ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. Θεσπρωτίας 211 κιλά κάνναβης



Τη φλόγα άρπαξαν οι άνομοιτη σβήσανε στα βαλτονέρια.: ( Κωστής Παλαμάς )


…ΘΕΜΑΤΑ …24-04-2017


Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. Θεσπρωτίας 211 κιλά κάνναβης




















Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στην Παλιουρή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30 και 27 ετών, διότι μετέφεραν με δύο αυτοκίνητα (το ένα ως προπομπός),ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (210) κιλών και (962) γραμμαρίων.Προανάκριση σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Αλβανία : Με κινητοποιήσεις η αντιπολίτευση ζητά την παραίτηση Ράμα
….ο Λαός των γειτόνων ρωτά την Κυβέρνηση του : ‘’ γιατί πρεζεντετούλη νουκ επιτρέψει γκομάρι ντε πεζοδρόμιο ;;;;‘’….






















Με ωριαίο αποκλεισμό σήμερα (11-12 π.μ τοπική ώρα) όλων των κεντρικών οδικών αρτηριών της χώρας κλιμακώνει η αντιπολίτευση στην Αλβανία τις κινητοποιήσεις της με αίτημα την παραίτηση του πρωθυπουργού Εντι Ράμα και τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία θα διενεργήσει τις προγραμματισμένες για τις 18 Ιουνίου βουλευτικές εκλογές.Ο Εντι Ράμα μίλησε για σενάρια της αντιπολίτευσης που θυμίζουν τις ταραχές του 1997 και κάλεσε τον λαό να μην ακολουθήσει την έκκληση του Δημοκρατικού Κόμματος, που κατ' εκείνον δεν γίνεται για τις εκλογές, αλλά προς υπεράσπιση των διεφθαρμένων δικαστών και εισαγγελέων από την εφαρμογή της μεταρρύθμισης στη δικαιοσύνη.Άμεση ήταν η αντίδραση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λιουλεζίμ Μπάσα από τη σκηνή της διαδήλωσης διαμαρτυρίας, που συνεχίζεται επί 65 ημέρες.Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξει βία εκ μέρους των οπαδών του, τους οποίους κάλεσε "μαζί με κάθε Αλβανό" να ενωθούν σήμερα στην κίνηση κλιμάκωσης των ενεργειών της αντιπολίτευσης "για ελεύθερες εκλογές στη χώρα", όπως η αντιπολίτευση επιμένει.Από την πλευρά της, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η απόφαση της αντιπολίτευσης να κλείσει τους δρόμους είναι παράνομη και θα τιμωρηθεί όποιος παραβιάσει τη δημόσια ασφάλεια και τάξη στους δρόμους.Η αντιπολίτευση αντέδρασε άμεσα, λέγοντας ότι θα προσφύγει στο εισαγγελέα εναντίον όποιου αστυνομικού τολμήσει να αγγίξει τους διαδηλωτές.Η σκληρή αυτή κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης γίνεται μια μέρα πριν αφιχθεί στα Τίρανα αντιπροσωπεία της Ευρωβουλής σε μια προσπάθεια να μεσολαβήσει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ώστε να εξευρεθεί "κοινή γλώσσα" στο θέμα των επικείμενων εκλογών.Οι εκλογές ορίστηκαν για τις 18 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, όμως η αντιπολίτευση αποφάσισε να μην πάρει μέρος, ισχυριζόμενη ότι με τη σημερινή κυβέρνηση δεν θα είναι δίκαιες και ελεύθερες, αλλά θα επηρεαστούν από το οργανωμένο έγκλημα.Έτσι, η αντιπολίτευση απαιτεί παραίτηση του πρωθυπουργού Ράμα και σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης για τη διεξαγωγή των εκλογών. Από τη δική του πλευρά, ο Πρωθυπουργός της χώρας επιμένει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά και με τη νυν κυβέρνηση.
 …σχόλιο : Μήπως γνωρίζει η ελληνική Κυβέρνηση πόσα δις δραχμές είχε δώσει η Ελλάδα στην Αλβανία και πόσα έργα έκανε εκεί για να ορθοποδήσουν οι κατσιαπλιάδες;;;; που στην πορεία καίνε και λεηλατούν τα ελληνικά σύμβολα;;;

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS















 
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας, που αφορά σε υπόθεση διακίνησης (119) περίπου κιλών κάνναβης στο Κομπότι Άρτας
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας, που αφορά σε υπόθεση διακίνησης (119) περίπου κιλών κάνναβης στο Κομπότι Άρτας και σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών, συνελήφθη ακόμη ένας 40χρονος ημεδαπός, που εμπλέκεται στην υπόθεση.Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σχετικά με υπόθεση  διακίνησης (119) κιλών κάνναβης και την σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών, η οποία έλαβε χώρα προχθές (22-04-2017) στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας, αστυνομικοί έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη 40χρονου ημεδαπού, που εμπλέκεται στην υπόθεση (σχετικό το από 22-04-2017 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).Συγκεκριμένα, ο 40χρονος εντοπίστηκε και  συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, χθες (23-04-2017) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, διότι όπως προέκυψε προανακριτικά είχε μισθώσει από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν έμφορτο με τα ναρκωτικά.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας
Σήμερα (24-4-2017) το πρωί, στο 5Ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος υπήκοος Αλβανίας.Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 73χρονου υπηκόου Αλβανίας, συνοδηγού του δεύτερου οχήματος και ο τραυματισμός των δύο οδηγών.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, 27χρονος υπήκοος Ιράκ, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης οπλοχρησίας, στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (23.04.2017) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 27χρονος υπήκοος Ιράκ, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και  παραβάσεων της Νομοθεσίας περί Όπλων.Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στην παραλίμνια περιοχή, ο δράστης επιτέθηκε σε 36χρονο υπήκοο Αφγανιστάν και τον τραυμάτισε, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.Ο 41χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.  Ο παθών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, για την παροχή πρώτων βοηθειών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, έναν ομοεθνή του μη νόμιμο μετανάστη
Συνελήφθη, χθες (23-04-2017) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 24χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε έναν ομοεθνή του, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη 49χρονης ημεδαπής για απόπειρα κλοπής στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (23-4-2017) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 49χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού με γυναίκα συνεργό της, που αναζητείται, αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε σπίτι στην Άρτα.  Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη αλλοδαπής για κατοχή ναρκωτικών στον Παντοκράτορα Πρέβεζας
Συνελήφθη, χθες (23-04-2017) αργά το βράδυ στον Παντοκράτορα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, μία 38χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, για απόπειρα κλοπής από περίπτερο, στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας
Συνελήφθησαν, χθες (22-04-2017) το πρωί στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, τέσσερις αλλοδαποί (τρείς υπήκοοι Αλγερίας (δύο 26χρονοι και ένας 29χρονος) και ένας 31χρονος υπήκοος Ιράκ), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της  απόπειρας κλοπής και παράνομης εισόδου στη χώρα. Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω δράστες, ενεργώντας από κοινού, χθες μετά τα μεσάνυχτα στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν περίπτερο, χωρίς  όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι δύο εξ αυτών στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου.
Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για κλοπή  από Ιερό Ναό στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (22-04-2017) το απόγευμα, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων,  ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για  κλοπές.Ειδικότερα,  χθες το απόγευμα, ο δράστης διέρρηξε παγκάρι από το παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα που βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, στα Ιωάννινα.Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  τα κλοπιμαία καθώς και ένα ποδήλατο, το οποίο είχε κλέψει νωρίτερα την ίδια ημέρα από την Πεδινή Ιωαννίνων.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 













Δεν υπάρχουν σχόλια: