ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας : Εξόφληση οφειλών σχεδίου πόλεως Συβότων




Αν θες να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, εξάρτησέ την από ένα στόχο, όχι από ανθρώπους ή αντικείμενα. : ( Αϊνστάιν )


…ΘΕΜΑΤΑ …22-04-2017


Δήμος Ηγουμενίτσας : Εξόφληση οφειλών σχεδίου πόλεως Συβότων























Καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων εντός σχεδίου Πόλεως Συβότων να προσέλθουν μέχρι την 30-06-2017 στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας προκειμένου να εξοφλήσουν άλλως ρυθμίσουν τις οφειλές τους από τις σχετικές εισφορές. Σε διαφορετική περίπτωση η υπηρεσία μας θα προβεί στην βεβαίωση των οφειλόμενων εισφορών με την νόμιμη προσαύξηση . Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον κ. Σπυρίδωνα Δρίμτζια 2ος όροφος ή στο τηλέφωνο 2665 3 61215.
Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών : Παναγιώτα Σούρλα

Από πάνω σαν τηγάνι …. : Χειμωνιάτικος « Γρίφος » μέσα στην Άνοιξη με καταιγίδες και χαλάζι





















Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζόπτωση θα πλήξουν κυρίως τη νότια Ελλάδα(Πελοπόννησος, Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα) - Έντονο το κρύο σε πολλές περιοχές - Χαμηλά η θερμοκρασία.Έκτακτο δελτίο με καταιγίδες και χαλάζι εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, βάζοντας μια χειμωνιάτικη «παρένθεση» στο ανοιξιάτικο σκηνικό. Βροχές και καταιγίδες, που θα είναι κατά τόπους ισχυρές και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, Σάββατο.Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν την Ανατολική Στερεά. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ και από τα δυτικά.Η θερμοκρασία θα μείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Επαρχιακής Οδού Παραμυθιάς – Μορφατίου





















Πρωινές ώρες την 21-04-2017, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, επιβατικό αυτοκίνητο, σε γκρεμό στο 17ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Παραμυθιάς – Μορφατίου και ανασύρθηκε νεκρός ο 22χρονος ημεδαπός, οδηγός του οχήματος.Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.

Συνελήφθη 43χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Κομπότι Άρτας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών





















Κατασχέθηκαν περίπου -24- κιλά ακατέργαστης κάνναβης.Συνελήφθη, σήμερα (21-04-2017) το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 43χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           στο χώρο των αποσκευών, δύο τσουβάλια που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (23.900) γραμμαρίων.
           ένα καλαμάκι με υπολείμματα κοκαΐνης
           ένα κινητό τηλέφωνο.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: