ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας :Έγκλημα πάθους ή οργής;;;




Μη εξωθείς τον δειλό στα άκρα, θα τον κάνεις να γίνει γενναίος: ( Ιμπν Χαζμ )


…ΘΕΜΑΤΑ …27-04-2017


Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας : Έγκλημα πάθους ή οργής;;;





















Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, για ανθρωποκτονία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού .Ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε την 47χρονη σύζυγό του, ενώ τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο.Συνελήφθη, σήμερα (27-04-2017) μετά τα μεσάνυχτα, στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα, ο συλληφθείς σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον της 47χρονης συζύγου του και 48χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου, καθώς και τον τραυματισμό στα πόδια της 47χρονης.Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο, δύο φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και τρεις κάλυκες. Η παθούσα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών






















Η περιβαλλοντική ομάδα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών επισκέφτηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 τον χώρο βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών φυτών και βοτάνων στην Πλαταριά και το συσκευαστήριο στο Μαργαρίτι και θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια Κομίνη για την πολύ κατατοπιστική ενημέρωση και για την ξενάγηση στους χώρους της οικογενειακής επιχείρησης.

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - Παράρτημα Ιωαννίνων : Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Παθήσεις Μαστού»























Το Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας, ενημερωτική εκδήλωση για το Κοινό με θέμα
«Παθήσεις Μαστού»
Συντονιστές της εκδήλωσης είναι:       
           Νίκη Αγνάντη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής και Πρόεδρος του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
           Δρ. Ευάγγελος Γκόλας, ΩΡΛαρυγγολόγος, Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Ομιλητές της εκδήλωσης είναι:
           Χαρά Φατούρου, Ακτινολόγος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας.
           Ιωάννα Παπαβασιλείου, Ιατρός Κυτταρολόγος και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας.
           Άννα Γούσια, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
           Δρ. Βασίλειος Νούσιας, Δ/ντης Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι. .
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το Κοινό. Facebook event: www.facebook. com/events/755442777956772/
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Κέντρο Πρόληψης – «ΑΡΙΑΔΝΗ» : ‘’ το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων ’’ 





















Ένα ιδιαίτερα φλέγον θέμα απασχολεί τους μαθητές των Λυκείων όλης της χώρας αυτή την περίοδο: το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων.Τη διαχείρισή του, με τεχνικές και ασκήσεις χαλάρωσης, ήρθε να αναπτύξει χθες το πρωί, Τετάρτη, 26/4/2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας – «ΠΑΝΘΕΟΝ», η ψυχολόγος και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας- «ΑΡΙΑΔΝΗ», κα Ζιάγκου Κωνσταντίνα, στους μαθητές της Γ΄ τάξης του 1ου ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας.Την εν λόγω παρέμβαση διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας- «ΑΡΙΑΔΝΗ», σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ και το      1ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους υποψηφίους, που κατέκλυσαν την αίθουσα.Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας- «ΑΡΙΑΔΝΗ» και Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας, κα Κοτσώνη Αλεξάνδρα, η Υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ κα Ζήση Σταυρούλα, ο Διευθυντής του 1ου ΓΕ.Λ. Ηγ/τσας  κ. Δρίμτζιας Βασίλειος και εκπαιδευτικοί του σχολείου (Παπιγγιώτης Κώστας, Βασιλείου Κων/να, Γιατράκη Μαρία, Φασιάς Γεώργιος, Μαρινίδου Μαρία ) που συνόδευσαν τα παιδιά στο χώρο. Με τη σειρά μας, ευχόμαστε στους μαθητές καλή επιτυχία στον αγώνα τους και είθε να ευοδώσουν τα όνειρα και οι προσδοκίες τους!!!
 Για το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης – «ΑΡΙΑΔΝΗ»  Η  Πρόεδρο ς:  Κοτσώνη   Αλεξάνδρα

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για κλοπή από σπίτι στον Μύτικα Πρέβεζας



















Συνελήφθησαν, χθες (26-04-2017) το μεσημέρι στον Μύτικα Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δύο δράστες αφού παραβίασαν παράθυρο μονοκατοικίας στον Μύτικα Πρέβεζας, εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας





Δεν υπάρχουν σχόλια: