ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΑ ΒΕΛΛΑΣ



Να συγχωρείς σημαίνει να ξεχνάς, παρόλο που θυμάσαι.: ( Να συγχωρείς σημαίνει να ξεχνάς, παρόλο που θυμάσαι )


…ΘΕΜΑΤΑ …07-03-2017


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΑ ΒΕΛΛΑΣ





















H AΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ (ΑΕΑΒ) καλεί μόνιμους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, που πληρούν τις προϋποθέσεις του Ν. 4452/2017 (ΦΕΚ 17α΄/15-2-2017), άρθρο 20, παρ. 7 να υποβάλουν αίτηση μετάταξης σε θέσεις Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.).Θα προτιμηθούν οι παρακάτω ειδικότητες:
           Κανονικό Δίκαιο
           Αρχαία Ελληνικά – Λατινικά- Φιλοσοφία
           Παλαιά Διαθήκη
           Καινή Διαθήκη
           Πατρολογία – Χριστιανική Γραμματεία
           Ιστορική Βυζαντινή Μουσικολογία
           Ιστορική Ευρωπαϊκή Μουσικολογία
           Εθνομουσικολογία και Ελληνική Δημοτική Μουσική
           Διδασκαλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής
           Διδασκαλία Ευρωπαϊκής Μουσικής
           Διδασκαλία Ελληνικής παραδοσιακής Μουσικής (οργανοχρησία, οργανολογία).
 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων (στην ΑΕΑΒ και στην υπηρεσία του εκπ/κού): 31-3-2017.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
Α) Αίτηση μετάταξης
Β) Βιογραφικό υπόμνημα με τα σχετικά παραστατικά
Γ) Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε ΑΕΙ.
Πληροφορίες: Τσινασλάν Ελένη, τηλ. 2653041281, contact@aeavellas.gr
 Ακολουθεί το σχετικό εδάφιο:
Ν. 4452/2017 (ΦΕΚ 17α΄/15-2-2017)
Άρθρο 20
«7. Μόνιμοι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού μπορούν να μεταταγούν σε θέσεις των προβλεπόμενων στο άρθρο 29 του ν. 4009/2011 (Α΄195) κατηγοριών Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) των Πανεπιστημίων, των Τ.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (Α.Ε.Α.), με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης και της δαπάνης της μισθοδοσίας τους και σύστασης της θέσης στο οικείο Α.Ε.Ι. εφόσον σωρευτικώς:
α) είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος με γνωστικό αντικείμενο ίδιο ή συναφές με γνωστικό αντικείμενο που θεραπεύει το Τμήμα ένταξης,
β) έχουν δημοσιευμένο έργο σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, σχετικό με τα αντικείμενα αυτά και
γ) έχουν μετά τη λήψη του διδακτορικού διπλώματος αποδεδειγμένα επιτελέσει για τουλάχιστον δύο (2) ακαδημαϊκά έτη σε ελληνικό Α.Ε.Ι ή ομοταγές Ίδρυμα της αλλοδαπής σχετικό με τα αντικείμενα της περίπτωσης Α΄ επιστημονικό/εφαρμοσμένο/ερευνητικό έργο και συγκεκριμένα έχουν εκπαιδευτική εμπειρία ή εμπειρία σε εργαστηριακό - εφαρμοσμένο - διδακτικό έργο ή αναγνωρισμένο επαγγελματικό/ερευνητικό έργο σε σχετικό επιστημονικό πεδίο ή έχουν τουλάχιστον διετή σχετική εργασία σε ερευνητικά κέντρα της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή συνδυασμό των ανωτέρω».

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ



















 Συνεδρίασε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου και εξέλεξε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Προεδρείου του.  Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Σταύρος Παργανάς (από την "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη"). Αντιπρόεδρος η κ. Πολυξένη Ταμπραντζή - Κοίλια (από την "΄Ηπειρος Ανατροπής ")  και Γραμματέας ο κ. Δημήτριος Χαμπίμπης (από τη "Συμμαχία Ηπειρωτών").Το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνέχεια εξέλεξε, τα μέλη των Επιτροπών.  Ειδικότερα:
 Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι:
 Τακτικά μέλη:
Από την πλειοψηφία:
1. Kατέρης Ιωάννης
2. Καραμπίνας Ιωάννης
3. Πότσης Οδυσσέας
4. Σιαράβας Κωνσταντίνος
5. Καττής Νικόλαος
Από τη μειοψηφία
1. Γκεσούλης Ηλίας (Ήπειρος Ανατροπής)
2.  Ζάψας Γεώργιος (Συμμαχία Ηπειρωτών)
3.  Κωτσαντής Κωνσταντίνος (Λαϊκή Συσπείρωση).
 Αναπληρωματικά μέλη:
Από την πλειοψηφία:
1. Λάζος Ιωάννης
2. Καραμάνη Καλλιόπη
3. Φίλη- Πασχάλη Αντιγόνη - Βασιλική
4. Τύρου - Ούζα Αναστασία
5. Σπανοπούλου- Σάρρα Ηλιάνα
Από την Μειοψηφία:
1.  Ζήκος Νικόλαος (Αριστερή Παρέμβαση)
2.  Τσίκαρης Βασίλειος (Ήπειρος Ανατροπής)
3.  Χατζηεφραιμίδης Πρόδρομος (Συμμαχία Ηπειρωτών)
Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης εξελέγησαν οι:
  Τακτικά μέλη:
1. Μπούμπα Βασιλική
2. Γοργόλης Βασίλειος
3. Βαρέλης Δημήτριος
4. Ντέτσικας Κωνσταντίνος
5. Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος
6. Τύρου- Ούζα Αναστασία
7. Βασιλάκης Περικλής
8. Λάζος Ιωάννης
9. Πάντος Παναγιώτης
10. Πάϊκας Σπυρίδων
11. Μπασιούκας Κωνσταντίνος
12. Χατζηεφραιμίδης Πρόδρομος
13. Ζάκας Γεώργιος
14. Ζιώβας Βασίλειος
Αναπληρωματικά μέλη:
1. Καττής Νικόλαος 2 Μπάγιας Μιχαήλ 3. Παπαχρήστου Βασίλειος. 4 Σιαράβας Κωνσταντίνος. 5. Παπαγρηγορίου Νικόλαος. 6. Κάτσιος Νικόλαος. 7. Γιολδάσης Βασίλειος του Βησ. 8. Λάμπρου Αλκιβιάδης. 9. Κωνής Δημήτριος. 10. Τάπραντζη - Κοίλια Πολυξένη. 11. Γκεσούλης Ηλίας. 12. Ζάψας Γεώργιος. 13. Χαμπίμπης Δημήτριος. 14. Τσουμάνη Όλγα.
Στην Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων εξελέγησαν οι:
Τακτικά μέλη:
1. Γούσης Χρήστος
2. Τσιάρα Σταυρούλα
3. Καραμάνη Καλλιόπη
4. Μπούμπα Βασιλική
5. Παπαγρηγορίου Νικόλαος
6. Σίμου- Τάσιου Αναστασία
7. Σπυρέλης Μιχαήλ
8. Μητροκώστα Παναγιώτα
9. Τάπραντζη - Κοίλια Πολυξένη
10. Κωνής Δημήτριος
11. Μπασιούκας Κωνσταντίνος
12. Χαμπίμπης Δημήτριος
13. Ζάκας Γεώργιος
14. Τσουμάνη Όλγα
Αναπληρωματικά μέλη:
1. Γοργόλης Βασίλειος, 2 Τύρου - Ούζα Αναστασία, 3. Σιαράβας Κων. 4 Παπαχρήστου Βασίλειος, 5. Μπάγιας Μιχαήλ, 6. Γιολδάσης Βασίλειος του Βησ. 7. Λάμπρου Αλκιβιάδης, 8. Χουλιάρας Βασίλειος. 9. Πάντος Παναγιώτης. 10. Πάϊκας Σπυρίδων. 11. Γκεσούλης Ηλίας. 12. Χατζηεφραιμίδης Πρόδρομος. 13. Ζάψας Γεώργιος. 14. Ζιώβας Βασίλειος.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ





















Για κάθε έτος θα χορηγηθούν άδειες νέας φύτευσης, που αντιστοιχούν στο 1% του συνόλου των αμπελουργικών εκτάσεων που διαθέτει η χώρα, σύμφωνα με την απογραφή που αναφέρεται στις φυτεμένες εκτάσεις την 31η Ιουλίου του προηγούμενου έτους.  Υποβολή αιτήσεων για νέες αμπελοφυτεύσεις.Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ, αίτηση- υπεύθυνη δήλωση  από 27 Φεβρουαρίου μέχρι 27 Μαρτίου. Η αίτηση είναι αποδεκτή όταν σ’ αυτή επισυνάπτονται ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ικανοποίηση του κριτηρίου επιλεξιμότητας. Στην περίπτωση που δεν επισυνάπτονται δικαιολογητικά που αφορούν κριτήρια προτεραιότητας, η αίτηση είναι επιλέξιμη, αλλά δεν βαθμολογείται για τα κριτήρια αυτά. Στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, δηλώνεται η έκταση (σε στρέμματα) και οι συντεταγμένες των κορυφών, κάθε αγροτεμαχίου,  για το οποίο πρόκειται να χορηγηθεί η άδεια, καθώς και το δημοτικό διαμέρισμα και το τοπωνύμιο της περιοχής του. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας (γραφείο 32) και στην κ. Δήμητρα Μάντζου ή στο τηλέφωνο 2665 3 60134.

Αιτήσεις για άδειες φύτευσης νέων οινάμπελων για το έτος 2017 



















Από το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ανακοινώνεται ότι για το έτος 2017 θα χορηγηθούν άδειες νέας φύτευσης οιναμπέλων, που αντιστοιχούν στο 1% του συνόλου των αμπελουργικών εκτάσεων της χώρας σύμφωνα με την απογραφή που αναφέρεται στις φυτεμένες εκτάσεις την 31η Ιουλίου 2016.Σύμφωνα με το ΦΕΚ 600 Β΄/24-2-2017 μέχρι τις 27 Μαρτίου 2017 οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση − υπεύθυνη δήλωση, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ (http://dsvip.minagric.local:8080/) & με τηλεφωνική υποστήριξη στο τετραψήφιο τηλέφωνο 1540. Η αίτηση είναι αποδεκτή όταν σε αυτή επισυνάπτονται ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ικανοποίηση του κριτηρίου επιλεξιμότητας.Στην περίπτωση που δεν επισυνάπτονται δικαιολογητικά που αφορούν κριτήρια προτεραιότητας ,τότε η αίτηση είναι επιλέξιμη, αλλά δεν βαθμολογείται για τα κριτήρια αυτά.Στην αίτηση − υπεύθυνη δήλωση προσδιορίζεται το μέγεθος (σε στρέμματα) και η τοποθεσία της έκτασης για την οποία πρόκειται να χορηγηθεί η άδεια, η οποίαείναι τουλάχιστον ίση της αιτηθείσας έκτασης. Η ελάχιστη αιτούμενη έκταση για τη χορήγηση άδειας νέας φύτευσης ορίζεται το ένα (1) στρέμμα. Οι επιλέξιμες αιτήσεις που αφορούν συνολική έκταση μικρότερη από την προς παραχώρηση έκταση, εγκρίνονται στο σύνολό τους. Εάν οι επιλέξιμες αιτήσεις αφορούν συνολική έκταση μεγαλύτερη από την προς παραχώρηση έκταση, τότε η χορήγηση αδειών θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τη βαθμολογία που θα λάβουν οι παραγωγοί με βάση τα κριτήρια προτεραιότητας, το συντελεστή βαρύτητας αυτών και το συντελεστή συμμόρφωσης, όπως αυτά περιγράφονται στα άρθρα 5 & 6 του παραπάνω ΦΕΚ.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου - ΠΕ Ιωαννίνων στο Διοικητήριο (γραφείο 117) και στους Λάμπρο Στέφο, Στάθη Βασδέκη & Ηλία Μάνη ή στο τηλέφωνο: 2651 0 87117.Επίσης το σχετικό ΦΕΚ 600 Β΄/24-2-2017 και οι οδηγίες συμπλήρωσης των αιτήσεων με  τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου  http://www.php.gov.gr/  .

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 












 



Συνελήφθη 54χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων για ναρκωτικά
Συνελήφθη 54χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.Συνελήφθη, χθες (06-03-2017) το μεσημέρι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 54χρονος υπήκοος Αλβανίας,  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άμφισσας, για σύσταση συμμορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού (καλλιέργεια, συγκομιδή και κατοχή ναρκωτικών).Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στα Ιωάννινα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες (06-03-2017) το βράδυ στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 28, 26, 27 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άνδρες και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (23,1) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Σύλληψη  φυγόποινου αλλοδαπού στην Κόνιτσα
Συνελήφθη, χθες (06-03-2017) το πρωί στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας Αλλοδαπών.

Ειδοποίηση Υπ. Υποδομών - Μεταφορών για την παρακατάθεση αποζημίωσης απαλλοτριώσεων για την παράκαμψη Ιωαννίνων





















Από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκε ειδοποίηση για την παρακατάθεση αποζημίωσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Αθηνών για τα ακίνητα που έχουν απαλλοτριωθεί για την κατασκευή του παράλληλου οδικού δικτύου της παράκαμψης Ιωαννίνων από οδό Ιωαννίνων- Δωδώνης μέχρι Ε.Ο. Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας στην περιοχή του Δήμου Ιωαννιτών. Η ειδοποίηση αφορά τα πρόσωπα που έχουν ή αξιώνουν εμπράγματα δικαιώματα και τους πληρεξούσιους δικηγόρους των ιδιοκτητών των ακινήτων που έχουν απαλλοτριωθεί. Το συνολικό ποσό είναι 167.970 ευρώ, ενώ για αμοιβή και έξοδα υπέρ του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων έχουν κατατεθεί 10.235,13 ευρώ. Στην απόφαση - ειδοποίηση, σημειώνεται επίσης ότι "η αποζημίωση έχει κατατεθεί υπέρ των φερομένων ως ιδιοκτητών κατά τις ενδείξεις των σχετικών κτηματολογίων, σε συνδυασμό με τις ενδείξεις της καθοριστικής των αποζημιώσεων απόφασης και θα καταβληθεί στα πρόσωπα που θα αναγνωριστούν δικαιούχοι με δικαστική απόφαση. Η παρακατάθεση της αποζημίωσης θα καταβληθεί στους πληρεξούσιους των ιδιοκτητών ακινήτων".

Περιορισμός στη χρήση αλιευτικών εργαλείων στη λίμνη Παμβώτιδα




















Με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, από  την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και μέχρι την 2α Μαρτίου 2018  τίθεται περιορισμός στον αριθμό των αλιευτικών εργαλείων "καλαμίδι" (ή καλάμι) και "πεταχτάρι" ανά αλιέα στη λίμνη Παμβώτιδα Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα κάθε άτομο θα μπορεί να χρησιμοποιεί μέχρι τρία καλάμια ή τρία πεταχτάρια. Εάν χρησιμοποιεί και τα δύο προαναφερόμενα αλιευτικά εργαλεία και πάλι ο συνολικός αριθμός δεν θα υπερβαίνει τα τρία εργαλεία. Ο περιορισμός γίνεται προκειμένου να υπάρξει ρύθμιση του φαινομένου της ανεξέλεγκτης χρήσης καλαμιών από αλιείς, καθώς και να καταστεί αποτελεσματικός ο έλεγχος των αλιευμάτων.

Τοποθέτηση απινιδωτή στο Γιαννιώτικο Σαλόνι
























Η Περιφέρεια Ηπείρου, η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π. και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι, θα προβούν στην τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, χορηγία της Ε.Ψ.Ε.Π., στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο "Γιαννιώτικο Σαλόνι". 

Θετική γνώμη για το Σχέδιο Δράσης Βιώσιμης Ενέργειας του Δήμου Ηγουμενίτσας













 







Τη θετική της γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία για το Υποέργο "Εκπόνηση Σχεδίου Δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια Δήμου Ηγουμενίτσας, συνολικού προϋπολογισμού «87,713.14 €, διατυπώνει με έγγραφό της προς τον ανωτέρω Δήμο η Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου.













Δεν υπάρχουν σχόλια: