ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : ‘’ Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου ‘’Τίποτε στη ζωή δεν είναι για να το φοβόμαστε, αλλά για να το κατανοήσουμε. :   ( Μαρία Κιουρί )


…ΘΕΜΑΤΑ …01-03-2017


ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : ‘’ Πρόσκληση   προς  τα   τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου ‘’
 

ΘΕΜΑ :   Πρόσκληση   προς  τα   τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού  Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής  Επιτροπής .Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (Ταχ. Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 8) στις 5.3.2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής .
Ο Πλειοψηφών Σύμβουλος : Βασιλείου Βασίλειος

Πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας στην Ηγουμενίτσα, με θέμα : «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο» 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τους κινδύνους και τις απειλές του διαδικτύου αλλά και τις σύγχρονες μορφές κυβερνο-εγκλήματος και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα.Την Παρασκευή (03-03-2017) στις 18:30 το απόγευμα, στο θέατρο «Εστία» (πρώην ΕΙΝ) στην Ηγουμενίτσα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα, με θέμα : «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο». Στόχος της ημερίδας, η οποία διοργανώνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών αλλά ιδίως των γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών, για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.Κεντρικός εισηγητής στην ημερίδα θα είναι εξειδικευμένος αξιωματικός της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος  θα αναπτύξει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
           η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
           οι διαδικτυακές απειλές και μέτρα προστασίας.
           τα αδικήματα και ο τρόπος που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου.
           το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Θεσπρωτίας : ‘’ Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Κυριακή 5 Μάρτη ‘’
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι συνταξιούχοι
Η Διοίκηση του Σωματείου καλεί όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν μαζικά στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Κυριακή 5 Μάρτη στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων όπως: την πολιτική των περικοπών στις κύριες συντάξεις, την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, τον επανυπολογισμό όλων των συντάξεων, την καθυστέρηση της έκδοσής τους και παράλληλα διαπραγματεύεται την διατήρηση του αυτόματου δημοσιονομικού κόφτη για πολλά χρόνια μετά το 2018, την άμεση κατάργηση της προσωπικής διαφοράς πολύ πριν το 2019 που προέβλεπε η αρχική συμφωνία του 3ου μνημονίου.
Συνάδελφοι συνταξιούχοι
Η δεύτερη αξιολόγηση, που τόσο βιάζεται να κλείσει η κυβέρνηση, θα προσθέσει νέα βαριά μέτρα στις πλάτες και των συνταξιούχων. Η ακόμα μεγαλύτερη μείωση του αφορολόγητου, θα αφαιρέσει ένα σημαντικό ποσό από το εισόδημά μας, που τόσο πολύ είναι απαραίτητο για την επιβίωσή μας.Δανειστές και μεγαλοβιομήχανοι υποστηρίζουν ότι οι συντάξεις μας είναι υπερβολικά μεγάλες και απαιτούν από την κυβέρνηση οριζόντιες περικοπές, για να καλυφθεί το κενό που θα προκύψει από τη μείωση της φορολογίας, που ζητούν για τα δικά τους κέρδη.
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι συνταξιούχοι
Για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από το δρόμο του αγώνα. Για να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας, ό,τι με θυσίες και τον αγώνα μιας ζωής πληρώσαμε, ανατρέποντας πολιτικές, που τσακίζουν εμάς και τα παιδιά μας.Εμείς οι απόμαχοι της δουλειάς και όχι του αγώνα, διεκδικούμε ό,τι πληρώσαμε σε όλη μας τη ζωή, δεν το χρωστάμε σε κανένα δανειστή, δεν νομιμοποιούμε στη συνείδησή μας και θα τα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους ό,τι μας έχει αφαιρεθεί. Παλεύουμε μαζί με τα παιδιά μας, με τα εγγόνια μας για όλα εκείνα τα δικαιώματα που σήμερα πρέπει και μπορεί να έχει ο εργαζόμενος, ο φτωχός αγρότης, ο μικρός επαγγελματίας, ο συνταξιούχος από τον πλούτο που παράγει.
Όλοι στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Κυριακή 5 Μάρτη στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα μας και να εκλέξουμε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές του σωματείου μας.Δεν υπάρχουν σχόλια: