ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΣΕΚ : Θέμα: Καταγγελία υπονόμευσης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας



Αυτό που λέμε "δύσκολη απόφαση" λέγεται έτσι επειδή όποια απόφαση και να πάρεις θα υπάρξουν συνέπειες : ( Ηλίας Καζάν )


…ΘΕΜΑΤΑ …29-04-2017


ΣΕΚ : Θέμα: Καταγγελία υπονόμευσης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας
























Κύριε Πρόεδρε,Κύριε Διευθυντή,
Ενημερωθήκαμε από μέλη μας ότι πολλοί  κτηνοτρόφοι έχουν πάρει επιστολή, μέσω των αντιπροσώπων των γαλακτοβιομηχανιών, με την οποία η ΠΕΚ τους ζητάει εξουσιοδότηση, ανεξάρτητα αν είναι μέλη της ή όχι, να προχωρήσουν στην ίδρυση Εθνικής Διεπαγγελματικής Φέτας (επισυνάπτεται σχετική επιστολή). Όλα αυτά γίνονται ενώ η διαδικασία ίδρυσης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας ΠΟΠ,  στην οποία μετέχουν ο ΣΕΚ, η Ο.ΔΙ.Π.ΠΑ.Φ. και ο Σύλλογος Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας, βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ήδη έχουμε καταγγελίες από μέλη μας, οι οποίες έχουν δημοσιοποιηθεί.Καταγγέλλουμε τις  κινήσεις αυτές οι οποίες  εκτός του ότι είναι διασπαστικές, αγγίζουν και τα όρια της κατάχρησης με την απόσπαση στοιχείων και υπογραφών, που αποτελούν προσωπικά δεδομένα των κτηνοτρόφων.Επισημαίνοντας ότι ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας αποτελεί  τη μεγαλύτερη  κτηνοτροφική οργάνωση στη χώρα, εκπροσωπώντας  όλους τους κλάδους της κτηνοτροφίας, πανελλαδικά, εφιστούμε την προσοχή σας ότι οι επιστολές αυτές δίνονται και σε μέλη μας.Σας καλούμε  να ενημερώσετε άμεσα τους κτηνοτρόφους για τις κινήσεις αυτές που υπονομεύουν την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας ΠΟΠ και  παράλληλα να μας τις αποστέλλετε και να τις δημοσιοποιείτε. Τονίζουμε ότι  εφόσον οι  διαδικασίες αυτές συνεχιστούν ο ΣΕΚ θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να υπερασπιστεί τα μέλη του και την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωσης Φέτας.Καλούμε  για άλλη μια φορά τους κτηνοτρόφους να μην πέφτουν στην παγίδα τέτοιων διασπαστικών κινήσεων. Σήμερα μάλιστα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, που η κτηνοτροφία βαδίζει στο χείλος του γκρεμού (τεράστια αύξηση του κόστους παραγωγής, υπερφορολόγηση, υπερχρέωση κ.α) είναι μεγάλη ανάγκη να είμαστε ενωμένοι για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντά μας.
Με τιμή
 Ο Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΚ :  Παναγιώτης Πεβερέτος

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS


















 
Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός καλλιεργητής φυτών κάνναβης στο Δήμο Σουλίου
Ο δράστης καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του (74) δενδρύλλια κάνναβης.Συνελήφθη, χθες (28-04-2017) το μεσημέρι  σε περιοχή του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του, μέσα σε μεταλλικά δοχεία και τελάρα:
           (29) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 25 έως 80 εκατοστά και
           (45) δενδρύλλια κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη
Στο εσωτερικό του σπιτιού:
           (5) ανισοβαρείς συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους (107,6) γραμμαρίων
           μία συσκευασία με σκόνη, βάρους (11,1) γραμμαρίων, άγνωστης χημικής προελεύσεως και
           μία συσκευασία με μίγμα καπνού και φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (2) γραμμαρίων
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση, για τη διερεύνηση της δράσης του 43χρονου, ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Κατάσχεση ναρκωτικών στην Καλλιθέα Φιλιατών
Χθες (28-04-2017) το απόγευμα σε δύσβατη δασική περιοχή στην Καλλιθέα Φιλιατών Θεσπρωτίας, εντοπίστηκαν και περισυλλέχθηκαν από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών,  τρείς σάκοι που περιείχαν (43) δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους (54.924) γραμμαρίων.Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (28-04-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στο Καλπάκι
Συνελήφθη, χθες (28-04-2017) το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, για εισαγωγή  στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 


























Κατασχέθηκε ένας σάκος με  (3.350) γραμμάρια κάνναβης.Συνελήφθη, σήμερα (29-04-2017) νωρίς το πρωί, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί  στο Καλπάκι Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό  να κινείται πεζός και να μεταφέρει έναν ταξιδιωτικό σάκο, που περιείχε δύο δέματα με  ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3.350) γραμμαρίων.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος, ο οποίος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων, εισήγαγε στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, την ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε, με σκοπό να την προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Ηγουμενίτσα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, χθες (28-04-2017) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Βελγικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις, κατά το χρονικό διάστημα από 26-09-2015 έως 09-10-2015, στο Βέλγιο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συλλήψεις δύο αλλοδαπών, στα Ιωάννινα και στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στα Ιωάννινα και στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 47 και 21, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα. Ειδικότερα :
           Συνελήφθη χθες (27-04-2017) το πρωί στα Ιωάννινα, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
           Συνελήφθη χθες (27-04-2017) το απόγευμα στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς και ένταλμα σύλληψης της κας. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λαμίας, για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.
Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός διακινητής στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, πέντε μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (27-04-2017) το μεσημέρι στη διασταύρωση Παρακαλάμου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά πέντε μη νόμιμων μεταναστών. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 38χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός προωθούσε στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής, πέντε ομοεθνείς του (τέσσερις άνδρες, ηλικίας 25, 20, 31 και 45 ετών και μία 36χρονη γυναίκα), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 38χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.
Συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, σήμερα (29-04-2017) το πρωί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εξόδου, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε πλαστή άδεια διαμονής.Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.
Συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Παλιάμπελο Αιτωλοακαρνανίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση
Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (1.151) γραμμαρίων .Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη χθες (28-04-2017) το μεσημέρι στο Παλιάμπελο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο Παλιάμπελο Αιτωλοακαρνανίας και συνελήφθη ο 23χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1.151) γραμμαρίων, την οποία προόριζε για πώληση.Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Εντοπίστηκε πλήρως οργανωμένο εργαστήριο- φυτώριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα Αττικής 





























Συνελήφθη, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 40χρονος υπήκοος Τουρκίας,  ο οποίος δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Ο δράστης καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο διαμέρισμά του δενδρύλλια κάνναβης. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (120) δενδρύλλια κάνναβης,  ένα αεροβόλο πιστόλι και υλικοτεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για τη λειτουργία του αυτοσχέδιου “εργαστηρίου”   .Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο-φυτώριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μέσα σε διαμέρισμα, στην Καλλιθέα Αττικής.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, συνελήφθη ένας 40χρονος υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση, κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή. Ειδικότερα, χθες (28-04-2017) το πρωί, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής αστυνομικής έρευνας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε διαμέρισμα όπου διαμένει ο 40χρονος δράστης, διαπιστώθηκε να έχει εγκαταστήσει τέσσερις ειδικά διαμορφωμένες σκηνές συνδεδεμένες με συστήματα εξαερισμού, φωτισμού, θερμομέτρησης και καθορισμού υγρασίας, μέσα στις οποίες καλλιεργούσε (90) δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους από (0,08) έως (1,7) μέτρων.Επίσης, σε άλλα σημεία του διαμερίσματος βρέθηκαν ακόμα (30) δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους από (0,01) έως (0,9) μέτρων.Συνολικά κατασχέθηκαν:
           (120) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,01)  έως (1,7) μέτρων
           ένα αεροβόλο πιστόλι τύπου replica, με δύο αμπούλες
           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (97) γραμμαρίων,
           μία συσκευασία με αποξηραμένα φύλλα κάνναβης, βάρους (172) γραμμαρίων,
           δύο σύριγγες με χασισέλαιο, βάρους (6) γραμμαρίων
           έξι χάρτινες συσκευασίες με σπόρους κάνναβης
           δύο ζυγαριές ακριβείας
           εξοπλισμός εργαστηρίου (σκηνές όπου “έστησε” την καλλιέργεια, τεχνητός φωτισμός, φίλτρα εξαερισμού, μετασχηματιστές, ανεμιστήρες, μετρητές θερμοκρασίας - υγρασίας, σύστημα αυτόματου ποτίσματος κ.α), για την υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: