ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας



Τα καλά μας έρχονται με δυσκολία και μετά από αναζήτηση, ενώ τα κακά και χωρίς να τα αναζητήσουμε.  : ( Δημόκριτος )

…ΘΕΜΑΤΑ …01-02-2017

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας


 















Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ενός 24χρονου άνδρα και δύο γυναικών, ηλικίας 25 και 42 ετών, για κλοπή κατά συναυτουργία.Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ενός 24χρονου άνδρα και δύο γυναικών, ηλικίας 25 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες το πρωί της 29-01-2017 διέρρηξαν παράθυρο του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ηγουμενίτσας και αφαίρεσαν διάφορα τρόφιμα.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΚΑIΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ























ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΔΑΠΟΙ (ΟΚΤΩ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 67 ΕΤΩΝ). ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, (190,9) ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ, (4.151,4) ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ. ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδιωκτικό έγγραφο για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών





















Συνελήφθη, χθες (31-01-2017) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, για έκτιση του υπολοίπου της ποινής του, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο ανήλικοι ημεδαποί, για απόπειρα κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Άρτα



















Συνελήφθησαν, χθες (31-01-2017) το μεσημέρι στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.Ειδικότερα, οι δύο δράστες αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 27χρονης ημεδαπής, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθη 46χρονη ημεδαπή στην Πρέβεζα, για απόπειρα κλοπής





















Συνελήφθη, χθες (31-01-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 46χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία 37χρονη ημεδαπή συνεργός της, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.  Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί στην Πρέβεζα, οι δύο γυναίκες εισήλθαν σε ξενώνα-εστία του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, απ’ όπου αφαίρεσαν καλλυντικά, πλην όμως έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: