ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ / ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ 2017



Μην κρίνεις έναν άνθρωπο από αυτά που λένε οι άλλοι γι’ αυτόν. :  ( Γκιόργκι Γκουρτζίεφ )

                         
…ΘΕΜΑΤΑ …16-04-2017


ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ / ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ 2017


































 ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ



ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 

















Κοκαΐνη στην Άρτα
Νέα ευρήματα προέκυψαν στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μετά τη σύλληψη 53χρονου ημεδαπού στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, για κατοχή κοκαΐνης . Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε  ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε αυτοκίνητο του δράστη, άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους (31,04) γραμμαρίων, τις οποίες προόριζε για διακίνηση .Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σχετικά με κατοχής κοκαΐνης και τη σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, η οποία έλαβε χώρα προχθές (12-04-2017) αργά το βράδυ στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας (σχετικό το χθεσινό Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας), ανακοινώνεται ότι: Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του δράστη, όπου βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη (κάτω από τον προφυλακτήρα, σε σημείο του αμαξώματος), άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (31,04) γραμμαρίων.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κατοχή λαθραίου καπνού
Συνελήφθησαν, χθες (14-04-2017) το πρωί, στην περιοχή της Συκούλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36 και 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 36χρονος και στο οποίο επέβαινε ο 54χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν καπνό, συνολικού βάρους (2.232) γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στη Γραμμενίτσα Άρτας
Συνελήφθη, χθες (14-04-2017) το μεσημέρι στη Γραμμενίτσα Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.



 




Δεν υπάρχουν σχόλια: