ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Άσκηση ετοιμότητας στα πλαίσια του σχεδίου Σώστρατος θα διενεργηθεί την Παρασκευή 28/4/2016 στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών



Δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει ποντίκια.: ( Ντενγκ Σιάο-Πινγκ


…ΘΕΜΑΤΑ …26-04-2017


Άσκηση ετοιμότητας στα πλαίσια του σχεδίου  Σώστρατος θα διενεργηθεί την Παρασκευή 28/4/2016 στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών


















Το σενάριο της άσκησης προβλέπει ότι , έπειτα από ισχυρό σεισμό προκαλείται πυρκαγιά με αποτέλεσμα να υπάρχουν εγκλωβισμοί σε διάφορα σημεία του Νοσοκομείου. Ενδεικτικά , εγκλωβίζονται ασθενείς σε θαλάμους του Νοσοκομείου , προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας στο λεβητοστάσιο , ασθενείς στους ανελκυστήρες κλπ.Στην άσκηση εκτός του προσωπικού του Νοσοκομείου συμμετέχει η ΠΥ με διάφορα  οχήματα (καλαθοφόρο κλπ ) , η ΕΛΑΣ , το ΕΚΑΒ , η Πολιτική προστασία και υπάρχει και η συνδρομή του στρατού με υποδείξεις για το στήσιμο των σκηνών. Στην άσκηση θα παρευρίσκεται και κλιμάκιο από το ΕΚΕΠΥ (Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Υγείας ).   Σκοπός της άσκησης είναι να δοκιμαστεί σε πραγματικό χρόνο (real time ) η απόκριση του προσωπικού , να αξιολογηθεί ο συντονισμός και η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Σημειώνεται ότι το Νοσοκομείο Φιλιατών διαθέτει σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής πυροσπροστασίας, έχει εν ισχύ πιστοποιητικό πυρασφάλειας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προβαίνει σε ασκήσεις ετοιμότητας

Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Αλβανικής Δημοκρατίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας






















Τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο επισκέφθηκε σήμερα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, ο Γενικός Πρόξενος της Αλβανικής Δημοκρατίας στα Γιάννενα, κ. Pervin Gjikura. Η συζήτηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας και επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη  πολυεπίπεδων συνεργασιών μεταξύ των δύο περιοχών,  στη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών, καθώς και στη δυνατότητα αμφότερης τουριστικής ανάπτυξής.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης δηλώθηκε η ήδη υπάρχουσα καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και Δήμων της Αλβανίας πλησίον των συνόρων, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη βελτίωσής της, προκειμένου να υπάρξει κοινός σχεδιασμός και πολλαπλά οφέλη σε τομείς διασυνοριακών προγραμμάτων, τουρισμού και υποδομών. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε προσωπικά για την ανάπτυξη σε μεγαλύτερο βαθμό της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας και για τη συνέχιση της καλής σχέσης των δύο πλευρών.Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος δώρισε στον κ. Gjikura το λεύκωμα του Frederic Boissonnas.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : ΤΡΕΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 2Ο ΜΙΚΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ





















Σας ενημερώνουμε ότι υπό την Αιγίδα του Δήμου Φιλιατών και σε συνεργασία με  τους Αθλητικούς Φορείς της περιοχής μας αποφάσισε να διοργανώσει & να διεξάγει τον 2ο  Μικρό Μαραθώνιο (Μ.Μ. ), διαδρομής 12,130 χιλιομέτρων, που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της Κοινότητας ΡΑΓΪΟΥ  και θα καταλήξει στο Λιμάνι του Δ. Δ. ΣΑΓΙΑΔΑΣ στις 04/06/2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:15 π. μ. .Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να λάβουν μέρος  στο εν λόγω Μαραθώνιο να δηλώσουν συμμετοχή στην αρμόδια υπάλληλο κ. Σταματία Σιούτη στο τηλέφωνο ( 26643 60108 ) από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες από 08:00 π. μ. έως 14:00 μ. μ. ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στα κάτωθι email:
           KatsarisPetros@gmail.com
           info@thesprotiaball.gr
Στο Μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν και ανήλικοι με την ευθύνη των γονιών τους. Οι συμμετέχοντες  οφείλουν να βρίσκονται Κοινότητα ΡΑΓΪΟΥ το αργότερο στις 10:00 π. μ. στην προαναφερόμενη ημερομηνία.Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην προαναφερόμενη υπάλληλο .

Τηλεφωνική έρευνα στα πλαίσια του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ηγουμενίτσας



















Στα πλαίσια εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ηγουμενίτσας, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι κατά το επόμενο χρονικό διάστημα (27 Απριλίου - 12 Μαΐου 2017), πρόκειται να πραγματοποιηθεί τηλεφωνική έρευνα από μέλη της ομάδας εκπόνησης του Σχεδίου Απογραφής των Χαρακτηριστικών των Μετακινήσεων, σε τυχαίο δείγμα μόνιμων κατοίκων του Δήμου μας, η οποία θα αφορά σε:
1)         Νοικοκυριά
2)         Δεδηλωμένες Προτιμήσεις & Προθέσεις
3)         Ικανοποίηση Μετακινούμενων με ποδήλατο και πεζή.
Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη για την τελική διαμόρφωση του Σχεδίου, ενώ δεν θα ζητηθούν τα προσωπικά στοιχεία των ερωτηθέντων.Σχεδιάζοντας για τον Πολίτη με τον Πολίτη!!!
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΔΗ.ΠΕΙ.Θ.Η : Διοργάνωση κύκλου μαθημάτων θεατρικής έκφρασης























Το Δημοτικό Πειραματικό Θέατρο Ηγουμενίτσας (ΔΗ.ΠΕΙ.Θ.Η) διοργανώνει κύκλο μαθημάτων θεατρικής έκφρασης (16 ωρών) για άτομα ηλικίας από 12 έως 17 ετών.Στόχος είναι οι μαθητές να έλθουν σε μία πρώτη επαφή με την τέχνη του Θεάτρου.Ο κύκλος μαθημάτων θα περιλαμβάνει σωματικό θέατρο, αυτοσχεδιασμό , εκφορά λόγου, ρυθμική αγωγή .Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Σάββατο (12:00 – 14:00) από 06/05/2017 έως 24/06/2017 στην κεντρική σκηνή του ΔΗ.ΠΕΙ.Θ.Η (κτιριακό συγκρότημα Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας).Την διδασκαλία θα υποστηρίξουν οι εκπαιδευτές:
           Αθανασίου Δημήτριος, Ηθοποιός
           Παπαεμμανουήλ Χάρης, Θεατρολόγος
Δηλώσεις συμμετοχής στην γραμματεία του ΔΗ.ΠΕΙ.Θ.Η. και στα τηλέφωνα 2665360019 & 2665026987.Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΔΗ.ΠΕΙ.Θ.Η.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 











 





Συνελήφθη 27χρονος υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα
Συνελήφθη 27χρονος υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα και καταδικαστική απόφαση για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και τριών μηνών καθώς και χρηματική ποινή (21.000) ευρώ.Συνελήφθη, χθες (25-04-2017) το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε βούλευμα και καταδικαστική απόφαση.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσαν:
           Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και η προσωρινή του κράτηση, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών
           Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, ποινής κάθειρξης οκτώ ετών και τριών μηνών καθώς και χρηματική ποινή (21.000) ευρώ, για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.
Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Πραμάντων
Συνελήφθη, χθες (25-04-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Πραμάντων Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πραμάντων, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (41) γραμμαρίων.
Σύλληψη 39χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (25-04-2017) το πρωί στο 35ο χλμ της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ιωαννίνων (στο ύψος της Νέας Κερασούντας Πρέβεζας), από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.










Δεν υπάρχουν σχόλια: