ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Παιδική εκδήλωση από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου και το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο & Δημοτικό



Το γράψιμο είναι σαν την πορνεία: Στην αρχή γράφει κανείς για τον εαυτό του. Μετά για τους φίλους και, στο τέλος, για τα λεφτά. : ( Μολιέρος )


…ΘΕΜΑΤΑ …06-03-2017


Παιδική εκδήλωση από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου και το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο & Δημοτικό 


 





 


Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου και το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Ιωαννίνων σας προσκαλούν στην παιδική εκδήλωση με θέμα:
"Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού", με τη συγγραφέα Μαριλένα Καββαδά και την Καλλιτεχνική & Παιδαγωγική της ομάδα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Grand Serai. Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι στις 11:00 π.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν.
Σας προσκαλούμε κοντά μας για...
Να κάνουμε αεροκουδουνική γυμναστική με τη Χελώνα!
Να αυτοσχεδιάσουμε παρέα με το σκιουράκι μπροστά από μαγεμένα καθρεφτάκια!
Να παίξουμε ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑροτικά παιχνίδια με τον Λαγό στο χωράφι του!
Να συνοδεύσουμε μελωδικά το Αηδόνι μας!
Να βοηθήσουμε τα ζωάκια του δάσους να σωθούν από μια μεγάλη καταιγίδα!
Να παίξουμε απίστευτα κινητικά παιχνίδια με ένα αλλιώτικο καρύδι!
Να μεταμορφωθούμε και να τρυπώσουμε στο παραμύθι!
Να θαυμάσουμε τον Ήλιο, τη ροδοστάλακτη αυγή, το ουράνιο τόξο, τον τη Σελήνη και τα αστέρια!
* Η συγκεκριμένη αφήγηση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ το 2014. Από τότε ταξιδεύει αδιάλειπτα σε διακεκριμένους χώρους εκπαίδευσης, τέχνης και πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα. Πάντα με την ίδια επιτυχία!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα τηλέφωνα 2651067320 και 6986180630.

Ημερίδα με θέμα την " Ενδοοικογενειακή βία-Ανθρώπινα Δικαιώματα "

  



































Σας προσκαλούμε στην  ημερίδα, του  που διοργανώνει ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Β/θμιας Εκπ/σης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Ηπείρου και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας - "ΑΡΙΑΔΝΗ",  με θέμα : "Ενδοοικογενειακή βία - Ανθρώπινα δικαιώματα", την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 07:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας - "ΠΑΝΘΕΟΝ".Η εν λόγω δράση διοργανώνεται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και στο πλαίσιο του προγράμματος: "Θεματική εβδομάδα για τα Γυμνάσια".Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Με εκτίμηση,Κοτσώνη Αλεξάνδρα
- Υπεύθυνη Σ.Σ.Ν. Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας
- Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας - "ΑΡΙΑΔΝΗ" .

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ –NEWS 










 





Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για λαθροδιακίνηση
Μετέφεραν επιμελώς κρυμμένο, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναν παράνομο μετανάστη.Συνελήφθησαν, χθες (05-03-2017) το μεσημέρι στο 13ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κόνιτσας (περιοχή Λυκόστομου), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρείς ημεδαποί, ηλικίας 27, 30 και 71 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναν μη νόμιμο μετανάστη.Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρείς ημεδαποί, διαπιστώθηκε ότι αυτοί, μετέφεραν κρυμμένο, στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, έναν 30χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος  στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Κατασχέθηκαν:
•το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά
•το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και
•τέσσερα κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί  η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός στη Νέα Κερασούντα Πρέβεζας,  κατηγορούμενος για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθη, χθες (05-03-2017) το μεσημέρι στη διασταύρωση Νέας Κερασούντας Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας, έξι μη νόμιμων μεταναστών.Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι, οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, έξι αλλοδαπούς, πέντε υπηκόους Πακιστάν και έναν υπήκοο Μπαγκλαντές (ηλικίας από 19 έως 28 ετών), οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας.
Σύλληψη  φυγόποινου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, χθες (05-03-2017) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας Αλλοδαπών.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: