ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ειδική συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου




Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο κόσμος όλος , κι απ’ τα πολλά πια τα σκατά μου πιάστηκε κι ο κώλος.Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε, σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε. : ( Γεώργιος Σουρής )



…ΘΕΜΑΤΑ …28-02-2017


Ειδική συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου






















Την Κυριακή 5 Μαρτίου έτους 2017, και ώρα 11.30, θα πραγματοποιηθεί ειδική ανοικτή συνεδρίαση του Περιφερειακού          Συμβουλίου Ηπείρου, σύμφωνα με τις  σχετικές διατάξεις του Ν. 3852/2010 (και ειδικότερα των άρθρων 164,165 και 175),στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1) Εκλογή μελών  Προεδρείου  Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου .
2) Εκλογή μελών  Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου.
3) Εκλογή μελών Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου .
4) Εκλογή μελών Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων  Περιφέρειας Ηπείρου.

Έργα για αποκατάσταση ζημιών στο Οδικό δίκτυο  ενέκρινε  η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου























Αποφάσεις για  έργα αποκατάστασης ζημιών και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπείρου, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1 εκ. ευρώ έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.  Αναλυτικά:
Στην  Π.Ε. Θεσπρωτίας :
Αναδείχτηκαν ανάδοχοι για τα έργα:
           «Αποκατάσταση ζημιών - βελτίωση οδού από Ηγουμενίτσα - Παραπόταμος - Βρυσέλλα - Φιλιάτες - Σύνδεση με Σίδερη», προϋπολογισμού € 358.000. Ανάδοχος ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.
           «Διαγράμμιση - Βελτίωση οδών Ηγουμενίτσα - Σύβοτα και Βασιλικό - Καρτέρι», προϋπολογισμού € 104.000. Ανάδοχος ΠΟΡΦΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε..
 Στη Π.Ε. Άρτας:
Δημοπρατούνται τα έργα:
           «Αποκατάσταση 24ης Ε.Ο. Αθαμάνιο - Τετράκωμο - Μεσούντα (κατασκευή σαρζανέτ)» προϋπολογισμού € 60.000.
           «Αποκατάσταση πρόσβασης με τσιμεντόστρωση στη θέση «Γραβιά» ΔΔ Γραικικού» προϋπολογισμού € 24.000.
Επίσης αναδείχτηκε ανάδοχοι για τα έργα:
           «Εργασίες συντήρησης της Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Άρτας - Ιωαννίνων εντός των ορίων της ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού € 120.000. Ανάδοχος Γεώργιος Μπαλαούρας.
           «Διαγράμμιση επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕ Άρτας στα τμήματα (Πράμαντα - Μελισσουργοί, Γέφυρα Πλάκας – Άγναντα και Κυψέλη - Βουργαρέλι)», προϋπολογισμού € 80.000. Ανάδοχος: ΠΟΡΦΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε..
Στην Π.Ε. Ιωαννίνων:
Δημοπρατούνται τα έργα:
           «Αποκατάσταση βατότητας επαρχιακών οδών Ποτιστικά - Παλαιοχώρι Συράκκου - Προσήλιο - Χριστοί - Πράμαντα», προϋπολογισμού 180.000.
           «Ανακατασκευή ΤΟΛ στην Αετόπετρα Κόνιτσας», προϋπολογισμού € 25.000.

Τοποθέτηση απινιδωτή στη Νέα Σαμψούντα






















Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν. Σαμψούντας “Η ΑΜΙΣΟΣ”, θα προβούν στην τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, χορηγία του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ν. Σαμψούντας “Η ΑΜΙΣΟΣ”, την 01-03-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα  8:00 μ.μ. στον έξωθεν χώρο του Πνευματικού Κέντρου του πρώην Δήμου Ζαλόγγου.
 Και στο Πέραμα Ιωαννίνων
Επίσης την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι θα τοποθετηθεί απινιδωτής στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Πέραμα Ιωαννίνων, που είναι χορηγία του κ. Στέφανου Γκόγκου.

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί με θέμα “Ασφαλής Πλοήγηση και Εθισμός στο Διαδίκτυο” τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 18:30μμ στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, με ομιλητές την κ.Ελένη Χαλμαντζή, ψυχολόγο με ειδίκευση στις “Ψυχοσυναισθηματικές Δυναμικές στην Εκπαίδευση”, τον κ.Ελευθέριο Τσανέλη και τον κ.Φώτη Ράπτη του Γραφείου Πληροφορικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας.
Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων  Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Αλέκα Κοτσώνη

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Έκθεση   " ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017 "



















Η Περιφέρεια Ηπείρου, υπενθυμίζει ότι πρόκειται να συμμετάσχει  στην Έκθεση "Κυνηγεσία 2017" που θα διεξαχθεί στο MEC Παιανίας το διάστημα 7-9/4/2017, στην οποία υπάρχει δυνατότητα παρουσίασης τοπικών προϊόντων με δικαίωμα λιανικής πώλησης. Όπως και στο παρελθόν, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους Δήμους, τους φορείς και  τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους στο e-mail: s.fouki@php.gov.gr το αργότερο ως τις 3-3-2017, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην κ. Σοφία Φούκη (τηλ. 2651-87111).  Επίσης, ως τις παραπάνω ημερομηνίες, μπορούν να φέρουν στην υπηρεσία μας διαφημιστικό υλικό, για να διανεμηθεί από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου.Τα Επιμελητήρια και οι επαγγελματικές ενώσεις παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ 27/02/2017 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ «ΣΤΟΡΓΗ»




























Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Selefkos Palace ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία του νομού Θεσπρωτίας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του. Το παρών έδωσαν οι βουλευτές του Νομού Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης και κ. Βασίλης Γιόγιακας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Νικόλας Κάτσιος, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γιάννης Λώλος και ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς.Εκτός από τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑ Ηπείρου και Βορείων Ιονίων Νήσων κα Μαρία Σκανδάλη και ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Ζουμπουλίδης Σπύρος.Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους δεκάδες χορηγούς-επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας που συνέδραμαν την εκδήλωση και ταυτόχρονα ευχαριστεί θερμά τους φίλους του Συλλόγου, που με την παρουσία τους στηρίζουν κι ενισχύουν το έργο της «Στοργής».Με εκτίμηση,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κάσσαρη Έλενα             Άννα Παπαγιάννη


Συνελήφθησαν ημεδαποί σε μπλόκο στο Κομπότι Άρτας με πάνω από 109 κιλά ακατέργαστης κάνναβης 


























Στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε μπλόκο στο Κομπότι Άρτας,  δύο ημεδαποί, γιατί μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πάνω από 109 κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Η συγκεκριμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.Συνελήφθησαν, σήμερα (27-02-2017) νωρίς το πρωί  σε μπλόκο στο Κομπότι Άρτας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 48χρονος άνδρας και μία 55χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μετά από έρευνα, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, (58)  ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -109- κιλών και -350- γραμμαρίων. Συνολικά κατασχέθηκαν:
           -109- κιλά και -350- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
           ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
           τρία κινητά τηλέφωνα 
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: