ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ F1 in schools



Τους ανθρώπους που ζουν ειρηνικά, δεν τους ξυπνούν οι σάλπιγγες, αλλά τα κοκόρια. : ( Νικίας )


ΘΕΜΑΤΑ …03-04-2017


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ F1 in schools















 






Το Ά Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας πιστό στους στόχους και τη στρατηγική του προκρίθηκε στους τελικούς αγώνες του 2ου πανελλήνιου διαγωνισμού F1 in schools για δημοτικά, που θα διενεργηθούν στις 6 Μαΐου 2017 στο εμπορικό κέντρο Τhe Mall Athens 4ο επίπεδο.Επίσης πέτυχε τη συμμετοχή του στο 1ο Φεστιβάλ Βιωματικών Δράσεων με θέμα: «Συνεργατική και Διαθεματική Προσέγγιση της Γνώσης», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2017 στο εμπορικό κέντρο THE MALL ATHENS στο Μαρούσι (σταθμός Νερατζιώτισσα) στο 4ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου μέσα σε αίθουσα 1000 m2 περίπου.Tα STEM προγράμματα F1 in schools και 4x4 in schools έχουν σκοπό να οδηγήσουν τους μαθητές, μέσα από το σχεδιασμό και την κατασκευή μικρών τρισδιάστατων μοντέλων αυτοκινήτων, στην εμπειρική απόκτηση βασικών γνώσεων πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά, καθώς και στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων και ικανοτήτων (προσωπικών και επαγγελματικών). Επιπλέον, οι μαθητές αποκτούν γνώσεις Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να δουλεύουν ομαδικά στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων.Τέτοιου είδους διακρίσεις, πέραν της προσωπικής ικανοποίησης που προσφέρουν στους συμμετέχοντες μαθητές, δημιουργούν κυρίως ένα πλαίσιο καινοτομίας και ευρηματικότητας σε αυτούς, μέσα από μια διαδικασία καλλιέργειας της αποκλίνουσας σκέψης τους, που με τη σειρά του οδηγεί αυτούς σε υψηλότερα νοητικά και πνευματικά επίπεδα εσωτερικής αναζήτησης.Τόσo ως Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας όσο και οι γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, είμαστε στο πλευρό των παιδιών μας και τα στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να έχουν μία αξιόλογη παρουσία στoν τελικό διαγωνισμό FI in schools. Προσδοκούμε δε και ευελπιστούμε ότι αντίστοιχη στήριξη θα επιδείξουν και οι φορείς της περιοχής μας, στους οποίους ήδη έχουμε απευθυνθεί για οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη και συμμετοχή των παιδιών μας στην Αθήνα.
Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας  : Κύλλας Γεώργιος

Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία “ Let’s Do It Greece ! ” : Ρεκόρ Εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα





















Την Κυριακή 2 Απριλίου, εθελοντές από όλη την Ελλάδα συντονίστηκαν στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας, την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s Do It Greece!”.Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» , περισσότεροι από 3.500 φορείς συντονίστηκαν σε πάνω από 1.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα, και οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ξεπεράστηκε ο αρχικός στόχος των 100.000 εθελοντών σε ολόκληρη τη χώρα! Άτομα όλων των ηλικιών σε κάθε γωνιά της χώρας, έγιναν μια μεγάλη Εθελοντική Οικογένεια και με ένα κύμα χαράς, δημιουργίας και ελπίδας διοργάνωσαν καινοτόμες και μοναδικές δράσεις, εναρμονισμένες με τα γνωρίσματα του τόπου τους. Εντυπωσιακές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όμορφες ζωγραφιές κοσμούν τους τοίχους των σχολείων, ενώ τα καθαρά δάση λάμπουν πλέον από ζωντάνια! Παράλληλα, ακτές και θάλασσες καθαρίστηκαν με τη βοήθεια εθελοντών και δυτών σε όλη την Ελλάδα, ενώ δράσεις καθαρισμού σε άλλες περιοχές συνδυάστηκαν με χορό και τραγούδι!Πρωταγωνιστές σε όλη αυτή την προσπάθεια κυρίως νέα παιδιά, που μέσα από την Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s Do It Greece 2017 στα Σχολεία έδωσαν δυναμικό παρόν, προάγοντας την περιβαλλοντική συνείδηση σε πάνω από 1.400 σχολεία της χώρας.Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εκστρατεία διοργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές, που οι περισσότεροι αγάπησαν τον Εθελοντισμό μέσα από τα σχολεία. Εκπρόσωποι της Οργανωτικής Ομάδας Εθελοντών του Let’s Do It Greece δήλωσαν «Γεμίζουμε χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου σε ολόκληρη τη χώρα. Μας εμπνέετε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να γίνουμε, όλοι μαζί, η Αλλαγή που περιμένουμε! Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάζετε το εθελοντικό μας Όνειρο!».Το Let’s Do It Greece είναι πλέον θεσμός στην ελληνική κοινωνία, ενώνοντας χιλιάδες ανθρώπους και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Το ταξίδι του Εθελοντισμού συνεχίζεται, με τη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στο επίκεντρο. Διότι, για να φέρεις την Αλλαγή, πρέπει πρώτα να ενώσεις τους ανθρώπους που πιστεύουν στην Αλλαγή...Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Οικογένεια του Let’s Do It Greece, τη Μεγάλη Εθελοντική μας Οικογένεια!Φωτογραφίες των δράσεων από όλη την Ελλάδα έχουν ήδη ξεκινήσει να αναρτώνται στους παρακάτω συνδέσμους:
.Facebook page: https://www.facebook.com/ldigreece/
.Facebook group: https://www.facebook.com/groups/315147858525334/

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡO ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ: «ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ»






















Εἴκοσι αἰῶνες καί πλέον ὁ Ἀναστημένος Χριστός βρίσκεται κοντά μας. Ἐμεῖς τόν βλέπουμε; Γιά νά τον νιώσουμε, πρέπει σ’ Ἐκεῖνον νά ἀκουμπᾶμε τούς φόβους μας, τίς ἀνησυχίες μας. Κι Ἐκεῖνος θά μᾶς φανερωθεῖ. Ἀναστημένος! Θά ἀστράψει μέ τό φῶς του καί θά γεμίσει τίς καρδιές μας μέ τίς πιό γλυκές ἐλπίδες. Ἡ γνήσια και ὄχι παραμορφωμένη βίωση τῶν ἠθῶν καί τῶν ἐθίμων τῆς περιόδου αὐτῆς, κάνει την ψυχή να ἐλευθερώνεται ἀπό κάθε τι, πού τήν ἀπασχολεῖ, νιώθοντας ὅτι ὅλα μπορεῖ νά τά ἀκουμπήσει στό Θεό.Ἔτσι ὁ Ἱερός Ναός τοῦ Ἁγίου Μηνᾶ Κεστρίνης, ὀργανώνει στό ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ τῆς ἐκκλησίας, τήν ΠΕΜΠΤΗ 6  Ἀπριλίου καί ὥρα 19.00 μ.μ. ἐκδήλωση μέ θέμα:  «ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ». Tό πρόγραμμα εἶναι τό ἀκόλυοθο:
*Προβολή ὀπτικοῦ ὑλικοῦ ἀπό τούς Ἁγίους Τόπους.
*Προλογικός χαιρετισμός ἀπό τόν αἰδεσιμολογιώτατο ἱερέα π. Ἠλία Μάκο (πρεσβύτερο-θεολόγο)
*Ὁμιλία ἀπό τό συγγραφέα-λαογράφο Χρῆστο Εὐαγγέλου μέ θέμα: «Ἤθη καί ἔθιμα τῆς Μ. Ἑβδομάδας καί τοῦ Πάσχα στά χωριά τῆς Θεσπρωτίας».
*Παρέμβαση ἀπό τή θεολόγο, ποιήτρια καί δημοσιογράφο  Βασιλική Παππά μέ θέμα: «Ἐκκλησία καί ἔθιμα».
*Ψαλμωδίες (Βυζαντινή χορωδία Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Μηνᾶ Κεστρίνης )
Ἐκ τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Μηνᾶ Κεστρίνης

Δήμος Ηγουμενίτσας : Διανομή Τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες























Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι ενόψει των εορτών του Πάσχα θα διανεμηθούν τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες. Η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 μέχρι την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, από 11.00 πμ μέχρι 13.00 μμ, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Παλαιά Μαθητική Εστία).Δικαιούχοι των τροφίμων είναι άτομα και οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, δημότες Δήμου Ηγουμενίτσας.Δικαιολογητικά (σε φωτοτυπίες):
1)         Ταυτότητα
2)         Εκκαθαριστικό τελευταίου έτους
3)         Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας  ή λογαριασμός ρεύματος με το όνομα του δικαιούχου
4)         Αίτηση (δίδεται από την Υπηρεσία)
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας
Δήμος Ηγουμενίτσας : «Ευχαριστήρια Επιστολή»  
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς και τους φορείς που συμμετείχαν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην πόλη μας και στις  ευρύτερες περιοχές του Δήμου μας. Με την μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας καταφέραμε και διοργανώσαμε πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους ώστε η πόλη και τα χωριά μας να ζωντανέψουν με παρελάσεις, μουσικά σχήματα, μπάντες, θεατρικά δρώμενα, χαρταετούς, χαρούμενες εκδηλώσεις για παιδιά και παραδοσιακή μουσική με δωρεάν τοπικά προϊόντα από παραγωγούς της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου για όλους.
Χορηγοί:
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε, Σουπερμάρκετ Ξένος Α.Ε-Παπαβασιλείου Ευαγγέλος, εργαστήρια πίτσας 1+1 Δήμου Άγγελος, οινοποιία Ζίτσας-Διαμάντης-Κουτσοδήμος, κοτόπουλα Πίνδος, αλλαντοποιεία Υφαντής –Creta Farms, τυροκομεία Κάκος-Παπαδόπουλος-Δωδώνη Α.Ε, οικογένεια Στεργίου μπισκότα Παπαδοπούλου και κρουασάν ΕΒΓΑ, χυμοί VIVA-αναψυκτικά ΗΒΗ-GREEN COLA, χαρτικά Πασχάλης Ηγουμενίτσα, Σέλευκος Palace, Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας, Η χαρά της Δημιουργίας.
Συνδιοργανωτές:
Δήμος Ηγουμενίτσας, Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας, Δημοτική Κοινότητα  Ηγουμενίτσας, Τοπικές Κοινότητες Γραικοχωρίου, Μαργαριτίου, Πέρδικας, Μαζαρακιάς, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης « Η ΟΜΟΝΟΙΑ», Active fitness & massage center, ΚΔΑΠ «Δίαυλος», ΚΔΑΠ «ΑΡΙΩΝ», Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας, Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος», Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίου-Μαυρουδίου-Αγίου Βλασίου «Η Τιτάνη», Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταριάς, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σελεύκειας, Καλιτεχνικό Εργαστήρι «Το αβγό», Εστιάζωντες, Γ.Σ. Πρωτέας Στίβου, ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, Σύλλογοι  Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ,2ου,3ου,4ου,5ουΔημ.Σχολείου, Σύλλογοι  Γονέων και Κηδεμόνων  Γραικοχωρίου,  Ν. Σελεύκειας, Πέρδικας, Καστρίου, Πλαταριάς, Μαργαριτίου, ΔΗ.ΠΕΙ.ΘΕ. Ηγουμενίτσας, σχολή χορού step by step.
  Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας , Ιωάννης Λώλος
03-04-2017
ΣΒΑΚ   Ηγουμενίτσας : έρευνες Προέλευσης - Προορισμού παρά την οδό
Σας πληροφορήσουμε ότι ο Δήμος Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια της εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Ηγουμενίτσας πρόκειται να εκπονήσει έρευνα Προέλευσης - Προορισμού παρά την οδό, καθώς και κυκλοφοριακές μετρήσεις φόρτου και σύνθεσης κυκλοφορίας στην περιοχή επιρροής Δήμου.Οι έρευνες Προέλευσης-Προορισμού παρά την οδό θα διαρκούν 4 ώρες ημερησίως, από 7:00 έως 11:00 και περιλαμβάνουν στάση όλων των τύπων των οχημάτων σε κατάλληλο σημείο της οδού με την συνδρομή αστυνομικού οργάνου και διενέργεια συνέντευξης με χρήση ερωτηματολογίου διάρκειας λιγότερο του ενός λεπτού, θα διεξαχθούν δε και προς τις δύο κατευθύνσεις, στο διάστημα από 4 έως 7 Απριλίου 2017.Παρακαλούμε για την συνδρομή σας και την κατανόηση σας κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα.Περισσότερες πληροφορίες για το ΣΒΑΚ στο svak.igoumenitsa.gr
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα 





















Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τέσσερα άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
           Χθες το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς και καταδικαστική απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
           Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 47χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελειοδικείου Λαμίας, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για  κλοπή.
           Χθες το απόγευμα στους Νεγράδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
           Χθες το απόγευμα στους Κωστακιούς Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από επιχείρηση στην Πρέβεζα



















Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή .Επίσης, σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, σε βάρος του πατέρα του 17χρονου δράστη.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από επιχείρηση στην Πρέβεζα και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 17χρονου ημεδαπού.Επίσης, σχηματίσθηκε συμπληρωματικά δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, πατέρα του ανήλικου δράστη.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο 17χρονος εμπλέκεται σε κλοπή από ανενεργή επιχείρηση στην Πρέβεζα, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 01-12-2016 έως 05-01-2017, απ΄ όπου αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα και συσκευές.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.










Δεν υπάρχουν σχόλια: