ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας : ‘’ Ημερίδα με θέμα « Η εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό » ‘’



Μια χώρα χωρίς μπουρδέλα είναι σαν ένα σπίτι χωρίς μπάνια: ( Μάρλεν Ντήτριχ  )


…ΘΕΜΑΤΑ …02-05-2017


Δήμος Ηγουμενίτσας : ‘’ Ημερίδα με θέμα « Η εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό » ‘’

























Με την εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών να αποτελεί νέα τάση και την απαραίτητη επένδυση στην τουριστική βιομηχανία, το ΤΕΙ Ηπείρου σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό».Στην ημερίδα, όπου θα μιλήσουν διακεκριμένοι καθηγητές και στελέχη του τουριστικού τομέα, αλλά και της πληροφορικής, πρόκειται να αναπτυχθούν θέματα εφαρμογής σύγχρονων μέσων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, αλλά και οι τρόποι ενίσχυσης της ηλεκτρονικής παρουσίας κάθε τουριστικού προορισμού.Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 π.μ.Facebook event:  https://www.facebook.com/events/281377412309173/
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Πολιτιστικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» : Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Παθήσεις Μαστού»



























Το Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας, ενημερωτική εκδήλωση για το Κοινό με θέμα : «Παθήσεις Μαστού».Συντονιστές της εκδήλωσης είναι:       
           Νίκη Αγνάντη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής και Πρόεδρος του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
           Δρ. Ευάγγελος Γκόλας, ΩΡΛαρυγγολόγος, Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Ομιλητές της εκδήλωσης είναι:
           Χαρά Φατούρου, Ακτινολόγος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας.
           Ιωάννα Παπαβασιλείου, Ιατρός Κυτταρολόγος και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας.
           Άννα Γούσια, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
           Δρ. Βασίλειος Νούσιας, Δ/ντης Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι. .
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το Κοινό. Facebook event: www.facebook.com/events/755442777956772/
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Ελεούσα Ιωαννίνων για  μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών



























Κατασχέθηκαν περίπου -43- κιλά ακατέργαστης κάνναβης.Συνελήφθη, σήμερα (02-05-2017) το πρωί στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και δράσεων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 30χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο πορτ – παγκάζ του οχήματος, (26) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (42.850) γραμμαρίων.Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων και ένα κινητό τηλέφωνο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Στην «φάκα» των παιδιών της «Λα Λούνας» : Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ράγιο Θεσπρωτίας, οι οποίοι μετέφεραν με αυτοκίνητο, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν, χθες (01-05-2017) μετά τα μεσάνυχτα στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο ημεδαπές, ηλικίας 34 και 27 ετών και ένας 52χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών.Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 34χρονη και στο οποίο επέβαιναν η 27χρονη και ο 52χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 32, 27, 32 και 40 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε καθώς και το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και πέντε κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, προχθές (30-04-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, προχθές (30-04-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε κατά την είσοδό του σε χώρο γηπέδου πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (8) γραμμαρίων και έναν μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης.
Συνελήφθη 66χρονη ημεδαπή, ως υπεύθυνη καταστήματος, για ηχορύπανση στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (01-05-2017) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, μία 66χρονη ημεδαπή, για ηχορύπανση. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη η 66χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, για απόπειρα κλοπής από σπίτι στην Δωδωνούπολη Ιωαννίνων
Συνελήφθη, προχθές (30-04-2017) το απόγευμα στο Πέραμα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.Ειδικότερα, ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η συμμετοχή του σε απόπειρα κλοπής από σπίτι, ιδιοκτησίας 72χρονου ημεδαπού, που έγινε προχθές το πρωί στην Δωδωνούπολη Ιωαννίνων.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, ως μέσο τέλεσης της κλοπής και διαφυγής του.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, οι οποίοι προωθούσαν, στο εσωτερικό της χώρας, δύο παράνομους μετανάστες
Συνελήφθησαν, χθες (01-05-2017) το απόγευμα στην Επαρχιακή Οδό Κόνιτσας – Μέρτζανης (διασταύρωση Κόνιτσας), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 28 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, δύο παράνομους μετανάστες.Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, διαπίστωσαν ότι αυτοί από κοινού, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, δύο υπηκόους Αλβανίας (έναν 24χρονο άνδρα και μία 24χρονη γυναίκα), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στην Ελληνική Επικράτεια. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Συλλήψεις τριών αλλοδαπών, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων και στην Πρέβεζα, για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων και στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Τμήματος Διαχείρισης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20, 33 και 32 ετών, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα. Ειδικότερα :
           Συνελήφθη, χθες (01-05-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.200) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
           Συνελήφθη, χθες (01-05-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
           Συνελήφθη, χθες (01-05-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.
Κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Αργυροχώρι Ιωαννίνων
Καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Αργυροχώρι Ιωαννίνων. Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 15-04-2017 έως 01-05-2017, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τον Ιερό Ναό και αφαίρεσαν από το τέμπλο, έντεκα εικόνες.Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη 22χρονης αλλοδαπής στα Ιωάννινα, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, προχθές (30-04-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 22χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 22χρονη, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο με πλαστές σφραγίδες εισόδου.Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: