ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Παιδικά αθύρματα : Συνελήφθη 54χρονη ημεδαπή στα Ιωάννινα, για παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων



Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από το επίπεδο διαβίωσης των φυλακισμένων της. ( Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι )


…ΘΕΜΑΤΑ …17-02-2017



Παιδικά αθύρματα : Συνελήφθη 54χρονη ημεδαπή στα Ιωάννινα, για  παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων





















Κατασχέθηκαν συνολικά (94) κροτίδες και (70) παιδικά αθύρματα.Συνελήφθη, χθες (15-02-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 54χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε περίπτερο, κατελήφθη η 54χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη να λειτουργεί αυτό και να διαθέτει παράνομα προς πώληση (94) κροτίδες και (70) παιδικά αθύρματα. Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Στην Ηγουμενίτσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν ημεδαποί με 125 κιλά


























Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών οργανώθηκε σήμερα στην Ηγουμενίτσα αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πάνω από 125 κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Η συγκεκριμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας .Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, οδήγησαν στη σύλληψη δυο ημεδαπών, ηλικίας 40 και 50 χρονών, οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, σήμερα (16-02-2017) το πρωί, συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, οι δύο προαναφερόμενοι. Ειδικότερα, ο 40χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας τριάντα ανισοβαρή δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -125- κιλών και -282- γραμμαρίων, ενώ ο 50χρονος, ως οδηγός άλλου Ι.Χ.Ε. οχήματος, λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος και ενημέρωνε τον 40χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων. Συνολικά κατασχέθηκαν:
           -125- κιλά και -282- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
           δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
           τρία κινητά τηλέφωνα και
           ένα tablet.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (173) γραμμάρια κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.Συνελήφθη, σήμερα (17-02-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου:
           τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (173) γραμμαρίων
           μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα κάνναβης
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση, για τη διερεύνηση της δράσης του 44χρονου, ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας, στελέχη κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών






 






 Μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο περίπου (63) κιλά κάνναβης.Συνελήφθησαν, σήμερα (17-02-2017) το πρωί στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δυο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 28 ετών, στελέχη κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου (στο ύψος του Κομποτίου) να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 28χρονο και συνοδηγό τον 24χρονο. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά τους, δεν συμμορφώθηκαν στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα, απορρίπτοντας στο έδαφος συσκευασίες με κάνναβη.Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στο ύψος του Ρίβιου Αιτωλοακαρνανίας, εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, όπου και συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, περισυλλέγησαν -59- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -63- κιλών και -40- γραμμαρίων. Το παραπάνω όχημα ανήκει σε 25χρονη υπήκοο Αλβανίας, που αναζητείται καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα παραχώρησε το αυτοκίνητο, προκειμένου χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.Συνολικά κατασχέθηκαν:
•-63- κιλά και -40- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
•-1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο,
•-2- κινητά τηλέφωνα και
Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων
Την προσεχή Δευτέρα (20-02-2017) και ώρα 12:00 στα Πράμαντα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων.
Τα δρομολόγια ΚΑΜ Θεσπρωτίας
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Δευτέρα (20-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (21-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (22-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (23-02-2017)   και   ώρες    από    08.00  έως      15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
           Παρασκευή   (24-02-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Σάββατο (25-02-2017)   και   ώρες   από    18.00   έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.
Εξιχνιάστηκε  υπόθεση κλοπής από σπίτι, στη Βλαχέρνα Άρτας
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 26 ετών .Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής από σπίτι που έγινε προχθές (15-02-2017) το μεσημέρι, στη Βλαχέρνα Άρτας.Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (16-02-2017) το απόγευμα και το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και αξιολόγησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι προχθές το μεσημέρι στη Βλαχέρνα Άρτας, οι δύο δράστες εισήλθαν σε σπίτι 50χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 29χρονου δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,78) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη 38χρονου ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (16-02-2017) το απόγευμα στον Κατσικά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ένας 38χρονος ημεδαπός φυγόποινος. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 38χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για  κλοπή.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί για εμπρησμό σε κάδους απορριμμάτων
Συνελήφθησαν, χθες (16-02-2017) αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για εμπρησμό. Επίσης, συνελήφθησαν ένας 42χρονος άνδρας και μία 47χρονη γυναίκα, γονείς των ανήλικων δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο ανήλικοι  εμπλέκονται σε πρόκληση πυρκαγιάς σε δύο κάδους απορριμμάτων του Δήμου Πρέβεζας.Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.
Σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού στο Δελβινάκι Ιωαννίνων,  για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, σήμερα (16-02-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και  παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι κατείχε και επέδειξε σε αυτούς, πλαστό ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς, το οποίο και κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: