ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΓΕΣ: Εντοπίστηκαν οι νεοσύλλεκτοι που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό



Η πρώτη ένδειξη πνευματικότητας είναι η απλότητα της έκφρασης. ( Πούσκιν )


…ΘΕΜΑΤΑ …23-01-2017


ΓΕΣ: Εντοπίστηκαν οι νεοσύλλεκτοι που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό
























Είναι χρόνια τώρα που οι ένοπλες δυνάμεις έχουν στους κόλπους της ανθέλληνες έτοιμους για σαμποτάζ σε περίπτωση σύρραξης. Φυσικά φταίνε οι πολιτευτές που τους ελληνοποιούν για να τους ψηφίζουν. Ετσι λοιπόν σε μια Ελλάδα που οδεύει προς αχρηστία όλα είναι πιθανά ….διαβάστε τι έγινε..@ : Άμεσα εντοπίσθηκαν από το Γενικό Επιτελείο Στρατού οι στρατιώτες που απεικονίζονται σε φωτογραφία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού.Άμεσα εντοπίσθηκαν από το Γενικό Επιτελείο Στρατού οι στρατιώτες που απεικονίζονται σε φωτογραφία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ, πρόκειται για νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (κέντρο εκπαιδεύσεως). «Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις μονάδες εκστρατείας. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Ένταξη του Κέντρου Κοινότητας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Ηγουμενίτσας 

















Με σχετικές αποφάσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» οι υποβληθείσες από τον Δήμο Ηγουμενίτσας προτάσεις «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας» και «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηγουμενίτσας» με τα ποσά των 112.320,00€ και 243.360,00€ αντίστοιχα. Η λειτουργία των παραπάνω δομών θα δημιουργήσει στον Δήμο Ηγουμενίτσας έξι (6) νέες θέσεις εργασίες, οι οποίες θα προκηρυχθούν το προσεχές διάστημα μέσω του ΑΣΕΠ. Στόχος του Κέντρου Κοινότητας είναι η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας.Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας θα παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:
• Υποδοχή -Ενημέρωση - Υποστήριξη των πολιτών
• Συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές
• Παροχή Υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων.
Επίσης θα είναι εφικτή η διασύνδεση των ωφελούμενων ατόμων – πολιτών του Δήμου Ηγουμενίτσας με επιμέρους φορείς και υπηρεσίες (υπηρεσίες ΟΤΑ, δημόσιες υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις, οργανισμούς κοινωνικού χαρακτήρα κλπ) για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα διανέμει σε σταθερή και τακτική βάση τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, οπωρολαχανικά, είδη ατομικής υγιεινής, ένδυσης, υπόδησης, βιβλία, παιχνίδια, κλπ σε τουλάχιστον 160 ωφελούμενους της δομής. Τα προϊόντα θα εξασφαλίζονται με σχετικές καμπάνιες που θα γίνουν από τη Δ/νση Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας για προσφορές από τοπικές επιχειρήσεις, φορείς συλλόγους κλπ, αλλά και με αγορά συγκεκριμένων προϊόντων που είναι σε έλλειψη από το Δήμο Ηγουμενίτσας. Επιπλέον θα αξιοποιηθεί το πρόγραμμα απόσυρσης οπωροκηπευτικών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ή άλλα προγράμματα (πχ υπόλοιπα ΤΕΒΑ κλπ.) Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα συμβάλλει και στην παραλαβή και διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, καθώς στο Δήμο Ηγουμενίτσας υλοποιείται το Ε.Π. "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ" .Το Κοινωνικό Φαρμακείο αφορά την παροχή σε τακτική ή έκτακτη βάση δωρεάν φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και παραφαρμακευτικών προϊόντων σε τουλάχιστον 100 ωφελούμενα άτομα που τα έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή. Το σχετικό φαρμακευτικό υλικό θα εξασφαλίζεται μέσω συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες, Ιατρικό Σύλλογο Νομού Θεσπρωτίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Νομού Θεσπρωτίας, εθελοντών πολιτών κα. Η δομή θα συνεργάζεται στενά με το Κέντρο Υγείας , το Κέντρο Κοινότητας και το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι".
…από :Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, για εισαγωγή  στην Ελληνική Επικράτεια ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση





















Κατασχέθηκαν (6.800) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.Συνελήφθη, χθες (22-01-2017) το απόγευμα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. Ειδικότερα, ο 56χρονος εντοπίστηκε πεζός και συνελήφθη καθώς κατείχε και επιτηρούσε δύο σάκους, που περιείχαν τρία δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους  (6.800) γραμμαρίων.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και  το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Άρτα


















Συνελήφθη, χθες (22-01-2017) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (1,2) γραμμαρίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: