ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας : Διανομή ΤροφίμωνΑπ’ όλα τα απροσδόκητα γεγονότα, το πιο απρόσμενο είναι τα γεράματα.( Λέων Τρότσκυ )


…ΘΕΜΑΤΑ …16-01-2017Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας : Διανομή ΤροφίμωνΑπό Δευτέρα 23-01-2017 έως και Παρασκευή 27-01-2017 θα διανεμηθούν σε άπορους δημότες τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας. Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου θα λειτουργεί κατά τις ώρες 11:00 – 13:00 π.μ. στο κτήριο της πρώην μαθητικής εστίας. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία της ταυτότητας και του πρόσφατου εκκαθαριστικού της εφορίας.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής : Ελευθέριος Κώστας

ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ του Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών  Το  ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ του Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες  ότι  σύμφωνα  με  την  ΠΟΛ 1201/28-12-2016  τα κριτήρια  για την ένταξη των αγροτών στο κανονικό καθεστώς Φ.Π.Α με τήρηση βιβλίων εσόδων – εξόδων είναι τα παρακάτω :
1. Ακαθάριστα  έσοδα από πωλήσεις αγροτικών προϊόντων και παροχή αγροτικών  υπηρεσιών πάνω από 15000,00 € κατά το προηγούμενο έτος 2016 και
2. Είσπραξη επιδοτήσεων συνολικής αξίας πάνω από 5000,00 € κατά το έτος 2016.
Σε  ότι  αφορά τον προσδιορισμό του ορίου των 5000,00 € από επιδοτήσεις, λαμβάνονται υπόψη το συνολικό ποσό το οποίο εισέπραξε ο αγρότης από οποιαδήποτε επιδότηση όπως πράσινη ενίσχυση, βασική ενίσχυση, ενίσχυση για νέους γεωργούς, συνδεδεμένες ενισχύσεις, εξισωτική αποζημίωση, κ.λ.π, έστω κι αν αυτές αφορούν προηγούμενα χρόνια.  Δεν θεωρούνται επιδοτήσεις και δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν στο όριο των 5000,00 € οι κάθε είδους ενισχύσεις που αφορούν την πραγματοποίηση επενδύσεων καθώς και οι αποζημιώσεις που καταβάλλονται από τον ΕΛΓΑ, επομένως όσοι αγρότες εισέπραξαν ποσά επιδοτήσεων κατά το έτος 2016 πάνω από 5000,00 € ακόμη κι αν αυτά αφορούν παλαιότερα χρόνια (π.χ 2014,2015 κ.λ.π) πρέπει να ενταχθούν στο κανονικό καθεστώς  Φ.Π.Α  και να βγάλουν βιβλία εσόδων – εξόδων.Η προθεσμία λήγει την 31-01-2017.Τέλος όσοι αγρότες ασκούν κι άλλο επάγγελμα για το οποίο έχουν υποχρέωση τήρησης βιβλίων, θα πρέπει να εντάξουν και την αγροτική τους δραστηριότητα στα βιβλία ανεξάρτητα αν έχουν πωλήσεις κάτω από 15000,00 € ή εισέπραξαν επιδοτήσεις κάτω από 5000,00 €.Για  περισσότερες  πληροφορίες θα απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2651070961-5, Γεν.Δ/ντή κ.Βασίλειο  Μήτσιο η να επισκεφτείτε προσωπικά το ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Συνελήφθησαν στην Τριανταφυλλούλα Αιτωλοακαρνανίας για διακίνηση σημαντικής ποσότητας κάνναβης


Συνελήφθησαν στην Τριανταφυλλούλα Αιτωλοακαρνανίας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 44 ετών και μία 42χρονη ημεδαπή, μέλη εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση σημαντικής ποσότητας κάνναβης. Οι αλλοδαποί δράστες μετέφεραν οργανωμένα με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα περίπου (392) κιλά κάνναβης ενώ η 42χρονη ημεδαπή λειτουργούσε ως προπομπός .Τα αυτοκίνητα που ήταν έμφορτα με τα ναρκωτικά ήταν κλεμμένα .Άλλο ένα καίριο πλήγμα κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία, στα κυκλώματα που δραστηριοποιούνται στην οργανωμένη εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, με την κατάσχεση σημαντικής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και τη σύλληψη τριών δραστών.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, χθες (15-01-2017) στην περιοχή Τριανταφυλλούλα Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους  Αλβανίας, ηλικίας 32 και 44 ετών καθώς και μία 42χρονη ημεδαπή,  μέλη εγκληματικής ομάδας που ενέχεται στην εισαγωγή και μεταφορά, με σκοπό τη διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας, περίπου (392) κιλών κάνναβης.Σε βάρος των εμπλεκομένων, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και επιχειρησιακών δράσεων και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, χθες το πρωί, στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, εντοπίστηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων δεν υπάκουσαν σε σήμα στάσης αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα. Τα οχήματα ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα στην περιοχή της Τριανταφυλλούλας  Αμφιλοχίας να ακινητοποιηθεί το ένα όχημα με οδηγό τον 32χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη ενώ το άλλο όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην ίδια περιοχή. Μετά από έρευνα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, βρέθηκαν στο εσωτερικό του πρώτου οχήματος, (115) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (178.133) γραμμαρίων ενώ στο δεύτερο όχημα, βρέθηκαν άλλα (37) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (213.800) γραμμαρίων.Στο πλαίσιο εκτεταμένων ερευνών, χθες το απόγευμα στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκαν  από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, οι άλλοι δύο συλληφθέντες (ο 44χρονος υπήκοος Αλβανίας και η 42χρονη ημεδαπή) να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 42χρονης και όπως εξακριβώθηκε:
           ο 44χρονος ταυτοποιήθηκε ως οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ήταν έμφορτο με τα (213.800) γραμμάρια κάνναβης
           η 42χρονη κατά τη διάρκεια της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, λειτουργούσε υποστηρικτικά ως προπομπός με αυτοκίνητο, προκειμένου να ενημερώνει για πιθανό επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ενώ επίσης, εξακριβώθηκε ότι τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν έμφορτα με τα ναρκωτικά, είχαν κλαπεί την 10-09-2016 και την 07-12-2016, από περιοχές της Αττικής.
Συνολικά, κατασχέθηκαν:
           ποσότητα κάνναβης, βάρους (391.933) γραμμαρίων
           τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
           το χρηματικό ποσό των (340) ευρώ, (2.200) λεκ Αλβανίας,  έξι λέβ Βουλγαρίας, μία λίρα Κύπρου και ένα δολάριο των ΗΠΑ
           έξι κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.Δεν υπάρχουν σχόλια: