ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Α' Δημοτικό Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας - LET'S DO ITGREECE



Το να αγαπιέσαι πολύ από κάποιον σου δίνει δύναμη, ενώ το να αγαπάς πολύ κάποιον σου δίνει θάρρος.: ( Λάο Τσε )



…ΘΕΜΑΤΑ …31-03-2017



Α' Δημοτικό Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας - LET'S DO ITGREECE





















Το Α' Δημοτικό Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων δείχνοντας για ακόμη μια φορά το εθελοντικό πρόσωπο θα πάρει μέρος στην εθελοντική δράση που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα στις 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο LET'S DO IT με δύο δράσεις:
1. Το Σάββατο στις 17:00 σχεδιάζουμε παιχνίδια στην αυλή του σχολείου μας !!!
2. Την Κυριακή στις 10:00 Καθαρίζουμε το Δρέπανο και αναδεικνύουμε το κρινάκι της άμμου με το Φορέα Διαχείριση Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά!!!
.Σημείο συνάντησης το Κεντρικό !!!
.Μπορούν να προσέλθουν όσοι μαθητές και γονείς το επιθυμούν !!!

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από (42) κιλά κάνναβης





















Ο δράστης είχε παραβιάσει άδεια από Κατάστημα Κράτησης της χώρας.Το αυτοκίνητο που ήταν έμφορτο με τα ναρκωτικά ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.Συνελήφθη, σήμερα (30-03-2017) νωρίς το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, απόδρασης κρατουμένου, πλαστογραφίας και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (38) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (42.570) γραμμαρίων.
Στο εσωτερικό του οχήματος και στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:
           ένα πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας
           μία πλαστή άδεια οδήγησης
           δύο (2) κινητά τηλέφωνα
Από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του ανωτέρω δράστη προέκυψε ότι αυτός αναζητείτο από την 21-11-2011, καθόσον είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί, από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης οκτώ ετών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Επιπρόσθετα, σε βάρος του 62χρονου δράστη εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του ΚΟΚ.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ακόμη ότι το ανωτέρω όχημα είναι κλεμμένο και φέρει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας,  ενώ το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος ερευνάται.Τα ναρκωτικά και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος αφαίρεσε το παγκάρι εκκλησίας
Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι χθες το απόγευμα εισήλθε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, που βρίσκεται στην πόλη της Ηγουμενίτσας και  αφαίρεσε το παγκάρι.  Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στον ιερέα του παραπάνω Ιερού Ναού.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Δευτέρα (03-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (04-04-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (05-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (06-04-2017)   και   ώρες    από    08.00  έως      15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
           Παρασκευή   (07-04-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Κυριακή  (09-04-2017)   και  ώρες    από  18.00  έως  01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.
Εξιχνιάσθηκαν μία υπόθεση ληστείας και δεκατέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών σε σπίτια, που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου και της Κόνιτσας Ιωαννίνων
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τρείς αλλοδαποί, δύο εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης της χώρας, για παρόμοια αδικήματα.Σε βάρος τους σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών .Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, μία υπόθεση ληστείας και δεκατέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών, που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου και της Κόνιτσας Ιωαννίνων. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27, 22 και 27 ετών αντίστοιχα, από τους οποίους οι δύο βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης της χώρας, για παρόμοια αδικήματα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δράστες, μεμονωμένα ή από κοινού κατά περίπτωση, ενέχονται συνολικά στις ακόλουθες εγκληματικές πράξεις:
           υπόθεση ληστείας που έγινε την 07-12-2015 μετά τα μεσάνυκτα στο Βασιλικό Ιωαννίνων, όπου οι δράστες αφού διέρρηξαν την κύρια είσοδο σπιτιού 86χρονης ημεδαπής, την ακινητοποίησαν με την απειλή τσεκουριού και της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα χρυσό δακτυλίδι.
           δεκατέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών σε σπίτια που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη του 2014 έως τον Μάρτιο του 2016, στα χωριά Τεριάχι, Παλαιόπυργος, Μερόπη, Κακόλλακος, Άγιος Κοσμάς, Βασιλικό και Αηδονοχώρι Ιωαννίνων.
Σημειώνεται ότι δύο μέλη της σπείρας (27χρονος και 22χρονος) είναι ήδη έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της χώρας, καθώς είχαν συλληφθεί την 14-04-2016 στην Κρυσταλλοπηγή Θεσπρωτίας, για σωρεία κλοπών και διάπραξη ληστειών που έγιναν την 15-01-2016 και την 01-03-2016, στο Βασιλικό Ιωαννίνων (Σχετικό το από 17-04-2016 δελτίο τύπου της Υπηρεσίας μας).Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα  ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.
Συνελήφθησαν στο Λυκόστομο Ιωαννίνων τέσσερις ημεδαποί (230) κιλά και (150) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης



























Συνελήφθησαν στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, τέσσερις ημεδαποί, μέλη εγκληματικής ομάδας, που μετέφεραν οργανωμένα, με δύο αυτοκίνητα, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.Κατασχέθηκαν (230) κιλά και (150) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο αυτοκίνητα .Η αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων εμπόρων ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (31-03-2017) μετά τα μεσάνυκτα στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, απέτρεψε την εισαγωγή και διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας  περισσοτέρων από (230) κιλών κάνναβης.Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, δύο γυναίκες ηλικίας 25 και 54 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 22 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης σε συνδυασμό με τα αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκαν σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο.Όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, στο ένα όχημα επέβαιναν οι δύο γυναίκες, οι οποίες μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, (77) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (230.150) γραμμαρίων, ενώ στο δεύτερο όχημα, επέβαιναν οι δύο άνδρες που λειτουργούσαν ως προπομποί, ελέγχοντας το δρομολόγιο και διευκολύνοντας τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Συνολικά, κατασχέθηκαν:
           (77) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (230) κιλών και (150) γραμμαρίων,
           δυο οχήματα
           δύο ναρκωτικά χάπια
           το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ και
           τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν  στα Ιωάννινα δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Εξιχνιάσθηκαν μία υπόθεση κλοπής και μία απόπειρα κλοπής από κατάστημα στα Ιωάννινα.Συνελήφθησαν, χθες (30-03-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, δύο υπήκοοι Αλβανίας, μία 41χρονη γυναίκα και ένας 52χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.Ειδικότερα, προχθές αργά το απόγευμα, οι δύο δράστες, εισήλθαν σε εμπορικό κατάστημα στα Ιωάννινα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα ατμοσίδερο, η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους του καταστήματος και τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα στην Κακαβιά Ιωαννίνων το παραπάνω όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και τους συνέλαβαν.Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 41χρονη συλληφθείσα, εμπλέκεται και σε μία υπόθεση κλοπής που έγινε την 25-02-2017 από το ίδιο εμπορικό κατάστημα, απ’ όπου αφαιρέθηκαν διάφορα προϊόντα.Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δύο δραστών βρέθηκε πλήθος προϊόντων (ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια, καλλυντικά), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και η προέλευση των οποίων εξετάζεται.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη 33χρονου ημεδαπού στην Άρτα, για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες (30-03-2017) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 34χρονος ημεδαπός, για καταδικαστική απόφαση.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, για κλοπή.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.









Δεν υπάρχουν σχόλια: