεων και δεξιοτήτων, των ατόμων που εργάζονται ή μαθητεύουν στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Το σχέδιο μαθησιακής κινητικότητας ΚΑ1, προωθεί δραστηριότητες διακρατικής κινητικότητας, με σκοπό την τεχνική εκπαίδευση, κατάρτιση, μαθητεία, και πρακτική άσκηση, σε φορείς υποδοχής που εδρεύουν σε χώρες της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μετέχουν στο πρόγραμμα.Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η συνέργεια και διασύνδεση των δομών της τυπικής, άτυπης εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης, της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, και προωθείται η αναγνώριση και πιστοποίηση των δεξιοτήτων που αποκτώνται στις περιόδους κατάρτισης στο εξωτερικό.

Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής στην Τ.Κ. Αγίου Σπυρίδωνα Άρτας



























Ένας ακόμη αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής προστέθηκε στο δίκτυο που δημιουργεί η Περιφέρεια Ηπείρου για την αντιμετώπιση αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων σε πολυσύχναστους χώρους και υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, με δωρεά της οικογένειας Σταύρου Αθ. Πλατσούκα,  τοποθετήθηκε εξωτερικός απινιδωτής στο πρώην κοινοτικό κατάστημα της Τ.Κ.  Αγίου Σπυρίδωνα Άρτας. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης κ. Γιούλα Μητροκώστα, που σημείωσε ότι η πρωτοβουλία της Περιφέρειας θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα.Την  οικογένεια Στ. Αθ. Πλατσούκα ευχαρίστησαν για τη χορηγία της, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Στάθης Γείτονας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αναστασία Σίμου και Δημήτρης Βαρέλης.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS












 



Ανακοινώνεται ότι : για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Δευτέρα (29-05-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (30-05-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (31-05-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (01-06-2017)   και   ώρες    από    08.00  έως      15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (02-06-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Σάββατο (03-06-2017)    και    ώρες    από    18.00   έως   01.00
   ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο –Πέντε Εκκλησιές-Πλακωτή-Πετροβίτσα -  Ραβενή-Καλιθέα-Χαραυγή-Λεπτοκαρυά.
Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες (25-05-2017) αργά το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας,  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για απλή συνέργεια σε απόπειρα παράνομης προώθησης στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμων αλλοδαπών.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 34χρονου ημεδαπού .Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής από διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος το βράδυ της 23-05-2017, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε ισόγειο διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα, με κλεμμένα - πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθη, χθες (25.05.2017) το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αντιρρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή πλαστών - κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι κατείχε αλβανικό διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου – εξόδου καθώς και δύο κλεμμένες άδειες διαμονής των ελληνικών αρχών.Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος, για ηχορύπανση
Συνελήφθη, σήμερα (26-05-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 41χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 41χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, να λειτουργεί ζωντανή μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ημερήσια Διάταξη Οικονομικής Επιτροπής (Συνεδρίαση Παρασκευή 26 Μαΐου 2017)
 Την Παρασκευή  26-05-2017 και ώρα 9.30  συνεδριάζει η  Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου,  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:  Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 19-05-2017 συνεδριάσεως.
1.         Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Κόνιτσας», προϋπολογισμού € 100.000,00 με Φ.Π.Α.
2.         Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Αγία Παρασκευή - Φούρκα», προϋπολογισμού € 70.000,00 με Φ.Π.Α.
3.         Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση βατότητας επαρχιακής οδού Κάτω Ζάλογγο-Φτέρη-Δοβλά», προϋπολογισμού € 80.000,00 με Φ.Π.Α.
4.         Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού Ιτέα – Τρίστενο και αποκατάσταση βατότητας παραγωγικών μονάδων με επαρχιακό δίκτυο», προϋπολογισμού € 80.650,00 με Φ.Π.Α.
5.         Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση οδού Μανολιάσα  προς Μελιγγούς», προϋπολογισμού € 80.000,00 με Φ.Π.Α.
6.         Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Δερβίζιανα – όρια νομού», προϋπολογισμού € 40.000,00 με Φ.Π.Α.
7.         Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων Αποκατάσταση οδού πλησίον του κυρίως φράγματος στην λίμνη Μετσόβου», προϋπολογισμού € 65.000,00 με Φ.Π.Α.

8.         Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση επαρχιακής οδού Ελατοχώρι – Μακρίνο», προϋπολογισμού € 60.500,00 με Φ.Π.Α.
9.         Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 25-04-2017 ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση οδών προς Κούρεντα και προς Πολύλοφο», προϋπολογισμού 50.000,00  € με Φ.Π.Α.
10.       Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Διευθέτηση ομβρίων και αποκατάσταση ζημιών στην 3η επαρχιακή οδό στο Τ.Δ. Χαροκοπίου», αναδόχου Κωνσταντίνου Κούγκουλη ΕΔΕ, μέχρι την 02-11-2017.
11.       Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Ανθοχώρι – Άγιος Νικόλαος – διακλάδωση Κερασέα έως Τύρια», αναδόχου Κοιν/ξίας Κίων Κατασκευαστική Ο.Ε.- Ιωάννης Γέροντας, μέχρι την 30-10-2017.
12.       Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση 19ης επαρχιακής οδού Διχούνι – Ραδοβίζι – Γρανίτσα», αναδόχου Παππάς Ευγένιος ΕΔΕ, μέχρι την 30-10-2017.
13.       Έγκριση ανάθεσης της προμήθειας υλικών για χρήση σε εργασίες συντήρησης του  δικτύου οδικού ηλεκτροφωτισμού στο ΕΟΔ Περιφέρειας Ηπείρου.
14.       Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση αντλιοστασίου Τ.Ο.Ε.Β. πεδιάδας Παραμυθιάς (Αεροδρόμιο - Γαρδίκι) – Προμήθεια υλικών υψηλής τάσης - περιέλιξη, επισκευή ηλεκτροκινητήρα 340HP / (R.p.m=1.500))», προϋπολογισμού € 12.734,00 με ΦΠΑ.
15.       Έγκριση δαπάνης για τη μετακίνηση της υπαλλήλου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ιωαννίνων,  Παναγιώτας Μίχου, στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην ημερίδα με θέμα: «Νέο νομοθετικό πλαίσιο στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.)», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24-05-2017.
16.       Άσκηση ενδίκου μέσου της αναίρεσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά της αριθμ. 51/2017 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων.
17.       Απόφαση για την μη άσκηση ενδίκου μέσου κατά της αριθμ. 14/2017 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων.
18.       Εκπροσώπηση σε ποινική δίκη, υπαλλήλων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου.
19.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση προσβάσεων σε παραγωγικές μονάδες ΠΕ Άρτας» προϋπολογισμού € 300.000,00 με ΦΠΑ.
20.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση  - ασφαλτόστρωση του δρόμου πρόσβασης στη Γέφυρα Γκολφαρίου Αχελώου ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού € 100.000,00 με ΦΠΑ.
21.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση – καθαρισμός στομίων και ενίσχυση αναχώματος ιχθυοτροφείου Κόφτρα – Παληομπούκα», προϋπολογισμού € 11.500,00 με ΦΠΑ.
22.       Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 23-03-2017 ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης (σαρζανέτ) προ της γέφυρας Διχομοιρίου ΠΕ Άρτας» προϋπολογισμού € 40.000,00 με ΦΠΑ.
23.       Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 30-03-2017 ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Αποκατάσταση 24ης Ε.Ο. Αθαμάνιο - Τετράκωμο - Μεσούντα (κατασκευή σαρζανέτ)» προϋπολογισμού € 60.000,00 με ΦΠΑ.
24.       Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 18-05-2017 ανοιχτής διαδικασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Διαπλάτυνση γεφυρών τάφρων για την πρόσβαση σε αγροδιατροφικές μονάδες ΠΕ Άρτας» προϋπολογισμού € 90.000,00 με ΦΠΑ.
25.       Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 18-05-2017 ανοιχτής διαδικασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών στον Δήμο Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού € 246.000,00 με Φ.Π.Α.
26.       Απόφαση για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου ανακοπής και αναστολής εκτέλεσης κατά της αριθμ. 50/2016 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ηγουμενίτσας.
27.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Συντήρηση – επισκευή παρόδων της 10ης επαρχιακής οδού», προϋπολογισμού € 25.000,00 με ΦΠΑ.
28.       Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης μεταφοράς μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Πρέβεζας.
29.       Έγκριση δαπάνης για τη μετακίνηση των υπαλλήλων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πρέβεζας, Γεωργίου Λογοθέτη και Χαρίλαου Γεωργίου, προκειμένου να παραστούν την 31 Μαΐου 2017 στην συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.), η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά.
30.       Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ευστράτιου Ιωάννου, στην Αθήνα, από 30 έως 31-05-2017 προκειμένου να παραβρεθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων, και από 6 έως 7-06-2017, προκειμένου να παραβρεθεί στη συνάντηση Εργασίας του Υπουργείου Τουρισμού και Περιφερειών και με θέμα: «Σύνδεση Εθνικής Στρατηγικής και Περιφερειακών Στρατηγικών για τον Ελληνικό Τουρισμό» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
31.       Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής, στο όνομα του κ. Αλεξίου Τσαπάρα του Δημητρίου, μόνιμου υπαλλήλου της ΠΕ Πρέβεζας, προκειμένου να διεκπεραιωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. (Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής - Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου) το Πρόγραμμα ελέγχων φυτοπροστατευτικών προϊόντων για το έτος 2017.
32.       Έγκριση ανάθεσης εκτύπωσης έγχρωμων τοπογραφικών διαγραμμάτων και αναπαραγωγής φωτοτυπικών αντιγράφων των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων και των σχεδίων κατόψεων-όψεων και τομών των ακινήτων οικοπέδων, για τις ανάγκες του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας.
33.       Απόφαση επί της από 12-05-2017 προδικαστικής προσφυγής του Γεωργίου Τσιόκου, κατά της αριθμ. 12/535/28-04-2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, περί έγκρισης του  Πρακτικού ΙΙΙ/04-04-2017 (έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Διεθνή Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας, για τα σχολικά έτη 2016-2017 (έως 31-08-2017) με δικαίωμα τρίμηνης παράτασης, συνολικού προϋπολογισμού € 1.903.234,43 συμπεριλαμβανομένων δικαιωμάτων προαίρεσης και Φ.Π.Α. και κατακύρωσης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
34.       Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ/24-05-2017 (έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια γραφικής ύλης, χαρτιού, αναλώσιμων εκτυπωτών, φαξ και φωτοτυπικών» της Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού € 45.000,00 με ΦΠΑ κα κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
35.       Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Πρέβεζας οικ. έτους 2017 (υπερωριακή απασχόληση υπαλλήλων της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Πρέβεζας, για τους μήνες Ιούνιο έως και Δεκέμβριο  2017).
36.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση τεχνικού εισόδου – εξόδου γέφυρας Δροσοπηγής Κόνιτσας», προϋπολογισμού € 50.000,00 με ΦΠΑ.
37.       Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση, προστασία γέφυρας οδού Ζάλογγο – Ραδοβίζι», προϋπολογισμού € 25.000,00 με ΦΠΑ.
38.       Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης πιστώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων οικ. έτους 2017 (Οδοιπορικά έξοδα έτους 2016 - οφειλές).
39.       Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων, και ειδών συνεργείου (ανταλλακτικά – αναλώσιμα κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.



                                                           











Δεν υπάρχουν σχόλια: