ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Επιτροπή Αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων Σαγιάδας



Οι πολιτικοί είναι παντού ίδιοι: Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν ποτάμια :  ( Νικίτα Χρουστσόφ )


…ΘΕΜΑΤΑ …04-02-2017


Επιτροπή Αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων Σαγιάδας
ΚΥΡΙΑΚΗ  5  ΦΛΕΒΑΡΗ   ΩΡΑ 12 Μ.Μ. - ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΩΝ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙ  (πρώην δημαρχείο) .


























Η ζωή μας,  όλων εμάς, των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων, πτηνοτρόφων, αμπελουργών και αγροτών, χρόνο με το χρόνο χειροτερεύει. Το κάθε πέρσι και καλύτερα είναι μια σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. Αμέτρητες οι δυσκολίες ,  πολλαπλά τα εμπόδια για να μείνουμε στην παραγωγή. Ό Η ζωή μας,   αντιμετωπίζει μεγάλα εμπόδια και δυσκολίες. Χρόνο με το χρόνο η κατάσταση γίνεται χειρότερη, το  κάθε πέρσι και καλύτερα είναι μια πραγματικότητα. Διαπιστώνουμε μεγάλες απώλειες στα εισοδήματα μας από την άγρια φορολογία, πουλάμε σε εξευτελιστικές τιμές τα προϊόντα  στους μεγαλέμπορους, αγοράζουμε πανάκριβα ότι μέσα και εφόδια χρειάζεται η παραγωγή μας, είμαστε χρεωμένοι μέχρι το λαιμό,  τράπεζα και εφορία μας κυνηγάνε και απειλούν με κατασχέσεις σπίτια και χωράφια, δεν τολμάμε να αρρωστήσουμε γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα πανάκριβα ασφάλιστρα στον ΟΓΑ.  Όλο και περισσότεροι  αγωνιούμε αν θα  παραμείνουμε στο χωράφι.Για όλα αυτά και άλλα ακόμη έλα να μιλήσουμε, έλα να σχεδιάσουμε, έλα να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.  Να μετατρέψουμε την οργή και αγανάκτηση σε αγώνα. Σε άλλες πόλεις οι αγρότες το κάνουν, δείχνουν τα δόντια τους. Μπορούμε και εμείς.  Κανένας  δεν μπορεί μόνος του  να αντιμετωπίσει την άγρια αυτή επίθεση στο εισόδημα και στα δικαιώματα μας  που με το 3ο μνημόνιο και την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική  μεγαλώνει τα ζόρια μας.Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία για να ενημερώσουμε, να γίνουμε περισσότεροι, να ενώσουμε τις φωνές μας με τους υπόλοιπους αγρότες  απέναντι στο ξεκλήρισμα, για να επιβιώσουμε. Όλοι στην ανοιχτή συγκέντρωση των αγροτών.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS
ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε σήμερα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Π.Α.Σ.  ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», αύριο (04-02-2017) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2016 – 2017, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Κατάσχεση ναρκωτικών στη Λωρίδα Σαγιάδας
Χθες (03-02-2017) το απόγευμα σε θαμνώδη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας Φιλιατών, εντοπίστηκε και περισυλλέχθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας,  ένας σάκος που περιείχε (24) δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους (20.940) γραμμαρίων.Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 38 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται στη διακίνηση και μεταφορά σημαντικής ποσότητας κάνναβης




















Κατασχέθηκαν περισσότερα από (214) κιλά κάνναβης που θα διοχέτευαν στο εσωτερικό της χώρας .Σε βάρος του 38χρονου συλληφθέντα  εκκρεμεί επιπρόσθετα Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αλβανικές αρχές, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίαςΑναζητούνται δύο συνεργοί τους.Συνελήφθησαν, σήμερα (03-02-2017) τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στην περιοχή του Βασιλικού Θεσπρωτίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 38 ετών ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, οι οποίοι εμπλέκονται στη διακίνηση και μεταφορά σημαντικής ποσότητας κάνναβης. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν πάνω από (214) κιλά κάνναβης, τα οποία οι δράστες θα διοχέτευαν από κοινού στο εσωτερικό της χώρας.Αναλυτικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στην περιοχή του Βασιλικού Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί σε έτερο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με ναρκωτικά, στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο φόρτωσης του οχήματος, έντεκα ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (194) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (214.292) γραμμαρίων.Επιπρόσθετα, από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των δραστών, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 38χρονου συλληφθέντα είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αλβανικές Αρχές,  για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.Συνολικά κατασχέθηκαν:
•ποσότητα κάνναβης, βάρους (214.292) γραμμαρίων
•δύο αυτοκίνητα (ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων, το οποίο είχε μισθώσει ο 38χρονος συλληφθείς  και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο)
•τρία κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Σύλληψη 52χρονου ημεδαπού  στην Άρτα, για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (03-02-2017) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 52χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           δύο βάζα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (37,84) γραμμαρίων
           μία ταμπακιέρα που περιείχε μείγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (4,74) γραμμαρίων και
           δύο βάζα με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συλλήψεις δύο ατόμων, στα Ιωάννινα και στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθησαν, χθες (03-02-2017) στα Ιωάννινα και στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις.Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
           Χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματικής ποινής (400) ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.
           Χθες το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για κλοπή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.



 









Δεν υπάρχουν σχόλια: