ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ




Το πρόβλημα της Ενωμένης Αριστεράς σήμερα είναι πώς να μείνει ενωμένη και πώς να μείνει Αριστερά.: ( Φρέντυ Γερμανός )


…ΘΕΜΑΤΑ …25-05-2017


Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
























ΘΕΜΑ: Υλοποίηση δράσεων 3.1 ‘’Αντικατάσταση κυψελών’’ και 3.2 ΄΄Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας΄΄ για το έτος 2017.Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι να υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στις δράσεις 3.1 ‘’Αντικατάσταση κυψελών’’ και 3.2 ‘’Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας’’ του Προγράμματος Βελτίωσης των Γενικών Συνθηκών Παραγωγής και Εμπορίας των Προϊόντων Μελισσοκομίας για το έτος 2017, θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με το υπόδειγμα που μπορούν να προμηθευτούν από την Υπηρεσία μας, στο Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου & Αιτωλοακαρνανίας. Οι αιτήσεις έχουν καταληκτική ημερομηνία υποβολής 14 Ιουνίου 2017.Οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για την υποβολή των αιτήσεων και για περαιτέρω πληροφόρηση μπορούν να απευθύνονται και στο:Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου & Αιτωλοακαρνανίας Δασκαλοπούλου 45,    Τ.Κ. 30100  Αγρίνιο,Τηλέφωνο: 2641032604 .

Δήμος Ηγουμενίτσας : Σχέδιο Δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια























Ο Δήμος Ηγουμενίτσας έχει ξεκινήσει από τα μέσα Μαρτίου 2017 την εκπόνηση του Σχεδίου Δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια (ΣΔΒΕ). Στο πλαίσιο αυτό έχουν δημιουργηθεί ερωτηματολόγια αποτύπωσης της ενεργειακής συμπεριφοράς των πολίτων και των επιχειρήσεων του Δήμου, τα οποία έχουν ήδη συμπληρώσει αρκετοί συνδημότες. Τα ερωτηματολόγια μπορούν να συμπληρωθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου (http://sdve.igoumenitsa.gr), έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017. Έντυπα ερωτηματολόγια προς συμπλήρωση διατίθενται, επίσης, στο κτίριο του Δημαρχείου (ΚΕΠ), στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΗ), στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας (Δ/νση Μεταφορών) και στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός σε δασική περιοχή στα Καβάσιλα Ιωαννίνων, για εισαγωγή στη χώρα και μεταφορά ναρκωτικών 





























Κατασχέθηκαν δύο σάκοι με (20.750) γραμμάρια κάνναβης .Συνελήφθη, χθες (24-05-2017) αργά το βράδυ σε δασική περιοχή στα Καβάσιλα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ σε δασική περιοχή στα Καβάσιλα Ιωαννίνων, συνελήφθη ο 36χρονος αλλοδαπός διότι από κοινού με συνεργό του που αναζητείται, μετέφεραν πεζοί δύο ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν δεκαεννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (20.750) γραμμαρίων. Οι δύο ταξιδιωτικοί σάκοι με τα ναρκωτικά και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη στον Στάνο Αιτωλοακαρνανίας 26χρονος ημεδαπός,  ο οποίος  μετέφερε με  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα κάνναβης
























Βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος (54) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (119.272) γραμμαρίων και χασισέλαιο, βάρους (1.281) γραμμαρίων.Συνελήφθη, χθες (24-05-2017) το μεσημέρι στον Στάνο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης.Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο δράστη χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου (στο ύψος του Κομποτίου) να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στην περιοχή του Στάνου Αιτωλοακαρνανίας, ο 26χρονος οδηγός του οχήματος το εγκατέλειψε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη με τη συνδρομή και αστυνομικών του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας.Σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών -54- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -119- κιλών και -272- γραμμαρίων. Συνολικά κατασχέθηκαν:
           -119- κιλά και -272- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
           δύο γυάλινα βάζα που περιείχαν χασισέλαιο, συνολικού βάρους -1.281- γραμμαρίων
           το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, ιδιοκτησίας 21χρονου ημεδαπού, που αναζητείται.
           -1- κινητό τηλέφωνο 
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.





                                                           











Δεν υπάρχουν σχόλια: