ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εκθεση Τροψαίας Ιωαννίνων στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτικής 2017»



…ΘΕΜΑΤΑ …15-05-2017


Εκθεση Τροψαίας Ιωαννίνων  στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτικής 2017»

























Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία περιπτέρου κυκλοφοριακής αγωγής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτικής 2017».Τo Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της 18ης Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτικής 2017», υλοποίησε δράση που είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των οδηγών και των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την καθημερινή εφαρμογή των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και την ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας, από τις 10 έως τις 14 Μαΐου, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα, λειτούργησε Περίπτερο Τροχαίας, το οποίο επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και τοπικών αρχών καθώς και μαθητές. Στο Περίπτερο της Τροχαίας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσω οπτικοακουστικού υλικού, ενώ επίσης διανεμήθηκαν φυλλάδια και σχετικό έντυπο υλικό.

Μαθητική Λαμπαδηδρομία στην Ηγουμενίτσα





















Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού, ο Δήμος Ηγουμενίτσας υποδέχθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου στην Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας την Φλόγα της Μαθητικής Λαμπαδηδρομίας. Με τελικό προορισμό τα Ιωάννινα, όπου την Κυριακή θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις της Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού.Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου. Πρόκειται για μια μεγάλη εκπαιδευτική δραστηριότητα η οποία περιλαμβάνει Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς και παράλληλες δράσεις πολιτισμού και επιστημών. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 14 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων και θα κορυφωθούν την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας Ιωαννίνων και θα κλείσουν στο Στάδιο «Ζωσιμάδες» Ιωαννίνων.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Ημερίδα για τους Παραδοσιακούς Οικισμούς της Θεσπρωτίας & τη Βιώσιμη Ανάπτυξη»




















Tο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο, Τμήμα Ηπείρου και στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 «Παραδοσιακοί Οικισμοί, Πολιτιστική Κληρονομιά και Βιώσιμη Ανάπτυξη» που υλοποιεί, προγραμματίζει για την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 ημερίδα - δράση με θέμα «Παραδοσιακοί Οικισμοί και Βιώσιμη Ανάπτυξη». Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον παραδοσιακό οικισμό του Φοινικίου του Δήμου Φιλιατών. Απευθύνεται σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων καθώς και σε εκπροσώπους και μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Η συμμετοχή είναι δωρεάν.Οι μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορούν να  εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν συμπληρώνοντας την online φόρμα που ακολουθεί: https://goo.gl/I0TVVy .Περισσότερες πληροφορίες: ΚΠΕ Φιλιατών, 26640  - 22000, kpefilia@otenet.gr .

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Ηγουμενίτσας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα
Επιπλέον, σε βάρος του 45χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή ανώμοτη κατάθεση.Συνελήφθη, χθες (14-05-2017) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και τεσσάρων μηνών, για παραβίαση αναστολής.Επιπλέον, σε βάρος του 45χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή ανώμοτη κατάθεση, διότι όπως διαπιστώθηκε είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
46χρονος ημεδαπός στο Κομπότι Άρτας, για κατοχή λαθραίου καπνού 



















Συνελήφθη, χθες (14-05-2017) το πρωί, στην Εθνική Οδό Άρτας – Αντιρρίου (περιοχή Κομποτίου Άρτας), από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 46χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους -11- κιλών, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς, ενώ οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Άρτας για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 98χρονου ημεδαπού στους Χαλκιάδες Άρτας
 Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 51χρονης ημεδαπής.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 98χρονου ημεδαπού και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 51χρονης ημεδαπής.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 51χρονη μαζί με γυναίκα συνεργό της που αναζητείται, χθες (14-05-2017) το πρωί στους Χαλκιάδες Άρτας, πλησίασαν 98χρονο ημεδαπό έξω από το σπίτι του και με τη μέθοδο της απασχόλησης, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 90χρονης ημεδαπής
Επιπρόσθετα, κατηγορείται και για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.Συνελήφθη, χθες (14-05-2017) το μεσημέρι στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομο υπαίθριο εμπόριο.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, ο 49χρονος πλησίασε 90χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα πώλησης ειδών προικός, της αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης χρηματικό ποσό.Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον δράστη να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον συνέλαβαν.Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι ο 49χρονος ασκούσε δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου, διαθέτοντας προς πώληση διάφορα προϊόντα, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ανωτέρω δράστη καθώς και τα είδη παρεμπορίου, κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου.








Δεν υπάρχουν σχόλια: