ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. 215 κιλά χασίς στην Εγνατία



Ένας σοφός ανάμεσα σε αμαθείς είναι σαν ένα ωραίο κορίτσι ανάμεσα σε τυφλούς. ( Σααντί )


…ΘΕΜΑΤΑ …03-02-2017


Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. 215 κιλά χασίς στην Εγνατία …. και δεν κλαιν τ’αλάνια …ήταν για άλλους…?



















Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στην περιοχή του Βασιλικού Θεσπρωτίας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 38 ετών, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, οι οποίοι εμπλέκονται στη διακίνηση με δύο αυτοκίνητα (ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως προπομπός) ποσότητας κάνναβης, βάρους (214) κιλών και (292) γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν. Προανάκριση και έρευνες σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Το νέο ΔΣ της Αδελφότητας«Το Ηρωϊκό Σούλι»




















Την Κυριακή 29 Γενάρη 2017, τα μέλη και οι φίλοι της Αδελφότητας «Το Ηρωϊκό Σούλι» συγκεντρώθηκαν  στα γραφεία του Συλλόγου για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Καλωσορίζοντας τα μέλη και φίλους της Αδελφότητας ο απερχόμενος πρόεδρος Κωστής Τόκκας ευχήθηκε- εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου- «χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία σε όλους και να έχουμε μια χαρούμενη και ήρεμη χρονιά».     Μετά την κοπή της πίτας και την ανταλλαγή ευχών, έγινε η ετήσια γενική συνέλευση, από την οποία εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Αδελφότητας καθώς επίσης η 3μελής Εξελεγκτική Επιτροπή και οι αντιπρόσωποι για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας (ΠΣΕ). Στην εισήγηση του απερχόμενου προέδρου της Αδελφότητας Κωστή Τόκκα καθώς και τις τοποθετήσεις των μελών, βρέθηκαν στο επίκεντρο δύο σοβαρά προβλή¬ματα, που συνδέονται στενά μεταξύ τους. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σουλιωτοχώρια καθώς και οι δυσκολίες που προκαλεί στο Σύλλογο η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Η γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ακολούθησε η εκλογή των νέων οργάνων (ΔΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Πανηπειρωτική Συνοσπονδία Ελλάδας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Εφορευτικής Επιτροπής, εκλέχτηκαν οι εξής (στην παρένθεση το χωριό γέννησης ή καταγωγής) :
         Για το Διοικητικό Συμβούλιο οι Διαμαντόπουλος Μάρκος (Αυλότοπος), Παπαγρηγορίου Μιχάλης (Κουκουλιοί), Τόκας Κωνσταντίνος (Σαμωνίβα), Τόκας Γιώργος (Σαμωνίβα), Τόκκας Κωστής (Σαμωνίβα), Ντόκος Δημήτριος (Φροσύνη), Τόκκας Γρηγόρης (Σαμωνίβα) και  Λόυτσης Μιχαήλ (αναπληρωματικός) από το Τσαγγάρι.
         Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι  Παπαγρηγορίου Ανθούλα, Πανταζή Λαμπρινή και Τόκα Φλωρένια.
         Αντιπρόσωποι για την Πανηπει¬ρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας οι Τόκκας Γρηγόρης, Τόκας (Λάμπρος) Χαράλαμπος και Τόκας Κων/νος.
Το νέο ΔΣ της Αδελφότητας
  Στην  πρώτη του συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελ-φότητας, που εκλέχτηκε στη Γενική Συ¬νέλευση της 29-1-2017, συγκροτήθηκε σε σώμα στη η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:
.Π ρόεδρος: Τόκκας Γρηγόριος
. Αντιπρόεδρος: Τόκκας Κωστής
. Γενικός Γραμματέας: Διαμαντόπουλος Μάρκος
. Ταμίας: Τόκας Κωνσταντίνος
. Μέλη: Παπαγρηγορίου Μιχάλης, Τόκας Γιώργος και Ντόκος Δημήτριος.
. Αναπληρωματικά Μέλη: Λόυτσης Μιχαήλ.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS 












 



Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στα Ιωάννινα
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος υπήκοος Αλβανίας .Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στα Ιωάννινα.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 38χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη - κλοπή που έγινε  την 25/26-05-2013 σε σπίτι στα Ιωάννινα, απ’ όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και είδη ρουχισμού.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών στα Καβάσιλα Ιωαννίνων
Χθες (02-02-2017) αργά το απόγευμα σε δασική περιοχή στα Καβάσιλα Ιωαννίνων, εντοπίστηκαν και περισυλλέχθηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας,  δύο  ταξιδιωτικοί σάκοι, οι οποίοι περιείχαν (11) κιλά και (360) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που εναπόθεσαν στο σημείο δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι διέφυγαν και αναζητούνται.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Σύλληψη 58χρονου αλλοδαπού για κλοπή από σούπερ μάρκετ στην Ανατολή Ιωαννίνων
Συνελήφθη, χθες (02-02-2017) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ένας 58χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπή από σούπερ μάρκετ στην Ανατολή Ιωαννίνων. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο 58χρονος εισήλθε προσποιούμενος τον πελάτη, σε σούπερ μάρκετ στην Ανατολή Ιωαννίνων και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα.Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.
Σύλληψη 35χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (02-02-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσιγάρο και δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, βάρους (17,9) γραμμαρίων.
Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, κατηγορούμενος για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθη, χθες (02-02-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας, δέκα μη νόμιμων μεταναστών, υπηκόων Πακιστάν.Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι, οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τους δέκα αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν (ηλικίας από 15 έως 49 ετών), οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας.















Δεν υπάρχουν σχόλια: